Eşim pubgden bir kizla konusmus hatta bu kizla telegrama gecmis ama kiza evli oldugunu ve cocugu oldugu soylemis buna ragmen konusmuslar mesajlarda benimle olan sikintisindan bahsetmis. Sizce bu aldatma degil de ne?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSiz onu seviyorsanız bu davranışında hatayı kendinizde arayın. Onun sıkıntılarını başkasına değil de sana söylemesi konusunda ikna edin. Anlayışla davranacağınızı söyleyin. Bence bu durumda bir daha böyle bir davranışa mahal vermez ve sevginiz güçlenir...
01 Yorumla- +1 yıl
EİC için teşekkürler...
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin evlikigindeki sorunları en iyi sne bilirsin eşini en iyi sen tanırsın eşinin daha önce yaptığı hataları, verdiği sözlerin arkasında ne kadar durduğu vs. vs. Aldatan bir daha yapar bu net bir kere akillanmazlar. Ama burada sana diyeceğim şu ileri konuşmalarda ne vardı sadece eşinle aranızda olan sorundan mi konuşulmuş ve eşin neden böyle bir ihtiyaç duydu sence biseyler eksik. İliskide sorunlar var diye her insan gidip karşı cinse anlatması mi gerek? Tabii ki hayır. Sadece en iyi sen bilirsin sorunlarını ve eşini.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma sadece bedensel l değil ruhsal da olabilir ve eşinizin sizin özel aile ilişkinizi bir başkasına anlatmasi hiç doğru bir davranış değil ve sizin içinde onur kırıcı bir davranıştır bunu eşinizle konuşup bir çözüm yoluna girersiniz sizin için daha iyi olucaktir
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılHanfendi tabiki haklısınız bir çok kişiye göre aldatmadir. Ama ne yapacaksiniz bu önemli ayrılmak kolay mı? Sonra ne olacak? Düzelir mi? Tekrar yapar mı? Çocuk ne olacak? Bu soruları kendinize sorun bence sakin olun ve bu sorunları sakinliginizle yürütun tabi tepki vereceksiniz tabi uzuleceksiniz ama çözüm için yıkacak misiniz yoksa düzeltecek misiniz bu önemli geçmiş olsun
06 Yorumla
Soran+1 yılO konuda araftayim bi yandan cocugum icin bitirmek istemiyorum bi yandan gururum el vermiyor
- +1 yıl
İşte bu yüzden bazı erkekler her haltı yapıyor. Çocuk için vs. Ayrılmak doğru olmayacağı için gayet rahatlar...
Soran+1 yılO Şu an benim ayrilacagimi biliyor kesin olarak ona belli etmedim zaten
- +1 yıl
Çok önemli karar almanız lazım düzelteyim mi yoksa bitireyim mi bu önemli ona göre de yorumlar yapabiliriz
- +1 yıl
@soran ozaman gidecegin annen vb varsa onun yanina git. Annenlere iste kizla konustu falan deme. Ama annene beni cok uzuyor cocuguda de. Bosanmiycam ama ona bi sans vercem benimle isbirligi yapin kizimi neden uzuyorsun damat diye arasin. Biraz burblnu surtsun. Ama sana gelirsede asla olayi buyutup uzatma olculu tepkin olsun. Sen gidecekken eger iste bildigin baya pismansa buna kanaatin varsada gitme.
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
91Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAldatmadır bence
10 Yorumla
+1 yılBu durum, aldatma olarak kabul edilemez. Ancak, bu durumda da, eşinizin bu şekilde bir konuşma yapmasından rahatsız olmanız oldukça doğal.
Eşinizin, bir başka kadınla özel hayatınızla ilgili sorunları tartışması sizi rahatsız etmiş olabilir. Ancak, bu durumun bir aldatma olmadığını unutmayın. Eşinizle açık bir şekilde konuşarak, nasıl hissettiğinizi ve bu durumun sizi rahatsız ettiğini açıkça ifade etmelisiniz.
Eşinizle konuşmak, sorunları çözmenin en iyi yoludur. Sizden farklı biriyle ilişkisini tartışıyor olsa bile, bu durumda yapabileceğiniz en iyi şey açık iletişim kurmaktır. Eşinizin neden bu şekilde davrandığını anlamaya çalışın ve birbirinizi dinleyin.
