+1 yılBence bu konuda erkekleri ikiye ayırabiliriz. Çapkın olan erkekte çok fazla var sevdiğine sadık ve bağlı erkekte ama şöyle bir şey de var günümüzde kadınlarda bu konuda pek masum sayılmaz onlarda oldukça çapkınlık yapıyorlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu merak konusu olan soru için minik bir bilgi paketi yazacağım.
Kadınlarda ve erkeklerde kromozomlarla (XX - XY) aktarılan belli ilkel davranış biçimleri ve karakteristik özellikler vardır.- Erkeklerdeki iç ses onlara 'Her yere d*lünü yay soyunu devam ettir' der.
- Kadındaki sesse 'Güçlü bir erkek bulup çoğal' şeklindedir.
Yani ilkel sesimiz bize sürekli ürememizi söyler. Ama nasıl ki artık biz kadınlar sırf doğurabiliyoruz diye devamlı çocuk yapmıyorsak, onların da tamamı sırf yapabiliyorlar diye her önlerine gelene DNA'sını aşılamaya çalışmıyor.
Bu işin sırrı ne, durum neden bu hali aldı?
Modernleşme ve Monogami (tek eşlilik).
Yani kendini geliştirip sadık olabilen erkekler çağımıza ve günümüze ayak uydurmuş, sağlıklı bir ortamda büyümüş insanlardır. Yapamayanlarsa 200.000 yılda bir yol alamamışlar olanlardır.
Ayrıca bu işin gelişim psikolojisi yani büyütülüş ve çevre kısmı da var. Misal bir çocuğa dayısı onun hatırlamadığı bir yaştayken 'Hadi koçum erkek adam dediğin böyle yapar şöyle yapar..' diyerek minicik bir çocuğun beynini yıkarsa, o insan büyüyünce kolay kolay modern çağa ve sağlıklı ilişkilere ayak uyduramaz.
Yani sağlıklı çevrede büyümüş, iyi kalıtsal özellikler almış erkekler çapkın yani herkese yürüyen kararsız insanlar olmazlar. Daha güvenilir ve anlamlı bağlantıların peşinden koşarlar.
Bu sebeple hanımlar lütfen, temkinli olun ama önyargılı olmayın ❣️04 Yorumla- +1 yıl
O eskidendi artık güçlü erkeği elinde tutup diğer erkeklerle takılma dönemi kadınlar için hipergamik varlıklar ne de olsa doyumsuzlar
- +1 yıl
Dönem dönem davranış ve bakış açıları değişse de ilkel dürtüler daima olduğu yerde kalır.
- +1 yıl
Değişen dünya bunları da değiştiriyor maalesef kadın eski dönemlere göre daha kolay eş bulduğu için çok eşliliğe daha çok yöneliyor en azından gerçek partnerini bulana kadar... Erkekle arasındaki fark kadının seçmesi
- +1 yıl
İlkel tarafımız sabit kalsa da (200 bin yıldan bahsediyoruz) evet kalanına katılıyorum.
Kadınlar da artık deneyimde erkeklere yetişmeye başladı çünkü malum tabular yıkılma yolunda.
Tabi bence bir noktadan sonra 'Kadın seçer' olayı da oldukça azalacak. Şimdiden Z kuşağındaki çevremde bunun örneğini bolca gördüm.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu herkesin ruhunda olan bir şey
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 264,8b cevap paylaştı.
u +1 yılhayır yok. sadece karaktersizlerde var
00 Yorumla
+1 yılbuna ezbere ve ahlakçı yorum yapmak yerine bilimsel konuşalım evrimsel süreçte erkek daha fazla dişiyi döllemek için gelişmiştir ve testosteronu yüksek erkeklerin dölleme kapasitesi de yüksektir döllerken de kadın kada seçici davranmaz kadın ise hamilelik süreci uzun sürdüğü için ve bu çocuğa bakarken yanında olacak erkeği iyi seçmesi gerektiği için temkinli yaklaşacak şekilde evrimleşti seçici olmak zorunda aynı zamanda kadınların ilgisine bakar en çok tercih ettikleri erkekle olurlar bunlar günümüzde bile geçerliliğini koruyan şeyler kızların çok övdükleri erkekleri istemsizce çekici buluyorsunuz erkeklerin çok eşli olması ve kadınların tek eşli olması olağan bir durumdur erkek adam çapkın olur kadın dediğin de kendini sakınır bakmayın siz yeni nesil ahlaki saçmalıklara ayrıca çapkın kadınlara ulaşmakta zorlanmayan alfa diyebileceğimiz yüksek değer bir erkek çapkın olsa da kendini sakınan kadınlarla yani iyi kızlarla ancak ciddi düşünür ve kıskanç olması da başka erkeklerin döllememesi için, kıskançlık da erkek adamın bir özelliğidir
04 Yorumla- +1 yıl
Ya bi sus ya Neresi bilimsel bunun. O "Erkek" diye bahsettiğin türdekilerin kıskandığı kadınla bi noktada anlaşamayınca da aldatıyorlar başka bi kadınla. Bu mu adamlık? Ve dediğine göre erkek kişisi, çapkın kendini sakınmayan kadınla çapkınlaşabilir ama ne çapkın ne de kendini sakınmamış olarak nitelendirilmez. Düşüncenden zehir akıyor. O kadar iğrenç bi zihniyete sahipsin ki. Resmen zihniyetin namusu sadece kadına ait bulanlarla aynı hemen hemen. Bi de adamlık demişsin buna her satırda. Boşuna demiyorlar "En fazla ş. refini kaybeden bahseder adamlıktan" diye.
