6 ay önce konuşmayı bıraktık flörtle. Ben kendisinden gerçekten çok hoşlanmıştım. Kendisi bana kararsız olduğunu vs söyleyerek ilişkiyi bitirmişti. Ben de sırf altta kalmamak için ona zaten bir şey hissetmediğimi söylemiştim. Açıkçası bunu insanlara anlatınca "ooo iyi yapmışsın, mors etmişsin, aferin cool davran, umursamaz gözükmüşsün geri döner" gibi şeyler söylediler. Belki dışardan bakınca gerçekten umursamaz gözüktüm ve kulağa havalı geliyor olabilir. Ama inanın hiç iyi hissetmedim. Çünkü gerçekten sevmiştim ve ona neden vazgeçtiğini sormadığım için ve aslında hislerim olduğundan bahsetmediğim için aylarca onu unutamadım. Bir türlü aşamıyorum çünkü sürekli kafamda şöyle bir soru var: "Ona nedenini sorup sevdiğimi söyledikten sonra alacağım cevapla en azından acabalar kalmadan bu defteri sonsuza dek kapatmak ya da cool görünmüşsün hiç bozma miden hasta olana kadar ağlamaktan geberene kadar hiçbir şey yapma"
Ne yapmalıyım sizce? Bu arada omdan bir beklentim yok. Geri dönmeyeceğini biliyorum ve ona eğer sormak istediğim şeyi sorarsamda bir şeylerin düzelmeyeceğini biliyorum. Sadece onu ne kadar sevdiğimi hiç bilmiyor ve ben gerçekten acı çekiyorum. Ve onu aşabilmemin tek yolu ondan bunu neden yaptığına dair bi cevap almak olduğunu düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum? Lütfen geçen zaman dilimine vs aldırmayın. Sadece iyileşebilmem için ne yapmak istediğime karar vermem gerekiyor ve söylediğim gibi çocuktan bi beklentim yok. Yani onunla iletişime geçersem herhangi bir hayalkırıklığına uğrayacağımı sanmıyorum çünkü barışma hayallerim yok. Sadece iyileşmek istiyorum ve yediği haltı bilmesini. Ne yapmamı önerirsiniz?
Ne yapmalıyım sizce? Bu arada omdan bir beklentim yok. Geri dönmeyeceğini biliyorum ve ona eğer sormak istediğim şeyi sorarsamda bir şeylerin düzelmeyeceğini biliyorum. Sadece onu ne kadar sevdiğimi hiç bilmiyor ve ben gerçekten acı çekiyorum. Ve onu aşabilmemin tek yolu ondan bunu neden yaptığına dair bi cevap almak olduğunu düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum? Lütfen geçen zaman dilimine vs aldırmayın. Sadece iyileşebilmem için ne yapmak istediğime karar vermem gerekiyor ve söylediğim gibi çocuktan bi beklentim yok. Yani onunla iletişime geçersem herhangi bir hayalkırıklığına uğrayacağımı sanmıyorum çünkü barışma hayallerim yok. Sadece iyileşmek istiyorum ve yediği haltı bilmesini. Ne yapmamı önerirsiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Neden arkadas gibi takilmayi secmiyorsun?
Boylelikle hem kus gibi olmamis olursunuz hemde iletisim halinde olursunuz. Senin icin daha iyi olur bence bu.
teklif etmişti ve kabul etmiş gibi davranıp sonra onu instagramfan çıkardım. Çünkü söylediğim gibi ona karşı yoğun hislerim var, onu gördükçe daha çok üzüldüm. Arkadaş kalamam yapamam sadece sevdiğimi bilsin ve sonra ne oluyosa olsun. Artık iyileşmek ve kafamda soru işareti kalmadan yoluma bakabilmek istiyorum. Gerçekten çok acı çekiyorum durmadan ağlıyorum ve annemin karşısında bile dayanamayarak ağladım. Tarif edemiyorum ama gerçekten çok acıyor. Sadece bu histen kurtulmanın bi yolu olsa onu yapacağım. Ya unutayım artık istiyorum ya da bilmiyorum... kafanı şişirdiğim için özür dilerim patlayacak kadar doluyum, teşekkür ederim yorumun için
Sacmala, oyle sey olmaz.
Git soyle sana karsi ozel duygularimin oldugunu farkettim de.
Fakat emin olamiyorum diyebilirsin. canım degil ya anlar. Hem sen deli misin kizim boyle hergun aglayacagina bir gun aglarsin bende ego yapmistim, daha dogrusu gurur.
Halen daha gurur var ama emin oldugum tanidigim biri beni cok uzemez.
Bunu gomme icine soyle hatta yuz yuze soylemen daha etkili olabilecegini dusunuyorum yasinizi bilmiyorum ama duruma gore degisir. Ne kaybedeceksin?
ya çok teşekkür ederim tatlı yorumun için. "her gün ağlayacağına bir gün ağlamak" kısmı inanılmaz doğru. Yaşımız 22, umarım seninde gönlünden geçen olur hayatında. Güzel yüreğinden öperim. Yorumun beni mutlu etti ve değerli hissettirdi, teşekkürler iyi ki varsın💕🌸
Rica ederim…
Hassas konulardir bilirim.
Kaybedecek bir seyin olmaz, aklinda kalacagina en fazla geride kalir.
Sende oyle, yani hislerin cok degerli.. 👏
Ona tekrar dönmek için değil çektiğin acıdan kurtulmak için hala sevdiğini söyle
Çok uzun yazmışsın okumaya üşendim özeti var mı?
seviyorum ama sevmiyorum diyr yalan söylrmiştim, flört beni terk ettiğinde. Ama bunu hiç bilmemesi durumu ve benim gerçekten 6 aydır her gece ağlayarak kendimi hasta etmem ona bunu anlatmamamdan kaynaklanıyor ve onu aşmama engel oluyor. Beni neden terk ettiğini ve hala sevdiğimi söylersem rahatlayacağımı ve önüme bakabileceğimi düşünüyorum. Ama duygusal düşünüyo olabilirim. Sizin yorumlarınızı almak istedim. En özet hali bu aşko
Ya yemin ederim KPSS paragraf sorusu gibi bişey sonlara doğru gelince konunun başını unutup tekrar başa dönüyorum
tatlım kapasiten yetmiyorsa zorlama, insan derdi dinleyemiyorsan yorum yapma, şova gerek yok. İyi geceler.
uzun bir mesaj ile ne b0k varsa anlat
Olanla ölmüşe çare yok bundan sonrasina bakmalısın
Konus o halde