Sorum özellikle erkeklere, ne yapmalıyım lütfen benim açımdan yorum yapar mısınız?

6 ay önce konuşmayı bıraktık flörtle. Ben kendisinden gerçekten çok hoşlanmıştım. Kendisi bana kararsız olduğunu vs söyleyerek ilişkiyi bitirmişti. Ben de sırf altta kalmamak için ona zaten bir şey hissetmediğimi söylemiştim. Açıkçası bunu insanlara anlatınca "ooo iyi yapmışsın, mors etmişsin, aferin cool davran, umursamaz gözükmüşsün geri döner" gibi şeyler söylediler. Belki dışardan bakınca gerçekten umursamaz gözüktüm ve kulağa havalı geliyor olabilir. Ama inanın hiç iyi hissetmedim. Çünkü gerçekten sevmiştim ve ona neden vazgeçtiğini sormadığım için ve aslında hislerim olduğundan bahsetmediğim için aylarca onu unutamadım. Bir türlü aşamıyorum çünkü sürekli kafamda şöyle bir soru var: "Ona nedenini sorup sevdiğimi söyledikten sonra alacağım cevapla en azından acabalar kalmadan bu defteri sonsuza dek kapatmak ya da cool görünmüşsün hiç bozma miden hasta olana kadar ağlamaktan geberene kadar hiçbir şey yapma"
Ne yapmalıyım sizce? Bu arada omdan bir beklentim yok. Geri dönmeyeceğini biliyorum ve ona eğer sormak istediğim şeyi sorarsamda bir şeylerin düzelmeyeceğini biliyorum. Sadece onu ne kadar sevdiğimi hiç bilmiyor ve ben gerçekten acı çekiyorum. Ve onu aşabilmemin tek yolu ondan bunu neden yaptığına dair bi cevap almak olduğunu düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum? Lütfen geçen zaman dilimine vs aldırmayın. Sadece iyileşebilmem için ne yapmak istediğime karar vermem gerekiyor ve söylediğim gibi çocuktan bi beklentim yok. Yani onunla iletişime geçersem herhangi bir hayalkırıklığına uğrayacağımı sanmıyorum çünkü barışma hayallerim yok. Sadece iyileşmek istiyorum ve yediği haltı bilmesini. Ne yapmamı önerirsiniz?
Sorum özellikle erkeklere, ne yapmalıyım lütfen benim açımdan yorum yapar mısınız?