Ciddi soruyorum trollemeyin, evim, işim gücüm var, boyum posum da yerinde, biraz baskın karakterliyim. Yetmez mi veya ayrıntı mı istersiniz
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tartışma anında ne kadar sakin kalabiliyorsun, problem çözme becerin var mı yoksa kaçıyor musun, sadakat var mı, anne bağımlılığın var mı... gibi.
Şu an anneme bağlı değilim ayir yaşıyorum zaten de farklı şehirdeyim tartışma anında sakin kalmam kaçmam da tartışırım sadakat eğer sevdiğim biri olursa olur şu an hayatımda biri yok
Sen peki
Harika bir kariyer ve düzenli bir hayat elbette çok güzel bir başlangıç ama ciddi bir ilişki için tek başına asla yeterli değil ✨✨
Biz kadınlar güven veren bir duruşun yanında ruhumuza dokunulmasını isteriz 💖 Duygusal zeka, anlayış, ince düşünce ve hayatı gerçekten paylaşabilmek en önemli detaylar 💅 Baskın karakterini ise tahakküm kurmak yerine koruyucu bir güç olarak hissettirirsen tadından yenmez!
Peki senin bir kadında aradığın en önemli özellik nedir ☕️✨
Cevap
0Cevap
ciddi bisey icin para zaten iki tarafdada yeterli olmasi gerekiyor. + sorumluluk sahibi ve sadakat cok önemli
Sadiksa sorumluluk sahibiysen para yeter yani ne bileyim ama kadında öylemi maddi beklet. yoka tanısicagim kişiden
Tanısicagim kişide beklermiyor maddi olarak isnguc vs vs ilgi alaka tek odak noktası ben olmaliyim
Ben isim gücümü maddi imkanlarımi analtirim zaten yeterince de var karşımdaki kişide o yönde bir beklerim yok sadece onu demek istedim
Neyi anlamiyosun acaba ben 1000 kişiye günlük derdimi anlatıyorum sana nasıl anlatamıyorum haha
Ahlak, edep, düzgün karakter,
her şey para değil ki
Genel durumda bahsettim digerli tansic zaten bakiyosun oluyorsa oluyor o yzude haklısın elbette
Zaten varya isim gücüm şükür tek iş yapmıyorum
Hepimiz için sağolasın den
Sen peki
İş olarka sormadım ki:) genel yani tanışmak falan icin
Yazayimmi
Yeterli tek ihtiyaç uygun kızı bulmak
Zaten onun ici yazdım:)
Herkes uygun insanı arıyor kimse bulamıyor nshcjshcj
Off sen olabilirmisin o
Skcnksncksbkcn
Yazayimmi
Zannetmiyorum
Papatyam olabilirmisin neidr
İstek attim
Yeter
Şanssız hissediyorum
Nasip ya
Yani çoğu zaman öyle tabide istenyoruyor insanı ahmi aldım bilmiuorum iki
Daha gençsin normal ama her şey maddiyat değil ya huzur huzur huzur
Evet en çok onu düşünüyorum o yzude kafamı kucaklıyor yaa maddinoalrak dusummedim iş güçte beklem ilgi alaka sevgi beklerim
Evet Allah gönlüne göre versin hayırlısı olsun
Sağol sanada
Araba?
Var tabiki
Karakter çok önemli
Baskın karakterli, dışarda ağır evde güler yüz , çabuk sinirlenen biriyim
Yorumlarım kaldırlyr😅
Yazayım istersen özelden ama
Daha önce ufak bir konusmaiz olmuş hauaua
Yaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?