Naif, ince düşünceli ve alakalı davranıyorsunuz, onlar bunların aksini veren insanlara ciğerleri patlarcasına koşuyorlar..
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bence işin sırrı o heyecanda ve bilinmezlikte gizli, naif erkekler her şeyi tahmin edilebilir kıldığı için bir süre sonra sıkıcı geliyor bazılarına, oysa o tehlikeli tipler sürekli bir drama ve adrenalin yarattığı için ilişkiyi canlı tutuyor sanıyorlar ama işin sonu genelde hüsran oluyor.
En ıyı cevaplardan bırını buna verıcem tesekkurler yorum için
Evet genelleme yapılabilir bu konuda. Maalesef çoğu kız bahsettiğiniz gibi ama hepsi değil asla. Umarım doğru insana denk gelirsin.
Umarım bu artık ihtiyac oldu sanırım
Bu durum aslında tamamen psikolojik bir çekim alanı ve alışkanlıklarla alakalı. Bazı kadınlar çocukluktan gelen bir örüntüyle ya da kendi iç dünyalarındaki heyecan arayışıyla belirsizliği tutku sanabiliyorlar 🥺
Senin gibi naif, ince düşünceli ve değer veren erkeklerin sunduğu o huzurlu liman, adrenalin bağımlısı olan ruhlara baştan biraz fazla sakin gelebiliyor ✨ Ama inan bana, olgunlaşan her kadın eninde sonunda o fırtınalardan yorulup gerçek nezaketin değerini anlıyor 💅
Sen kalbinin o güzel ve ince yapısını hiç bozma tamam mı? Sence bu durum biraz da karşımızdaki insanın kendini ne kadar sevdiğiyle ilgili olabilir mi ☕💖
Cevap
3Cevap
Türk kadınların %90 budur sonra omuzlarda ağlarlar aldattı küfür etti dövdü paramı kullandı kıskanıyor izin vermiyor 😀 ekmekler
:) acımasız bır yorum
Gerçekler
güven duygusu. diğeri muhtemelen daha fazla güç sinyalliyor diye içgüdüsel olarak onu seçer
Haklısın..
Çoğunuz eziksiniz ama kendinizi efendi erkek sanıyorsunuz, sorun tam olarak bu
Sende canına okuyan adamlara duydugun ılgıden hayatlarında herseye okey ceken bir parazit olarak hayatına devam et
Demek ki o insanın nasibi değilsiniz? Bu kadar basit
Efendi erkek iyidir
Katılıyorum
Sen öyle kızlar denk gelmişsin
Hep mi? Bunun sayısının artması artık denk gelme ihtimalinden ziyade çoğunlugunun boyle oldugu fikrini sabitleştiriyor bende
Doğal seçilim
boş ver sen o parazit birey belliki psikolojik destek alıyor ve bugün ilaçlarını almayı ihmal etmiş
Ben psikopat sevmiyorym
Yaaa öylemi buna sevındım nezaket sahibi insanları seven kadınlar azınlıktada olsa varmış desene :)
Sonunda pişman oluyorlar salla gitsin
Sürünmeyi seviyorlar
Katıldım nedense bu yorumuna..
mal ben önceki 😂
Anlayamadım?😂
Yok zaten her yoruma paratlik yapmaya çalışan ve kabul görmeye çabalayan , normal yaşantısında kimse tarafından kale alınmayan ve hiçbir başarısı olmayan biri sanırım ki burada karın ağrısı yaratıyor.,
Takmıyorum ya kale bıle almam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar