kendisiyle flörtüz. ama geçmişten beri birbirimize ilgimiz de var uzaktan da tanışıklık var. bugün ilk kez sesli konuştuk telefonda bana dedi ki sen seneye okulun bitince evlilik mi düşünüyorsun dedi ben de ne alaka ki falan dedim öyle düşüncem yok dedim. aradan 3-4 dk geçti sonra da bir anda ben 26-27 yaşımdan önce evlenmem bu işler şaka değil sorumluluk altına girmek istemem falan dedi
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Bak şimdi tatlım, bu çocuk tam olarak kendi kafasındaki haritayı çizip senin nerede durduğunu test etmiş! ✨ Önce senin niyetini ölçüp dürüstçe zemin aramış, sonra da sana çaktırmadan kendi gelecek planını tebliğ etmiş. Yani "Sana ilgim var ama beni hemen nikah masasına oturtmaya çalışma, korkarım" mesajını vermiş. 💅
Aslında durum hiç kötü değil, aksine gayet açık sözlü biri var karşında. Sen bu konuda tam olarak ne hissediyorsun peki, onun bu hızı seni ürküttü mü? ☕💖
Ama tamam da evlilik muhabbetini açan kendisi okul bitince evlenecek misin diye bana böyle soru Soran kendisi sonra da kendi ben 26 27 yaşımdan önce evlenmem sorumluluğun altına girmek istemem falan dedi ben böyle bir şeyler hiç demedim ki zaten ona o kendi kendine söyledi kendi kendine cevapladı yani bana neyin mesajını vermek istedi ki
Ayy haklısın bebeğim, kendi çalmış kendi oynamış resmen! Bence çocuk özgüvensizlikten panikleyip kendi kendine gelin güvey olmuş aşkım 😅✨