Ancak, eşinizin size karşı açık bir ihanet içeren davranışları varsa, bu durum bir aldatma olarak kabul edilebilir. Eşinizin bu davranışları ciddi bir konudur ve bu durumda bir ilişki danışmanına gitmek veya başka bir profesyonel desteği aramak yardımcı olabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılHayir aksine esim ben olmadan yataga bile giymez eli kolu muhakkak bana temas edecektir bir dedigimi iki etmez cok deger verir ama biraz isinden dolayi agrasif ona deger vermedigimi sevmediğimi dusunuyor ve ailesiyle kavga etmistim simdi ailesiyle de gorusmuyor benden dolayi psikolojim cok bozuk sadece birine bisey anlatmaya ihtiyacim vardi diyor
+1 yılBu hareket Evet çok yanlış bir harekettir aklı sıra dertleşmeye bir karşı cins aramış ama bu çok doğru bir şey değil sonuçta bu adam seninle evli Eğer sıkıntıların kendi kendine çözemiyorsa hiç kimse kusura bakmasın o zaman evliligin bir anlamı yok
10 Yorumla
+1 yılBence esinle arani bozma. Ama ona da bir ders ver. Annen ailen varsa onlara git ailene olayin aslini deme. Sadece seni uzdugunu soyle biraz burnu surtsun sizde yardim edin de. Kocan gitme cok pismanim falan derse ve samimi ise onu kirma ama onada biraz soguk yap. Sana gelirsede ona tatli tatli kiz. Ben senin esinim sen ben varken niye baskasina aciliyorsun de. Biz iyilikte saglikta hastalikta demedikmi de. Tepkin olsun ama asiri tepki kotu sonuc verir. Hic tepki vermemekte hata olur yuva yikilir. Onun icin tepkili ama olculu ol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunun aldatma olmaması bir yana, seninle olan sıkıntısını niye seninle konuşmadığını veya konuşamadığını anlamak için kendini bir sorgula. Özeleştiri yap, iğneyi kendine, çuvaldızı eşine batır. Eşler arası iletişim her şeydir, ama suçlamadan, neyi neden yaptığını anlamaya çalışarak iletişim.
21 Yorumla
Soran+1 yılKonustugum zaman bana deger vermiyorsun diyip durmuyor sevmiyorsun diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu aldatmaya girmiyor ki ama yapilan seyin dogru oldugunu da göstermez yanlış haa şöyle bir sey yaptiysa tanidiklarla konusmak dertlesmek yerine tanimadigimla konusur dertlesirim zaten beni tanimiyor dediyse sorun yok bu yönden hem seni aldattigina dair bir sey yok kanıt vs sadece şüphe var beni aldati mi bu var kocanla konuş önce niye böyle yaptı bir de sendeki hatan ne sen sütten çıkmış ak kaşık değilsin sonuçta
23 Yorumla
Soran+1 yılDirek kizla konustum kiz aramizda hic ozel bisey olmadi dedi yemin etti sadece seni ve oglunu anlatti dedi zaten yarim saat konustuk konusmayi kestik dedi
Soran+1 yılAma yinede icim icimi yiyor
- +1 yıl
Ee olacak illa ki rahatsız olacaksın bunu adamla konuşmalısın konuşmalısın ki çözüm bulasın bulamazsan yardım almalısın
+1 yılO sadece aldatmamış onla yakınlaşmaya çalışmış aldatmak illaki bir bedenle birlikte olmak değildir aldatmak senin dışında hangi karşıcinsle konuşursa zaten senden çıkmış demektir seni değil onu düşünür onu ister onu arzular sende rahatlar eline geçerse onda da yaşar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYav rahat bırak adamı rahat iste boyle sıktığın icin adam dolmus derdini de mi anlatmasın cinsellik konustuysa eger haklisin tamam ama bu kadar sıkma adamı bunaltma elindekinden de olursun senle evli diye senin kolen degil sende ona oylesin aynı şekilde
00 Yorumla
+1 yılAdam oyundan hatun düşürüyor. Skillere bak. Aldatmak tabii ki illa bedenen olmasına gerek yok. Kaldı ki aranızdaki sorunları 7 kat yabancıya anlatmasını da anlamış değilim. Dertleşecekse psikoloğa gönder
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden evli oldugunu ve cocugu oldugunu soyledi ve ustune kiz cocugum olsun istiyorum demis ben bizzat kizla konustum kocanla aramda ozel bisey olmadi yemin ederim sadece icini doktu bana dedi ve sadece yarim saat konusup kesmisler muhabbeti
Gizli Üye(18-24)+1 yılCogu yorumunu okudumda bence adam değil ilişkide sorunlu olan sensin. Çocuğu oldugunu bile söylemiş içini dökmüş altı üstü bunun nesi rahatsız edici? Ki sevgi şefkatinide anlatmışsın ve duygusuzmuşsun boşanmaya yer arıyorsun.
