Eşim online oyunda başka kadınla yazıştı, bu sanal aldatma mı boşanma sebebi mi?

Evleneli bir yıl bile olmadı, severek ve uzun yıllar konuşarak evlendik. Eşim asla böyle biri değildi, onu çok iyi tanıdığımı sanıyordum. Reklamlarda görüp bir oyun indirmiş, kendine profil oluşturmuş vs. Sonra biri ona yazmış, eşim de konuşmuş onunla, evli olduğunu falan söylemiş ama oyun oynadıkça öyle günlük sohbetler de etmişler. Ben daha sonra kızla da konuştum, aramızda hiçbir şey yok, öyle günlük sohbetler ediyorduk dedi, evli olduğunu biliyordum dedi. Ona çok güvenim kırıldı, günlerdir ayaklarıma kapanıyor, af diliyor, seni aldatmak niyetiyle yapmadım, art niyetle yaklaşmadım kimseye diyor, kafamı dağıtmak istedim, oyun oynadığım yerde de öyle boş sohbetlere katılmak istedim, seni aldatmayı aklımın ucundan geçirmedim diyor. Çok üzgünüm, kalbim paramparça, Allah kahretsin hâlâ onu seviyorum. Arkadaşlar ne yapayım, boşanmalı mıyım, beni aldattı mı?

Güncellemeler
5 gü
Ya arkadaşlar benden gizli yaptı bunu ve mesajlaştı başka kadınlarla diyorum günlük sohbetlerde olsa nasıl böyle tepkiler verebiliyorsunuz
Eşim online oyunda başka kadınla yazıştı, bu sanal aldatma mı boşanma sebebi mi?