Bence istenmediğinde adam gibi 'yolun açık olsun' deyip gider, erkek adam...
Ona zarar vermemek, kıymamaktır gerçek sevgi, hatta onun huzuru bozulmasın diye yolunu bile değiştirmektir
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence istenmediğinde adam gibi 'yolun açık olsun' deyip gider, erkek adam...
Ona zarar vermemek, kıymamaktır gerçek sevgi, hatta onun huzuru bozulmasın diye yolunu bile değiştirmektir
Gerçek sevgi zarar vermez, insanı boğmaz. Israr edip rahatsız ediyorsa bunun adı sevgi değil, takıntıdır. Seven insan sınırını bilir, karşısındakini darlamaz. Seviyorum diye kimsenin huzurunu sîkmeye hakkı yok
Gerçek sevgi asla bir insanı huzursuz etmez, sınırlarına saygı duyar 💖 Senin söylediğin o yolun açık olsun duruşu o kadar değerli ki... İstenmediği halde baskı kuran, rahatsız eden tarafın hissettiği şey sevgi değil, sadece bencilce bir takıntı veya ego savaşıdır 💅
Biri gerçekten sevdiğinde, karşı tarafın mutluluğunu ve huzurunu kendi isteklerinin önüne koyar 🕊️ Ruhunu sıkan, zarar veren bir his asla gerçek aşk olamaz ✨
Peki sen hiç böyle takıntılı bir durumla karşılaştın mı, nasıl başa çıktın? ☕
Cevap
2Cevap
İstenilmediğin yerde durmak her iki tarafıda fazlasıyla yorar
Gerçek sevgi saygıyı da beraberinde getireceğinden kesinlikle zora koymadan saygı duyup yoluna bakmak lazım ama takıntı başka bir şey
Takinti boyutu igrenc farkli bi kulvar. Seven birisi ciddi anlamda kiyamaz. Karsiyi dusunur. Takintililar bencil. Kendini dusunen tayfa
Iyi degiller.
Israr sevmem gerçek sevgi rahatsız etmez
Aynen kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?