"Her şeyin fazlası zarar" derler ya, sevginin de fazlası sizin için zarar mıdır?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Fazla sevginin kişiye zarar vereceğini düşünmüyorum ya. Ha karşısındaki insan onun bu sevgisini kendi menfaatleri için kullanıp, onu kendisi olmaktan uzaklaştırıyorsa olabilir. Ama bu ihtimal dışında, sevgiyi abartmanın zarar verici olduğunu düşünmüyorum.
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Fikrimce, sevginin fazlası olmaz. Sevgimi hakeden birini bulursam onu sonsuz severim. Sonsuz sevgi, sevmek ve sevilmek daima şifalıdır. Tek gereken karşılıklı güvenmek ve haketmiş olmaktır. Kâinatı sevgi döndürüyor, sevginin samimi ve hakedilmiş olanından sadece şifa gelir, net.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
her şeyin fazlası zarardır evet ama maddi olarak her şeyin fazlası zarardır
şeker çok tatlıdır ama fazlası insanı hasta eder
sevgi manevi bir duygudur aslında sevginin fazlası azı olmaz çünkü maddi bir duygu değildir ölçülemez
o yüzden fazla sevgi fazla ilginin zararı olmaz
zarar diyenler bahane üretiyorlar
Fazla Sevgi Zarar Vermez Zararı Çok karışmak verir İşte her şey de şunu yap bunu yapma demek Bundan kimse hoşlanmaz yoksa sevmek çok Güzel Bir Duygu 😊
Cevap
53Cevap
Fazla sevgi adı altında yapılan baskı, kısıtlamalar gibi şeyler kişiye fazlasıyla zarar verebiliyor
Değer vermek ve değer görmek arasındaki fark açılmamalı
Aynen öyle gerçekten çok zarar veriyor.
Eğer tek taraflıysa verir.
Allah sevenin belasini sevilenin muradini isteğini vermiş olur ama seven cok sevip yaşatıp yasamayan görmeyen bilmeliki kanser oldu ve birinci evrededir devam edip ceki duzen vermez aynılarını yaşamaz ya da ayrilmazsa bilmeliki 4. Evreye gider oyle de artık yaşam biter
Ölçülü olmak gerekiyor. Ayarı ve tadı kaçırmadan..
Ewt bence öyle. Ama sanrm biri birinden daha az severse daha çok kendini gösteriyor sanirim. Ya karşındaki kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor, ya da daha çok seven sanki kötü hastalığa düşmüş gibi bir psikolojide oluyor
Zarar da olsa ya zirvededir duygularım ya da yoktur.. Orta segment benim tarzım değil..
lanet olsun evet baya zarar veriyooo. bu kez son fazla sevmeyecegim diyorum yine seviyorum. ve sonunda bu sevginin aşkın içinde yalnız oldugumu anlıyorum...
herşeyin fazlası zarar bence ya kendine ya karşındakine zarar verirsin , tamam sevdiğin tarafından sevilmek vs bunlar güzel şeyler ama haddini aşan her bir duygu zıttına dönüşür unutulmamalı
Her iki tarafa da zararı dokunur. Her şeyin fazlası bir şekilde zarar dönüşüyor. Yenilen yemek bile bir yerden sonra kişiye zarar veriyor.
Sevilene zarar vermezde sevene zarar verir.
Not: seven 3 ıq "ya benimsin ya kara toprağın" kafasındaysa işler değişir
Bende her şey ya çok olur. Ya hiç olur.
Zarara ziyana bakarsan manzarayı kaçırırsın.
Yaşa bitir.
Gerçekten seven ve sevilen biri hiç bir zaman sevilmekten dolayı rahatsız olmaz eğer kıskançlık yok ise..
Zarardır, karşıdakini sevgine alıştırdığın an en ufak bir soğuklukta bile o kocaman bir boşluğa düşüyor, herşeyin dozunda olanı güzel.😊
Tabiki verir haddinde seveceksin çok sevgi değersizleştirir buna asla izin vermeyin sevin fazla belli etmeyin o sizi sevsin
Zararlı katılıyorum buna hayatını sorumluluklarını sekteye uğratıyorsa bu zarardır. Makul olan orta yol ilişkiyi canlı tutar.
Ölçülü olmasından yanayım, ne demiş Can Yücel “O daha az severse kırılırsın.” Çünkü genel olarak biri daha az sever biri daha fazladır.
sevginin zararını göremezsin fakat sevgini ilgini verdiğin kişi uygun değilse ozaman zararını görürsün...
Fazla sevgi zarar vermezde yanlış kişilere duyulan fazla sevgi verir. Yamultur insanı
Verir... sıkar bıktırır soğutur uzaklaştırır devamı tartışma kavga diye devam eder (yaşandı)
Fazla sevgi karaidakini simartip seni uzmesine neden oluyor
Fazla sevgi buldun koş aksine saplantı değilse tabii 😃
Her şeyde ölçülü olmalı sonuç da insan gelip geçici önemli olan biricik senin benliğin
saplantı olmuyorsa kişiye bıkkınlık vermiyorsa elbette değil
Ben tüm sevme hakımmı bi kere kullandım. O yüzden sevmiyorum artık
Fazla sevgi zarar vermez ama fazla kıskançlık insana zarar verir
Zarar kardeşim yeminle zarar yaşadım ve çok zararını gördüm
Gerçek seven insan asla zarar vermez ama böylede yok olmaz,,
Evet artık buna inanıyorum eskiden inanmazdım ama. Aşk karın doyurmuyormuş her şey faniymiş
Evet her şeyin fazlası zararlı. Saplantılı sevgi öldürür.
Fazla sevgi kişiyi kanser eder tedavisi yoktur uzak durulmalıdır
Fazla sevmenin nesi zarar olsun ki sevilmeyi istemeyene tabi ki
Evet. Çok seversen karşı taraf sevgi zehirlenmesinden kendini senden üstün görmeye başlar
Evet verir, ilişkilerde alma verme dengesi eşit olmalıdır. Ama, ne yazık ki bir taraf en fazla seven oluyor bu durum kişiyi hep yıpratır.
Ona değil sevilene değil sevene zarar
Karsılık görmediğinde canın yanar o yüzden cok sevmeyeceksin herkesin gidebileceğini bilerek davranacaksın
Her şey dozunda olmalı 👍
Kesinlikle zarar çok sevmeyin
Hastalıklı sevgi diye bir tabir var
Verir. insan beynine bir sürü şey zararlı
her şeyin fazlası zarar ama engel olamıyorum
karşı tarafta g. t kalkması yapar
Ayrılık olursa zarar verebilir
Evet, zehir gibidir.
Ben azını bile bulamadım ki zaten... 😊
Her şeyin fazlası zarardır
Sevgi falan yok yalan
Kicini kaldırır sade e