Fazla sevginin kişiye zarar vereceğini düşünmüyorum ya. Ha karşısındaki insan onun bu sevgisini kendi menfaatleri için kullanıp, onu kendisi olmaktan uzaklaştırıyorsa olabilir. Ama bu ihtimal dışında, sevgiyi abartmanın zarar verici olduğunu düşünmüyorum.
Fikrimce, sevginin fazlası olmaz. Sevgimi hakeden birini bulursam onu sonsuz severim. Sonsuz sevgi, sevmek ve sevilmek daima şifalıdır. Tek gereken karşılıklı güvenmek ve haketmiş olmaktır. Kâinatı sevgi döndürüyor, sevginin samimi ve hakedilmiş olanından sadece şifa gelir, net.. 🍀🍀🧚🧚
Allah sevenin belasini sevilenin muradini isteğini vermiş olur ama seven cok sevip yaşatıp yasamayan görmeyen bilmeliki kanser oldu ve birinci evrededir devam edip ceki duzen vermez aynılarını yaşamaz ya da ayrilmazsa bilmeliki 4. Evreye gider oyle de artık yaşam biter
Ewt bence öyle. Ama sanrm biri birinden daha az severse daha çok kendini gösteriyor sanirim. Ya karşındaki kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor, ya da daha çok seven sanki kötü hastalığa düşmüş gibi bir psikolojide oluyor
lanet olsun evet baya zarar veriyooo. bu kez son fazla sevmeyecegim diyorum yine seviyorum. ve sonunda bu sevginin aşkın içinde yalnız oldugumu anlıyorum...
herşeyin fazlası zarar bence ya kendine ya karşındakine zarar verirsin , tamam sevdiğin tarafından sevilmek vs bunlar güzel şeyler ama haddini aşan her bir duygu zıttına dönüşür unutulmamalı