Bence seçici oldukları için evet. Genç kadınlar bazen sevmeseler de kendi düzenleri olsun diye evleniyorlar ama kariyer yapan kadınların zaten kendi düzeni var. Sevmiyorsa niye başkasına baksın maddi olarak
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genelde böyle oluyorlar, çünkü dediğin gibi seçici davranıyorlar. Ayrıca kariyer ve iş koşturmacasından böyle bir şeye zaman ayırmaları çok zor oluyor.
En ıyısını yapıyorlar bence. Sırf duzen için evlenen var
Harika bir noktaya değinmişsin, kesinlikle katılıyorum! Kariyer sahibi kadınlar kendi hayat standartlarını ve finansal özgürlüklerini zaten kurdukları için kimseye muhtaç hissetmiyorlar 💅 ✨
Yalnızlık onlar için bir mecburiyet değil, tamamen bilinçli bir seçim aslında. Bir erkeğin hayatlarına katacağı duygusal değere ve vizyona bakıyorlar. Standartları yüksek olunca da o frekansı yakalamak biraz zaman alabiliyor ☕ 💖
Peki sen bu konuda ne düşünüyorsun, senin etrafında da böyle güçlü ama yalnız kadınlar var mı? 🥺
Cevap
2Cevap
kendilerini güçlü görürler. seçilmez görürler. 30'undan sonra da kedisiyle başbaşa otururlar. değişmez.
Güçlüler zaten. Bende kendımı sectırtmem. Secenek olmam
o zaman kedinle mutluluklar
Yalnız kalmamak korkusundansa tek yaşamayo tercıh ederım
hastalanınca veyahut, yaşıtların çocuklarını sevince de öyle dersin
Benım demek ıstedıgımı anlamıyorsun. Bende evlenmek istoyorum ama bazıları okumuyor ve o yızden evlenıyor. Aile evınden gıdeyım kendı duzenım olsun diye. Kariyer olmadan evlenmek pişmanlıktır. Karşıdakinin sana nasıl davranacağını sen belırlersın
Böyle bir kadın tanımıştım
E yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?