312 Yorumla- +1 yıl
Dooru, valla çok doooru
Soran+1 yılBosanmaya yer arasaydim dakikasinda duyunca bosanirdim ama ilk kizi dinledim kiz evli oldugunu soyledi cocugu da var biliyorum hatta birde kizi olsun istiyormuş dedi aramizda en ufak ozel biseu olmadi diye yemin etti ama ben yinede yediremiyorum esimle konustugumda da pismanim ama ben ihanet etmedim sadece psikilojim bozuldu bana deger vermiyorsun beni sevmiyorsun diyip duruyor
Cevap sahibi+1 yılEşin haklı soruyuda kendini tatmin için sormuşsun duygum yok yazmışsın aşağı adama yazık bencede boşan onu hak etmiyorsun
Soran+1 yılDuygularim tabiki bitti baska bi kadinla konusmasini kaldiramam ben
- +1 yıl
Adam kötü bir şey yapmamış, bir erkek bir kadınla daha. Rahat konuşur çünkü kadınlar dinler. Bir arkadaşı olarak dertleşmiş ki senin bildiğin mevzular
Soran+1 yılBir kadinla bile konusmasi yeterince kotu degilmi
Cevap sahibi+1 yılBence psikolojik tedavi ol trol değilsen
- +1 yıl
Kocan benimle konuşmuş olsaydı büyük ihtimalle dinlemezdim. Bak şu an sen de dert yanıyorsun o halde sen de onu aldattın. Kendine gel. Kadınla sevişmemiş
Soran+1 yılSadece sevisincemi aldatma oluyor bir kadinla bile konuşması yeterli
- +1 yıl
Ten teması yok, kalp teması yok, duygu teması yok. Sadece akıl alışverişi yapılmış
Soran+1 yılMesajlari gormedim sonucta kizin dedigi o yonde
Soran+1 yılBeni sevmiyorsun deger vermiyorsun bende konustum normal olarak ama ihanet etmedim diyor
Bence hiç bir sorun yok bunda buradaki yorumlara bakipta eşinle kötü olma sakın otur konuş ama anlatması gayet normal sende bir başkasına anlatabilirsin en yakınından gelmeyen destek iyilik bir yabancıdan geliyor bazen
00 YorumlaKarı koca arasndaki şeyler anne babaya bile anlatilmazken yabancıya anlatması hata ama bellik birine anlatma gereği duymuş nednse konustn mu bunu ne dio
02 Yorumla
Soran+1 yılKonustugumda bana deger vermiyorsun sevmiyorsun psikolojimi cok bozuyor bunlar diyip duruyor kizla da konustugumfa ozel bisey olmamis sadece icini döktü hatta senden bir daha cocugu olsun istiyormus dedi ama ben yinede yediremiyorum bunlari
+1 yılYaptığı doğru bir şey değil lakin bir de madalyonun diğer yüzüne bakalım. Demek ki eşin seninle bunları paylaşamayacak kadar kendine uzak görüyor seni. Bu da ilişkinizde yolunda gitmeyen şeyler olduğunu gösterir
00 Yorumla
+1 yılAldatmak sadakati bitirmek demek yani sadece fiziksel olmasına gerek yok. Aldatmaya girer özellikle sizi yok sayıp karşı cinse anlatması çok gurur kırıcı. Kalbiniz temizmiş ki karşınıza çıkmış yakalamışsınız.
00 Yorumla
+1 yılAldatma diyen herkesin ya konuştuğu biri var, ya sevgilisi var ya da platoniği var fakat burada gelmiş çene çalıyorlar.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. İçini dökmek isteyip tanımadığı bir insana içini dökmüş. Ne var bunda?
