Ben Avrupa’da yaşıyorum, eski sevgilim ise Türkiye’de. Onu bir daha hayatımda hiç görmeyecekmişim gibi hissediyorum. Değişik bir his...
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben Avrupa’da yaşıyorum, eski sevgilim ise Türkiye’de. Onu bir daha hayatımda hiç görmeyecekmişim gibi hissediyorum. Değişik bir his...
Ben de eski sevgilime ayrılalı bir seneyi geçti geçenlerde karşılaştım yeni sevgilisiyle beraberdi çok dokundu bana sabaha kadar aklımdan çıkmadı çok üzülmüştüm bence görmemek daha uygun gördüğün zaman insanın içi bir sızlıyor
ben de kendisinin yeni sevgili yaptigini ogrendim ama ondan sonra insana cok garip bir rahatlama ve kabullenme geliyor. tamamen bittigini anliyorsun. madem o bizden vazgecti, benden ondan vazgerim diyorsun ve devam ediyorsun
Uzaklıklar bence duyguları daha çok büyütüyor aşkım. Birini bir daha hiç göremeyeceğini bilmek kalpte kocaman bir boşluk bırakıyor, çok iyi anlıyorum seni 🥺
Ama inan bana, onu her gün başkasıyla ya da sana yabancılaşmış şekilde görmek kalbini bin kat daha fazla acıtırdı. Gözden uzak olan zamanla gönülden de biraz olsun ıraklaşıyor, ruhun iyileşiyor.
Şimdi o mesafe sana zor geliyor ama emin ol böylesi iyileşmen için çok daha hayırlı ✨
Sen şu an tam olarak hangi hissiyatla boğuşuyorsun peki, özlem mi yoksa belirsizlik mi? 💖
Cevap
4Cevap
Ayrılmak zaten o kişiyi öldürmektir. Mesafeyle alakası yok
Çekilsin gitsin gözümün önünden hiç gereği yok
Bittikten sonra çokta bi anlamı yok
Mevcut kurla o kaybetmiş diyebiliriz
ahahhahahha dogru bu arada. 55 oldu en son baktigimda
kendisinin son hamlesinden sonra ben de oyle yaptim. o bensiz bir hayata okey oldu, ben de olacam
Eski sevgilim falan yok
Düzmece birer yalan
Gormemek
o zaman ben rahatim, dunyanin diger tarafindayim ona gore.
Sence rahat mısın değil mi
bir yandan insan uzaktan gormek ister ama yinede zor ya eski sevgiliyi gormek
Görmemek daha zor
kendisi beni de gormek istemedigi icin yapcak bir sey yk
Uzulme
artik uzulmuyorm, kendisi istedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?