- +1 yıl
@Yorgunruhlukız bunları söylerken kahve ağzına kaçmam yanlış olduğunu göstermez ayrıca "kendini sakınmayan kadınla çapkınlaşabilir" ben orada kendini sakınan diyerek erkek konusunda seçici davranıp kendini eşine saklayan demek istedim sen başka bir şey mi anladın
- +1 yıl
Hayır gayet iyi anladım seni de o iğrenç zihniyetini de. Ayrıca napalım biz kendini saklamayıp ama kendini saklayan kadını arayan erkekleri anaları sevsin. Çöpsün çöp.
- +1 yıl
@Yorgunruhlukız bye
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAslında çapkın olan kadındır ama onu da bizim üstümüze atmış aradan sıyrılmısınız bir erkek ne yapsa da karşısındaki bayan çapkın değilse o taraflarda gözüyoksa erkek eli boş döner ama kadın çapkınsa cesaretlendiriyorsa o iş olur aksi halde bizimkinin adı çapkınlık değil taciz olur sonuç olarak biz masum melekleriz :D
22 Yorumla- +1 yıl
Aslında kadının yuvasını yıkanda kadın bir yerde doğru...
- +1 yıl
bak ben bunu diyorum işde hep yani bir kadının başka bi kadına yaptıgını savaşta düşmanı yapmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılAdı üstünde çapkın erkek ☺️
Aslında çapkın erkek demiyelim ciddi bir ilişki peşinde olmayan her erkek capkinmi oluyor adam belki sorumluluk altına girmek için erken diyor bence bu çapkınlık kelimesini sorgulamak lazım çapkın erkek kategorisi bir ilişki içindeyken başka birine odaklanmak ile oluyor diye biliyorum ondan ona ondan ona gidene değil diye düşünüyorum00 Yorumla
+1 yılŞimdi bu geniş çaplı bir konu, dişi köpek kuyruk sallamazsa muhabbeti var bu bir. E bu beylerde kuyruk seviyo! Birde erkek fıtratında çok eşlilik var ki Ayette de 4 kadına kadar izin var (bu tefsir ile çok geniş bir ayet direkt algılanmamalı) kadınlarda az değil velhasıl.. Ama erkekler daha fazla 🤷♀️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. nefsani hirstir ama, sadece bu erkege has bir durum degildir, kadinlar, evli bekar olsun daha capkindir. bir dekolte veya bir meme temasi, bir erkegi geri dondurmesi zor sekilde gudumler, argoda kalkmis tarragin dini imani yoktur diye deyis bile vardir. ama erkegin kadini ikna etmesi, ozellikle cinsel sefaletin anayurdu bu memlekette, extra ozellik gerektirir cogu zaman, para mevki unvan gibi 🤣
00 Yorumla
+1 yılEğer bir ilişkisi varsa bunu çapkınlık olarak adlandırmak iyi bir şeymiş göstemeye çalışmaktır. Onun adı aldatma olur. Ben değilim karşılıksız olsa bile birinden hoşlansam başka kimseyi görmüyor gözüm onu düşünüp duruyorum.
10 Yorumla
+1 yılEvet Yaratılış böyle, yoksa bir tarafınız nasıl havalanıp kalkardı 🤣 gerçi artık bolluluğun farkında olanların sayısı artıyor o yüzden kendisini nimetten zanneden kızlarla vakit kaybetmiyoruz , enerjmizi başkasına harcıyoruz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Insanlarin duygulariyla oynamak zamanini calmak capkinlik degil seref yoksunlugudur. Dogasinda buna sahip olan kisilerin de cekecegi bedel bellidir. Kimsenin ayibini kutsallastirmaya gerek yok.