Tanıdık birine mi anlatsaydı? Her haltı biliyor ve her haltı eleştiriyorsunuz ama önce bir kendinize bakın.
00 Yorumla
+1 yılBeni hiç aldatma değil hani seninle Ne Yaşamış ne sıkıntı olabilir bilmiyorum da büyük ihtimal Sen vermiyorsundur Ona O da bulmuştur beni s****** çalışıyordu ya
00 YorumlaKötü bir şey ama boşanmaya sebep değil oturun konuşun sorunu çözün erkeklerin duygusal boşlukları vardır böyle anlarda aldatma vb olabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Klasik aldatma potansiyeli olan ama fırsat bulamadığı için aldatamayan erkek profili bu. Yani şu anki yaptığı da bir ihanet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDertleşmiş arkadaş olarak mı paylaşmış kızla arasında bir ilişki kurmaya mı çalışmış?
116 Yorumla
Soran+1 yılOzel bisey yoktu konusmalrdan diyorum ya benden ve cocugundan bahsetmis
- +1 yıl
o zaman neden aldatma olsun dertleşmiş sohbet etmiş bu aldatmamı olur?
Soran+1 yılAma oyun oynarken istersen telegrama gecelim demis benim esim oyunda kalmamis yani
- +1 yıl
tamam da sohbet etmiş geçmişte ne yapmış sanki niyetini bilemem ma ortada henüz bişey yok eğer farkettirmediysen takip et
Soran+1 yılYok ben kizla bizzat konustum
- +1 yıl
eeee ne oldu kız ne diyor
Soran+1 yılKiz zaten dedi sana durust olayim ama esinle aramda bisey gecmedi zaten senden ve cocugundan bahsetti hatta bir kiz cocugum olsun daha istiyorum demis yarim saat konusup sohbeti kesmisler iste ozel bisey olmadigina yemin etti iste
- +1 yıl
eeee o zaman sorun ne?
Soran+1 yılZaten istese bekar derdi evli demek yerine dedi ama ben yinede kendime yediremiyorum sinir krizi gecirip hastanelik oldum bu durumdan
- +1 yıl
saçmalıyorsun. Adam normal sohbet etmiş. Aldatmaya yeltenmemiş bile kendi kendine kafanda kurup insanları suçlama
Soran+1 yılBen yinede hazmedemiyorum ya bana yalan soyluyorsa
- +1 yıl
ya kızın söylediklerinden hariç yazışmaları zaten okumadın mı? yazışmalarla kızın söyledikleri aynı değil mi?
Soran+1 yılYazismalari okuyamadim ki kiza bisey demeden bunu silmis zaten kizda bunu silmis olay cikinca mesajlarda durmuyor tabi
- +1 yıl
şu an için aldattığını gösteren bişey yok. Bence aldattı diye düşünme ama çaktırmadan da takibe al
Soran+1 yılOyle yapicam cok sagol dinledigin icin
- +1 yıl
rica ederim ne demek..
Evde bulamadığı ilgiyi dışarıda aramış galiba, yanlış bir durum ana onu bu duruma iten sizde hatalısınız diye düşünüyorum
10 YorumlaAldatmak kesinlikle , seni ön plana çıkararak onunla iletişim kurmaya çalışıyor. Eşler bunu çok yapıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazen insan yargılanmadan birine derdini anlatma ihtiyacı duyar. Eşin ileri gitmediyse konuyu çok uzatma bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatma değil, karısı ile sıkıntısını erkeklere mi anlatsın anlamıyorum? Kıza yürümemişse adam derdini anlatmış büyütme, neden gidip derdini o kıza anlatmış da bana anlatmamış diye sorguladın mı hiç?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaptığın görüşlerden gördüğüm kadarı ile sen biraz sorunlu birisin. Sürekli kavga çıkaran olayları büyütüp hep üsteleyen birisin. Eşinin yaptığını savunmuyorum ama sende pek normal değilsin bence.
00 YorumlaYenge vallahi içgüdüsel abimin elinde olan bir şey değil. Atalarından kalmış bu her dişiyi dölleme alışkanlığı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSorunları rahatlamak için mi asılmak için mi anlatmış. Ozaman terapiste anlatmak ta aldatmak.
