Diğer Ne demek istedi anlamadim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sol üstteki ilk cümlesi, iki kere istek attim diye bunlari yazdı? Türkçe meali gelir mi 😂? Ne demek istedi anlamadim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
PİT1O Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Başka bir hesaptan buna istek atıp engel falan yediysen ondan bahsediyor 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Tanismiyoruz ki beni baskasi sanmis olabilir mi exi falan Yorumla PİT1O 1 yıl Muhtemelen öyle tanıdığı biri sanıyor seni Yorumla Soran 1 yıl Öyle yazincada rezilliğe kepazeliğe bak yazdı bende Türkçe cümle kuramiyosun daha kes sesini dedim engelledim degisik biri ajsjx Yorumla PİT1O 1 yıl İyi yaptın kafa yormaya değmez Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten Yorumla PİT1O 1 yıl Yat uyu boş ver Yorumla PİT1O 1 yıl Hadi iyi geceler ben gittim zıbarıyım birazzz Yorumla Soran 1 yıl tamam iyi geceler Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çok fena sokmuşsun sjsj 1 2 Yorumla Soran 1 yıl O onuda anlamamistir diye yorumladim😂 Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl Ağzına sağlık 😀 Yorumla
rüüya_gibiyim Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Üstte ne yazıyo ki ona göre anlarız 1 8 Yorumla Soran 1 yıl İki kere istek atmistim, ilk olarak ne ayaksin aslanım diye mesaj atmıştı Yorumla rüüya_gibiyim 1 yıl Seni aktif Kelt itmek hani kendi tipine güveniyor baktı sen açıldın adım attın ya kendini sine güvendi diyer kızlarda da açılır adım atar falan Yorumla Soran 1 yıl Yok kiz fake hesapti benimki beni baska tanıdığı bir kız zannetti herhalde Yorumla rüüya_gibiyim 1 yıl Haa ben orjinal sandım olabilir o zmn Yorumla Soran 1 yıl Engelledim yakisikliydi bide benim orjinal hesabida göremez o şimdi napiyim, küfür yerim diye engelledim hemen 😂 Yorumla rüüya_gibiyim 1 yıl İyi yaptın küfür yemektense ama ya içimde kaldı ksjkaak keşke sen laf atıp engelleseydin yakışıklılara öyle yapınca bir özgüven geli😂😂 Yorumla Soran 1 yıl En son cümlemde kes sesini ya daha Türkçe cümle kuramiyosun deyip engelledim (küfür yiycegimi hissettim) 😂😂 çok gücüne gitmisse fakeden yazsin erkek kovalicak halim yok ahshdb Yorumla rüüya_gibiyim 1 yıl 😌😌best kızımm Yorumla
Uzunsavas Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Diğer konusunda 467 cevap paylaştı. Ergen muhabbeti 1 4 Yorumla Soran 1 yıl O mühendis benim öğretmen olmam şokellasi Yorumla Uzunsavas 1 yıl İşte mühendis ya da öğretmen olmak ergenlikten çıkmaya yetmiyor maalesef. Yorumla Soran 1 yıl tamam kar tanesi Yorumla Uzunsavas 1 yıl Teşekkürler nar tanesi 🙏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Başka bir hesaptan buna istek atıp engel falan yediysen ondan bahsediyor
Tanismiyoruz ki beni baskasi sanmis olabilir mi exi falan
Muhtemelen öyle tanıdığı biri sanıyor seni
Öyle yazincada rezilliğe kepazeliğe bak yazdı bende Türkçe cümle kuramiyosun daha kes sesini dedim engelledim degisik biri ajsjx
İyi yaptın kafa yormaya değmez
Gerçekten
Yat uyu boş ver
Hadi iyi geceler ben gittim zıbarıyım birazzz
tamam iyi geceler
Çok fena sokmuşsun sjsj
O onuda anlamamistir diye yorumladim😂
Ağzına sağlık 😀
Üstte ne yazıyo ki ona göre anlarız
İki kere istek atmistim, ilk olarak ne ayaksin aslanım diye mesaj atmıştı
Seni aktif Kelt itmek hani kendi tipine güveniyor baktı sen açıldın adım attın ya kendini sine güvendi diyer kızlarda da açılır adım atar falan
Yok kiz fake hesapti benimki beni baska tanıdığı bir kız zannetti herhalde
Haa ben orjinal sandım olabilir o zmn
Engelledim yakisikliydi bide benim orjinal hesabida göremez o şimdi napiyim, küfür yerim diye engelledim hemen 😂
İyi yaptın küfür yemektense ama ya içimde kaldı ksjkaak keşke sen laf atıp engelleseydin yakışıklılara öyle yapınca bir özgüven geli😂😂
En son cümlemde kes sesini ya daha Türkçe cümle kuramiyosun deyip engelledim (küfür yiycegimi hissettim) 😂😂 çok gücüne gitmisse fakeden yazsin erkek kovalicak halim yok ahshdb
😌😌best kızımm
aynı dilde konuşmuyorsunuz
Ergen muhabbeti
O mühendis benim öğretmen olmam şokellasi
İşte
mühendis ya da öğretmen olmak ergenlikten çıkmaya yetmiyor maalesef.
tamam kar tanesi
Teşekkürler nar tanesi 🙏
ben de