11 Yorumla- +1 yıl
Eski zamanki erkek adam yapar mantigi curutuldu. Simdi evrimsel psikoloji cikti. Evrimsel psikojiye gore hayvanlar da dahil kadinlar ayni anda bir suru guclu erkekle ciftlesiyor tek bir taneyle degil. Bunu kedilerde de gorebilirsiniz. O zaman kadinlar da ayni anda bir kac guclu erkekle ciftlessin. Boyle sey mi olur. Begenmek konusmak farkli insanlari suistimal etmek farkli. Kimsenin seref yoksunlugunu mesrulastirmasin kimse.
- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılSadece erkekler için konuşmayalım ya. 🤣
Bende kendi adıma konuşursam çapkın bir kadınım mesela. 😎40 Yorumla Çapkınlık bence herkesin ruhunda var. Hayatımızda olan insandan bi tık fazla iyi olanını bulsak ona bile kayabiliriz. Sadece erkek yapmıyor bunu, maalesef kadınlarda da bu mevcut.
11 Yorumla- +1 yıl
Herkesin ruhunda yok kendi adınıza konuşun
+1 yılTöbee asla birini sevdiğim zaman yolda başka Bi kıza gözüm çarpsa kendimi suçlarım ama gel gör ki kıymetim bilinmiyor doğanın kanunu bu seven kıymet veren sevilmiyor nerde haketmeyen varsa o seviliyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ben dahil çoğu arkadaşım sevgililerine sahip çıkar kıskanır sana bacım çocu denk gelmiş düzgün insan gelmemiş ki
13 Yorumla- +1 yıl
Bacım çocu 😂
Her ne kadar bunu inkar ediyor olsalar da kadınlardan daha fazla çapkın oldukları kesin diye düşünüyorum :)
10 Yorumla
+1 yılDoğruyu söylemek gerekirse evet çünkü erkekler kadınlara düşkündür en fazla da cinselliğe düşkün olduğu için her kadında farklı bir cinsellik arar.
00 Yorumla
+1 yılHer erkek öyle değil ya ben birini tanıyorum gel şu suçu işle desen bile yapmaz yapamaz. O karakterde bir insan da çok zor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İki tarafta temiz değil maalesef yeni nesil çok kirli çapkınlık iyi bir şey değil cinsiyet ne olursa olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar çapkın olmayan erkeğin yüzüne bakmadıkları için tüm erkekleri bayıldıkları çapkınlar gibi sanmaları doğaldır.
02 Yorumla- +1 yıl
Hayatımdaki dürüst olan insanları bile bu ihtimali düşünerek yoruyorum bunu asamiyorm bütün erkekler aldatıyor çapkın gibi hissediyorum
- +1 yıl
Allah gönlünüze göre versin. Ben yalnızlıkta karar kıldım. Herkes idealindeki kişiyi bulup çok mutlu olur inşallah.
vallaha ben çapkınım ama biraz gururluyum ve çekingenim kolay kolay hiçbir kıza ne haber güzelim şekerim falan filan demem herhalde😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,1b cevap paylaştı. Her insanın bir alternatifi var birisi olmaz derse diğeri diğeri olmazsa berikiolmali burada alternatif olur
00 Yorumla
+1 yılDürüst olmak gerekirse , evet kesinlikle var. Çapkınlık yapmayan erkegin ya cesareti yoktur, ya da kendine güveni.
00 Yorumlayok. artık, değişdi o. artık kızların ruhunda var
03 Yorumla- +1 yıl
Kızlarda da var doğru 😂😂 sizde de var eşit..
- +1 yıl
Evet..