02 Yorumla
Soran+1 yılDirek sorunlari anlatmis iste
- +1 yıl
Elleme rahatlamıştır
+1 yılEvet aldatma tabi. Görüşürler de onlar. takipte kal. Senle ilgili anlatığı sorunlar doğru mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılSorun dedigim surekli kavga etmemiz onu demis
- +1 yıl
Ediyor musunuz peki? birbirlerine nasıl hitap ediyor lar?
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli erkekler karşı cinsle iletisime geçerken ilk evli ve evliliğinin sıkıntılı olduğunu söylerler
Bu aldatmaya kadar gider. Sanal seks, ardından gerçeği.10 Yorumla
+1 yılNe kadar iğrenç bir durum Allah sana kolaylık versin
10 Yorumla
+1 yılAldatma diyemem ama aldatmaya gidecek bir yol.
00 Yorumla
+1 yılSende yap. Sende burdan yazışoyorsun. Hadi sevişelim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer zaman adil olmak gerekir. Aldatma değil ama güveni kıran bir davranış olmuş. İğrenç ötesi desem yeridir. Nedenini öğrenip sonucuna karar verebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılKnk ileride aldatılırsın zaten, o konuşma orada kalmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılYanii yavaş yavaş aldatmaya doğru gider o. Su anda olmasa da..
00 Yorumla
+1 yılBu sadece senin yakaladığın bir konu 🤭 yakalanmadigi daha neler vardır Allah bilir
00 Yorumla
+1 yılAllahimm neler var😂😂 işi gücü yok sanırım eniştenin oyun oynadığına göre
01 Yorumla- +1 yıl
Yaşlar kac sizin
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma olarak kabyl edilemez kendini çok sıkmış demekki orada konuşmuş bu senin eksiğin
00 Yorumla
+1 yılBu bakış açısıyla senin burada konu açıp eşinle sorunlarını anlatman da aldatma oluyor.
00 Yorumla
+1 yılDoğru bir şey diyemem buna ama aldatmak da değil tabi anlattığın kadarıyla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan piskolojik açıdan yani evdeki sıkıntıları bahsetmiş karşı tarafı elde etmek için çoğu insan zaten bu eyleme baş vurur bir tarafı kötü göstererek Kendi menfaatlerini elde etmek ister
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Aldatmayla ne alakası var, derdini başkasıyla paylaşmış demekki guvendigi birisi yardım istemiş ya da rahatlamak istemiş, bence fazla kıskancsın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. aldatma değildir ama doğru bir davranış da değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılE sende şu an aynısını yapıyorsun yorumlarda bir suru erkekle konuşmussun eşinle olan sorununu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaaha pubg nin en iyi oyuncularıındandım hayatımı becermekten başka işi olmadı kocanı uzak tut o oyundan
00 Yorumla
+1 yılYakalamasan devamı gelirdi. bu aldatmanın giriş bölümü. Ben eşimle mutsuzum şu bu gibi sıkıntılar var, diye bahsetmesi karşıya yardımcı olmam gerekiyor hissi verir. dertlesme ilerler ve ilişkiye dönüşür. Gecmis olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin eşinle olan sorunun nedir? Çok mu sık tartışıyorsunuz?
07 Yorumla
Soran+1 yılAilesiyle kavga etmistim ondan sonra film koptu bana karsi sogumus isinmaya calisiyormus ama bana sarilmadan da uyumaz ben gecmeden o yataga yatmaz bir dedigimi iki etmez anlamiyorum o yuzden bu durumu
Cevap sahibi+1 yılçocukta varsa şu an zaten ayrılamazsın. ama senin kafanda da sanırım bitmiş birşeyler
Soran+1 yılDuygusal anlamda herseyi bitirdim esime karsi evet ama cocugumun ailesiz buyumesini istemiyorum cunku esim mukemmel bi baba
Cevap sahibi+1 yıltamamda evlilik sadece iyilikle olmaz. Mesela onunla ilişkiye falan girmiyormusun
Soran+1 yılO konuda sikintimiz yok zaten bunu ona da sordugumda o anlamda memnunum dedi sadece sikintilarimi birine anlatmam gerekiyordu direk karsima o cikinca ona anlattim dedi
Cevap sahibi+1 yıltamamda anlattığına göre bir sıkıntınız yok. Biliyormusun benim evliliğim daha önce bu sebepten bitmişti.
