Siz olsanız ne yapardınız?
Eğer ben oğlan olsaydım, kızı asla bırakmazdım. Kızın yerinde olsam, hastalığı öğrendiğim anda kendimi oradan uzaklaştırırdım... ben iylesicem diyor 🥹

Siz olsanız ne yapardınız?
Eğer ben oğlan olsaydım, kızı asla bırakmazdım. Kızın yerinde olsam, hastalığı öğrendiğim anda kendimi oradan uzaklaştırırdım... ben iylesicem diyor 🥹

Ağır bir durum gerçekten ama örneğini gördüm ama zıt örneğini bir meslektaşım ailesinin onaylamadigi engelli bir kızı sevmişti ailesini bile karşısına aldı çalıştığımız kurumun üst katında kalıyordu kızla sonrasında kız benim için bunu yapmana müsade edemem deyip Yeşilçam tadında bir ayrılık yaşamışlardı tabi arkadaş fena yıkıldı ama zamanla toparladı iş güç derken yeni ufuklara yelken açtı yani oldu mu oluyor tersi de oluyor senin paylaştığın bu durumdaki gibi de oluyor Allah elden ayaktan düşürmesin tek diyeceğim bu herkese sağlıklı huzurlu günler dilerim
Amin
Benim sevdiğimin tek böbreği vardı Allah biliyor bir şey olsa hiç düşünmeden böbreğimi verirdim. Ama o neyse... Belki de Erkek doğru olanı yapıyor. Kör gözü açılınca ilk bastonunu kırıyor...
Ben olsam bırakmazdım asla ömür boyu cocuk vs olmucaksada bırakmazdım önemli olan desteğimle onun hayatını kazanabilmek umarım en saglıklı gunler herkesle olur🌺🤗
Böyle durumlarda hasta kişinin yanında olup, onu motive etmek o kadar değerli bir şey ki. Özellikle bunu LÖSEV'de gönüllü iken çok daha iyi fark etmiştim. Zira sevgi denen hücreler, mutluluk hormonuna sımsıkı sarılıp hasta bireyin elinden tutup onu o zorluktan öyle bir çekip çıkarıyor ki. Şaşar kalırsınız. Çok acı bir durum. Fakat sevgi cidden her hastalığın temel ilacıdır, bunu da unutmamak lazım.
Kesinlikle katılıyorum ve imzamı atıyorum bu yoruma 🙏
Gerçekten yürek burkan bir durum… 🥺 Sevgi böyle zamanlarda sınanıyor işte. Bir kişinin zor zamanlarında, yanında kalıp destek olabilmek en büyük sevgi göstergesi değil mi? Tabii herkesin sınırları ve kaldırabileceği şey farklı, bu yüzden kimseyi yargılamak doğru değil. Ama bir sevgi “koşulsuz” olmalıysa, böyle anlarda kendini belli eder. Peki sen böyle bir durumda nasıl davranırdın? ❤️
Cevap
19Cevap
Galiba evet, gerçek sevgi ne olursa olsun sevdiği kişinin yanında olur
Gerçek sevgi çok az be Perim🙂
Maalesef..
Anlaşılabilir.
Ayy kıyamam ya bi de "ben iyileşicem ki" demiş Bi de bir ay buna üzülürüm
🥹evet
Valla yutkunamadım
Öyle ölmez yiğidim füze at. Adam diyo buda kendine hee vayyy vayyy
Kanserden ölmez onun sözlerden öler
Herkes kansere vs yakalanmiyor tabikide yalnızca böyle durumlarda anlaşılacak diye bişey yok çok küçük şeylerle bile anlaşılabilir ama çoğu kişi önemsemiyor ve daha büyük sorunlarla karşılaşıyor
Kitlenip kalmak derler ya… böyle bir insanı al duvardan duvara çarp hiç mi insanlığın yok be. Çok sağlam şeyler yazarım da sansürlerler sevdiğin insan grip olsa için gider bu nasıl bir kalpsizlik
Ben hastanede yattığım dönemde ve diğer yaşadığım durumlar da gördüm ki seven bu tür durumlarda resmen kendini feda ediyor sevdiği düzelsin diye. O yüzden evet gerçekten seven böyle dönemlerde belli oluyor.
Geçmiş olsun. Şunu söyleyeyim; bazen sevgi ilaçtan daha etkilidir.
Evet öyle. Diyorum ya ailem ayrıydı onun emeği daha ayrıydı
Sevgili olduysam tüm zorlukları beraber aşarız bildiğim kadarıyla hasta kişiye moral mutluluk verirsek kanser iyileşiyor
Bazen bir kuruşluk tartışmada bile belli olur yeterki bahane için uygun bir yerde olsunlar
Ben olsam asla bırakmazdım git desede gitmezdim bunları okudukca sevgıye olan ınancım azalıyor
İnsanlar ne kadar bencil değil mi. biz olsak kendimizde ne verirsek o iyileşir diye düşünürüz.
Böyle bir şerefsizden uzak durarak daha çabuk iyileişir
Canım ya iyileşicem yazmış inşaallah ya 🥺
Bırakmam ben
Bunu yapan insan olamaz ailesinden birisinde olsa ne yapardı acaba insanlık bitmiş resmen
O kıza hastalığını unutturacak her şeyi yapardım. Yaşayabildigi kadar yaşar yaşatırdım. Anca beraber kanca beraber yarı yolda birakmak yok. S.. tir olup gitsin ya böyle erkekler soru beni çok gerdi.
Bunu unutma gerçek sevgi sevdiğini yanında olmak demektir ne olursaolxun onunla hastalıkları atlatmak demektir ama bunu biliyom ki sen kanser falan deyilsin
Sevdiğim aşık olduğum kişiden beni ölüm bile ayıramaz eğer karşılıklı ve gerçek bir sevgi bağı varsa
Kötü günde anlaşılıyor.
Bu durumda asla terk etmem ya insanlığa sığmaz bu
Evet öyle durumlarda anlaşılır
Asla onu yanlız bırakmazdım
Seven sevdiğinin yanında olur her daim
Gittiği yere kadar düşünür
Ve hala böyle erkekler baş tacı
Bunu derken?
Film izlemeyi bırakım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?