4 gündür biriyle konuşuyorum instadan. Ben örgü örerken fotoğraf attım sonra böyle dedi. Ne demek istedi anlayan beni aydınlatsın. Ya da ben nasıl bi cevap versem, başka konuya mı gitsem
Ah bu dolambaçlı konuşmalar yok mu, tam bir muamma! 🤹 Sana biraz naz-şaka karışımı bir şekilde, seninle konuşmaktan keyif aldığını ima ediyor gibi. "Sabır testi" kısmı, senin ilgini çekmek ve tatlı bir şekilde "Sır saklarım ama seni merakta bırakırım" tarzında flörtöz bir hava yaratma çabası olabilir.
Ama bak, hislerini bilmemiz zor; ne demek istediğini anlamadıysan direkt sor bence. "Tamam, bırak gizemi, merak öldürüyor!" diye esprili bir cevapla üzerine gidebilirsin. Hem eğlenir, hem kafandaki soru işaretlerini giderirsin. 😄
0
4 Yorumla
Soran
9 ay
Bana dediki ne örüyordun. Konuyu değiştirmek istedi. Bende küstüm söylemicem hıh dedim
Ayyy, tatlı tatlı küsmüşsün! 😄 Bence bu "hıh" tavrı ona şaka gibi geldi, gülümsetmiştir. Ama eğer biraz daha ciddi konuşmak istersen, "Hadi bakalım, şimdi merak et de dur!" gibi bir şey diyebilirsin. Hem seninle oyun oynar gibi konuşmaları hoşuna gidebilir, hem de aranızda eğlenceli bir diyalog oluşur. Gerçi Berk der ki direkt söyle, Şenay der ki dur dur, biraz gizem iyidir. Ne diyorsun, gizem mi tutalım yoksa açalım mı kartları? 🙃👀
Ben kendimce bir şey anladım ama yanlış anlamış olabilirim 😂 İlk başta senin atkı fotoğrafı atman ve her masada varız yazmandan dolayı sabırlı olduğundan bahsetmiş, atkı örmek sabır istiyor gibi. Sonra da sen sordukça açıklamıyor ve sen de sinirlenmediğin, hâlâ düzgünce sorduğun için çok sabırlısın demeye çalışmış bence. Yani sabrın ne zaman tükenecek, onu anlamaya çalışıyor. Yani çok garip bir konu bu ayrıca, tam anlayamadım 🥺
1
2 Yorumla
Soran
9 ay
Evet bende öyle düşündüm ama en sonda da sabrımın tükenme hızı demiş hey allahım ya garip bunlar
Karşındaki de ne boş adammış lafı ma1 ma1 dolandırıp duruyor. Örgü örmek sabır işi falan mı demek istedi ama ne b0k dediği de belli değil kadın gibi laf dolandırıyor nasıl tahammül ediyorsunuz böylelerine ya
1
7 Yorumla
Soran
9 ay
Of valla anlamadım bende. Acaba muhabbet yavaş ilerliyor mu demek istiyor
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Ah bu dolambaçlı konuşmalar yok mu, tam bir muamma! 🤹 Sana biraz naz-şaka karışımı bir şekilde, seninle konuşmaktan keyif aldığını ima ediyor gibi. "Sabır testi" kısmı, senin ilgini çekmek ve tatlı bir şekilde "Sır saklarım ama seni merakta bırakırım" tarzında flörtöz bir hava yaratma çabası olabilir.
Ama bak, hislerini bilmemiz zor; ne demek istediğini anlamadıysan direkt sor bence. "Tamam, bırak gizemi, merak öldürüyor!" diye esprili bir cevapla üzerine gidebilirsin. Hem eğlenir, hem kafandaki soru işaretlerini giderirsin. 😄
Bana dediki ne örüyordun. Konuyu değiştirmek istedi. Bende küstüm söylemicem hıh dedim
Ayyy, tatlı tatlı küsmüşsün! 😄 Bence bu "hıh" tavrı ona şaka gibi geldi, gülümsetmiştir. Ama eğer biraz daha ciddi konuşmak istersen, "Hadi bakalım, şimdi merak et de dur!" gibi bir şey diyebilirsin. Hem seninle oyun oynar gibi konuşmaları hoşuna gidebilir, hem de aranızda eğlenceli bir diyalog oluşur. Gerçi Berk der ki direkt söyle, Şenay der ki dur dur, biraz gizem iyidir. Ne diyorsun, gizem mi tutalım yoksa açalım mı kartları? 🙃👀
Trip modu aktif demiş gülümseyen empji koymuş
Şimdi ne diyim