Soran+1 yılNasil yani
+1 yılAbla şöyle diyim evet aldatma olmuş ama aldatmanın dereceleri var dua et beteri olmamış sessiz kalsan bu duruma ve oyunu sildirsen çünkü devamı gelir yani dahs kötüsü olur sildir oyunu
09 Yorumla
Soran+1 yılSildi zaten oynamiyor ama ben ne yapicagimi bilmiyorum cocugumdan dolayi bitirmek istemiyorum ama gururumda el vermiyor
- +1 yıl
Ya bence bu ufak bişi için evliliğini bitirme bak ne güzel kızlada konuşmuşssun bişi olmamış yuvanı yıkma çocukların için sessiz kal
Ha ama tedbiride elden bırakma arada yokla kurcala telefonu yapamasın
Soran+1 yılBen zaten esime bisey caktirmadan direk kizla konustum ki araya girip yalan soylettirmesin kiza diye ama kiz direk bana evli oldugunu oglunun oldugunu hatta birde kizi olsun istiyormus dedi sadece kavgalarinizi anlatti ozel bisey konusmadik diye yemin etti ama iste icim icimi yiyor
- +1 yıl
Bak ne güzel çocuk istediğini söylemiş seni seviyor hala
İçin rahat olsun ablam dediğim gibi daha beterleri var şükret haline🌺
Soran+1 yılAma buna ragmen yinede yikildim
- +1 yıl
Gururun var elbet olur öyle kadınsın üstelik ama işta lanet olsun Biz erkekler hep böyleyiz sadık olmuyoruz acıyı kadın çeker erkeğim umrunda olmaz uçkuruğna düşkün olur
Soran+1 yılmaalesef oyle siz erkekler pek duygusal yaklasamiyorsunuz bazi seylere
- +1 yıl
Evet ama işte her erkek değil bazen istisna çıkabiliyor ablam☺️
- +1 yıl
Abla?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu içini dökme de olabilir hemen aldatma diye yorumlama! Arkadaş olarak dökmüştür.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa kızın dedigi gibi oldugu ne malum belki kiz yalan söylüyor
00 Yorumla
+1 yılBu bir kadınla konuşma ihtiyacı eşi ile ilgili sorunlarından bahsediyor bu aldatma değil eğer kadınla flört ediyor olsaydı haklılık payın olabilirdi ama adam problemini anlatacak birini aramış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzme kendini. Eğer kötü bir durum varsa ortaya çıkar zaten er ya da geç
00 YorumlaAldatma oluyor evet.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir zamanlar benim de yaptığım bir hata ama konuşmalar sanal seks vs gibi cinaellik içermiyorsa bence affet
12 Yorumla
Soran+1 yılOyle bi konusma yoktu zaten evli oldugunu anlatmis beni ve oglumu anlatmis ona kavga etmelerimizi falan kizda diyor ozel bisey olmadi aramizda diye
Cevap sahibi+1 yılSeni çok iyi anlıyorum
Çocuk İçin sussan içine söz geçiremeyeceksin
Ama olaya göre bir kez affet ve bu olayı hiç ağzına alma
İnşallah olmaz ama olur da böyle bişey daha olursa o zaman geçer konuşursun
Normal kavgada bile dile getirsen ileride haklı iken haksız duruma düşersin
O yüzden gel affet
Bunu bi kenara yaz ve bi daha olmasın inşallah
Kusura bakma da dertleşmek ile baslıyor aldatmalar sende bir erkekle tanısıp dertles bakalım ne tepki verir kısasa kısas
00 Yorumla
+1 yılsikinti bir durum ciddiye al esinle konus hatta senin yerine kendimi koyuyorum sevdigim kiz boyle bisey yapsa oyunu oynatmam
00 Yorumla
+1 yılAldatma sayılmaz aslında sadece konuşmuş bence kıskançlık krizi seninkisi
00 Yorumla
+1 yılTerapi almış bedavaya tanımadığı birisine içini dökmüş
00 Yorumla
+1 yılKeşke birlikte olsaydı da aldatmanın hakkını verseydi
00 Yorumla
+1 yılne gibi sıkıntılarınız var cinsellik mi ilgi alaka mı fizik olarak mı iç ve dış giyim olarak mı
00 Yorumla- Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim online oyunda bir kızla konuşmuş, benimle olan sıkıntısından bahsetmiş. Bu aldatma değil de ne?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler