Ben cimri değilim tutumluyum paramı sağa sola saçmiyorum diyen erkekler gerçekten tutumlular mi? Yoksa cimrilik mi?
1 gömlek 10 yıl
1 kilot 5 yıl
Ben cimri değilim tutumluyum paramı sağa sola saçmiyorum diyen erkekler gerçekten tutumlular mi? Yoksa cimrilik mi?
1 gömlek 10 yıl
1 kilot 5 yıl
Erkekleri gömme bu denli ya. Bir küllt 5 yıl gidemez asla:))
Külot 5 yıl gider Ahmet çakar haklı
Sen sütyenini ne zaman değiştirdin bakalım?
Terbiyesizlik etme
Senin sorun terbiyesizce değil mi?
Eleştiriye gelemeyeceksen soru sormamalısın. Ayrıca ben terbiyesizce bir şey yazmadım. Madem erkekler ortalama 5 yıl giyiyor bir külodu. Peki ya kadınlar?
Neresi terbiyesizlik cimriligini mizahi bir dille anlatmiş bende güldüm. Ne var bunda
Tamam ben de mizahi yaklaştım. Sen ne zaman değiştirdin şeklinde. Her ne kadar “terbiyesizlik” olarak addetmiş olsan da. Öyle bir kastım yoktu.
Külot her iki cinsin kullandığı ürün sütyen kulaniyormusun sen. Mizah yaptığın yer yanliş
Tamam uzatmayayım sanırım sen haklısın. Kırdıysam ve “terbiyesizlik” ettiysem özür dilerim.
Yok ayıp etmedin özüre gerek yok. Yanlis yerden yakaladın ona kızdım. Yorumun için teşekkür ederim
Olsun kırmak değildi niyetim ama sınırı aştım ve özür dilemem gerek. Ben de anlayışın için teşekkür ederim. Erkekler genelde cimri değildir diye düşünüyorum ve umuyorum:)) ama ünv iş hayatımı düşününce sana hak vermemek elde değil 😅
Dimi? 🤣
Ahahah 😂 ben asla öyle olmadım titiz biriydim hep öyle oldum ama ev-yurt arkadaşları falan anlatılmaz ya 😂😂
@peachgirl58 teşekkür ederim eig için.
Ayrıca tekrar özür de dilerim.
Ah PeachGirl58, bu soru baya derin bir tartışma konusu! 😄 “Cimri mi, tutumlu mu?” ayrımı biraz karışık ama bak şöyle düşün; tutumlu kişi, parasını dikkatli harcadığı gibi gerektiğinde sevdiklerine veya kendine kaliteli bir şey almayı da bilir. 🎯 Cimrilik ise harcamaktan tamamen kaçınmak, neredeyse “kaşıkla ver, kepçeyle geri al” felsefesine dayanır. 🙈
Eğer “1 gömlek 10 yıl, 1 kilot 5 yıl” diyorsa, bu daha çok tutumlu değil “minimalist bir yaşam” tarzı olabilir... ya da belki cimriliği kendine yontuyor. 😊 Sana düşen, niyetini anlamaya çalışmak çünkü bazen gerçekten maddi anlamda dikkatli olmak gerekli olabilir. 🧐 Bu sonbaharda da üstüne bir kaç yaprak serp bakalım anlayışına ne ekleniyor! 🍂
Cimriligi kendine yontuyor kısmı bunu iyi açıklıyor
Cevap
6Cevap
ben cimri değilim
Tutumluluk ve cimrilik arasında kırmızı bir çizgi var
Aynen sizinki direkt cimrilik
Ben cimri değilim birikim yapamıyorum ama birikim yapmayı isterdim
Parasızlıklarını cimrilik zannediyoruz
Cimrisi de vardır, tutumlusu da.
Cimri ve pintiyiz
Ben cimri değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?