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılCocuk bu olacaksa, evet capkin olabilir bence 🙈😜
10 Yorumla Ruhuna tüküreyim öylelerin kız erkek fark etmez
10 Yorumla
+1 yılKadınlar da var çapkınlık ama genel olarak evet erkeklerde 😂
10 Yorumla
+1 yılsevgilime capkınım ama hic bi kız arkadasımı aldatmadım
00 Yorumla
+1 yılBen bu yaşıma kadar 1 tane kıza kur yapmadım
00 YorumlaResimdeki erkeğe değil de başka bir şeye benziyor ama bunu buraya yazamam.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsiyet farketmeksizin her iki cinsinde ruhunda biraz çapkınlık yatar istisnalar hariç
00 Yorumla Bu erkekte de kadında da olur cinsiyet ile alakalı değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Onlarla takılan kadınların da olmadığına göre🤣
00 YorumlaHer kadın nasıl çok masum değilse bu da kişiden kişiye göre değişir.
00 Yorumlaİki cinste de var bu durum maalesef sadece erkeğin üstüne yıkmak yanlış olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bekarım var kardeşim evli yâda gerçekten ciddi bir ilişkim olsa keserim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılCinsiyet farketmeksizin her iki cinsinde ruhunda biraz çapkınlık yatar istisnalar hariç
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. erkekler kendi kendilerine çapkın olmadığına göre yok. kadınlar da yüz veriyor demek ki.
00 Yorumlaruh da değil bedende var🤣 herseyin sorumlusu o malum organ ben masumum😜
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılHerkeste yok o bazı erkekler ömrünü tek bir kadına adar.
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKimisinde var diyelim.
Mesela ben becerebiliyorum ve bana yakışıyor asdsf
01 Yorumla- +1 yıl
😀
+1 yılÇapkın olan bir insanı pek düzeltemezsin onu o şekilde kabul edıceksin ama sinir krizi geçirerek tabii onun haricinde yapacağın bir durum yok …Huylu huyundan vazgeçmez
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSadıklıktan canı yanan erkek gün gelir çapkının umursamazlığına erişir :=)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadınlar suçlu başı bağlı erkekler size daha çekicici geliyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bu durumu çapkınlık diye adlandırdığımız sürece devam edecektir
11 YorumlaRuhsal değil karaktersel bir şey, çapkın kız da var hemde baya baya var 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence karakter meselesi senin aldatilmana üzülmem mesela
00 Yorumla
+1 yılBöyle diye diye erkeğin aldatmasını olabilir bir şey yaptınız.
25 Yorumla- +1 yıl
İşte aradığım yorum
- +1 yıl
Gercekten daha hakli bir yorum olamaz. Adamin biri esini aldatiyor capkin oluyor kadin olsa baska bir sey derler. Bir de dogasinda var dedin mi en aldatmayacak adamin bile aklina sokuyorsun. Boyle bir sey yok hic bir zaman olmadi da capkin erkek degil ama kendine saygisi olmayan kadin var.
- +1 yıl
Ben sevgilim varken sadık kalıyorum yokken çapkınım sjsjsjdkdk ama kesinlikle sevgilim varken istek olmuyo bütün çapkınlığımı ona yatırıyom
- +1 yıl
@pradamella bu dedigin kadin icin de gecerli.
- +1 yıl
Çapkın halim çok fenadır 🤭
+1 yılRuhunu muhunu bilmem. Tek bildiğim eden bulur. 🙂 ne yaparsa karsılıgını fazlasıyla veririm 😉
00 YorumlaBence sadakatsizlik, adilik bu kadar kibar nitelendirme😅
11 Yorumla
+1 yılÇapkınlık her erkekte var orası kesin ama biz kızlarda da olabilir yani birazcık 👉👈
00 Yorumla
+1 yılNe alaka ki.
Siz de kuyruk sallamayın
01 Yorumla- +1 yıl
Aşkım ben seni çok seviyorum vallahi seviyorum billahi seviyorum. Beni yanlış anladın sen. Lütfen engeli kaldır beni dinle lütfen rica ediyorum lütfen... DC ye gel lütfen...
çapkın insan ya da çapkın olmayan insan olarak ayırıyorum ben
00 Yorumla
+1 yılEvet car tabi ruhunda demeyelim doğasında diyelim her erkek capkindir dizginlemek önemli
00 YorumlaÇapkınlık erkek ruhunda varsa ona rağmen yalnızsam nekadar çirkin olduğum ortada.
00 Yorumla
+1 yılgelişmemiş varlıklar olduğu için evet
02 Yorumla- +1 yıl
😀
- +1 yıl
Ama gerçekten ayıp söylediğin
+1 yılGram çapkınlığı olmayanlar da var.
01 Yorumla- +1 yıl
Diyosun iyi😀
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kesinlikle evet
01 Yorumla- +1 yıl
Ayn😀
+1 yılruhunda yok çevre ile alakalı
08 Yorumla- +1 yıl
😄
- +1 yıl
bu konuları düşünmek için çok gençsin daha
- +1 yıl
Doğru da şubatta 20 olcam be ne ara büyüdüm abi 😂😂😂