Erkekler, DUL BİR KADINI ARZULUYORUM NE YAPMALIYIM?

Merhaba ben 1985 doğumlu 32 yaşında bir erkeğim benim hoşlandığım 1965 doğumlu 52 yaşında 3 çocuklu dul bir bayan var beni tanıyor fakat ona olan aşkımdan haberi bile yok onu kendime aşık etmem şart kendisi incecik fiziğiyle ve görünümüyle çok güzel ve çok seksi ateşli bir bayan kendisini görseniz bana hak verirdiniz gerçekten taş gibi bir bayan, sutyeninin altındaki o güzel gögüslerini uçlarıyla oksamayı ve emmeyi ne çok isterim bacakları sütun gibi kocası 2014'de vefat etti. Bu kadın annemin çok samimi arkadaşı Oğlu 31 yaşında kızları biri 27 diğeri 12 yaşında ben 52 yaşındaki bu dul kadınla kendi rızasıyla yatarak ondan çocuk yapmayı istiyorum. Hamile kalırsa En güzel hamile kıyafetini bile alırım yeter ki istesin. Onunla evlenmekte istiyorum. Ne yapmalıyım onu kendime nasıl aşık ederim duygularımı ona açmalımıyım eğer ondan erkek çocuğum olursa bebeğe rahmetli kocasının adını vermek istiyorum. Belki kendi uygun bulduğum ismide verebilirim. Kız olursa kendi uygun bulduğu ismi versin istiyorum. ben onunla her türlü yatmaya razıyım fakat yatak odasında bornozunu yere atıp çırılçıplak beni arzularsa daha bir güzel olur onunla yakınlaşıp işi yatak odasına nasıl taşıyabilirim bu konuda cevaplarınızı bekliyorum.
Erkekler, DUL BİR KADINI ARZULUYORUM NE YAPMALIYIM?