Ben online oyunlarını çok seven biriyim. Bugün oyun oynarken biriyle biraz tartıştık kadın olduğumu anlayınca da oyun oynayan kadın mı Allah korusun senden eş meş olmaz dedi :D ne alakaysa oyun oynayandan eş olmaz mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
9 aybi kız arkadaşımın eşi var arkadaşım öğretmen, eşi de doktor. adam nöbet günleri hariç bilgisayarın başından kalkmıyor. orada bi dünya kurmuş orayı benimsiyor. evin hiçbir sorumluluğunu karısıyla paylaşmıyor. alışveriş yemek temizlik herrr şey arkadaşımın üstünde. kız çok yıpranmış durumda. herkes farklıdır fakat benim gözlemlediğim örnek bu şekilde
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Oyunu bi saatten fazla oynayandan hiçbir şey " OLMAZ " !
Hayatı sanalda oyun olmuş insanlar gerçek hayatta YOKLAR.
İnsanları oyuna yönlendirenler , gerçek hayatta dünyayı
parmaklarında oynatıyorlar, ülkeleri sömürüyorlar , haritaları değiştiriyorlar,
ülkeleri batırıyorlar, gıdayı suyu finansal sistemleri kontrol ediyorlar.Bilgisayarda saatlerce günlerce oyuna dalan insanlar gerçek hayattan kopmuş ,
kan uykusunda uyuyorlar. İşte gerçek BU.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayAnnem ile ikinci eşi Silkroad Online isimli oyundan tanıştı. Vaktim olduğu zamanlar ben de oynarım. Oyun oynayanlara laf eden kişiler, kişiliği tam oturmamış ve entelektüel görünmeye çalışan, fakat entelektüellikle uzaktan yakından alakası olmayan kuş beyinliler olduğunu düşünüyorum.
23 Yorumla
Cevap sahibi9 ayAnnem ve eşi hala oynuyorlar. Bu hayatta hiçbir şey abartılmadığı müddetçe tehlikeli değildir, sorun teşkil etmez.
Abartılan şeyler arasında sadece okumak sakıncasız olandır. :)
Cevap sahibi9 ayVe evet, hala devam ediyor. Silkroad Online wp grubum var. 3 aydır sürekli geziyorum diye, kale savaşlarına dahil olamıyorum. Master'ım her pazar günü laf sokuyor hahaha
9 ayNiye olmasın ya sadece erkeklere özel bişey değil benimde oldu tanıdığım kadınlar oynardık beraber bunda yanlış anlaşılacak bişey yok ama oyunda kadın var diye küfür edemiyorsun o çok komik oluyor bazen ama ben ediyordum 😂
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
9 ay
Yine ne saçma bir bakış açısı! :) Online oyunlar bir keyif, bir eğlence aracı. Kadın ya da erkek fark etmez, bu hobiyi seven herkesin hakkı. Oyun oynayan bireyler arasında empati, takım çalışması ve stratejik düşünce gelişiyor. Bence gayet harika bir özellik! Kendine görev almış, klan savaşlarına girmiş bir gamer'dan daha iyi bir eş olabilir mi? 🎮😂 boş ver böyle düşünceleri, takıl dersine! 👾✨
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
86Cevap
9 ayOlur niye olmasın beraber oynarız onunla gerci ben oyun pek sevmem ama onun icin oynarim böyle kızlara can feda iste birseyler yapacaksa ugrasacaksa böyle düzgün seylerle ugrassinlar sacma sapan seylerle ugrasmasinlar
Ahh benim küçüklüğümde online oyunlar bambaskaydi Knight Metin2 ve daha da var adini getiremedim gerci benim lise zamanlarimdi 2008 yillari yine az da degil haa
00 YorumlaGamer konusunda 379 cevap paylaştı. Oyun oynayan kadın bir adım öndedir 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBilgisayara bağımlı kadın sabahlara kadar illa 1 defada olsa cinsel videoları izlemiştir ve hatta bilgisayardaki cinsellik öyle bişey ki yıllar boyu seni öyle bir insan haline bile getirebilir bu şeytan işi çünkü bende olsam hayatta evlenmem benimde youtuber çok sevgilim oldu çok tehlikeliler
018 Yorumla- 9 ay
abart
Cevap sahibi9 ayBilgisayar bağımlısı olan insanlar asosyale yakın kesede oluyor böyle insanlar gecede oynuyor ve gece bilgisayarda oturmak şeytan işidir ister istemez cnsel videolara kayıyorlar p*rno bağımlılığı yaratiyor bu işe evliliklerde zevk almamaya tatmin olmamaya itiyor aldatma başlıyor bir psikolog olarak yorum yapıyorum
- 9 ay
Psikologmuş :D Psikoloji ile deneyimi olmayan birisi bile dediklerine inanmaz çünkü sallıyorsun. Madem psikologmuşsun (!) o zaman seninki "şeytan işi" demen dogmatik söylem değil de ne bu? Madem bu kadar psikolog olduğunu iddia ediyorsun gizli hesap, sana soru: Bilimsel kaynakla desteklemediğin bu genellemelerin hangi kurama dayanıyor?
- 9 ay
Psikolog olduğunu kanıtla
Cevap sahibi9 ayBu erkeklerdede aynı cinsiyet ayirmaksizin bilgisayar başında telefon başında sürekli vakit geçirenler ister istemez p*rno bağımlılığına adım atıyor p*rno bağımlı olan bir insan gerçeklik algısını kaybeder ilerde evlendiğinde eşinden fiziksel olarak zevk almaz sürekli mastürbasyona yönelir böylelikle tatmin olamayınca aldatma yollarını gözler aldatma olayı yine karakterlik bir durumada yansıdığı için o değişiklik gösterebilir fakat insanlar cinsellikte tatmin olamazsa mutluluk hormonu olumlu başgöstermez. Mastürbasyon bağımlılığı yaşayan kişiler genelde asosyal kişiler bilgisayara sosyal medyaya bağlı kişiler boşanmalar da bu nedenle tatminsizlik nedeniyle ayrılma çok sözkonusu. Zevk almayan tatmin olamayan insanlar boş dururmu mesela erkekler hemen aldatmaya yönelirler bunu sizler daha iyi biliyorsunuz kızlar. Mastürbasyon bağımlısı bir erkek evlilikte çok sıkıntılar çeker bununla ilgili çok fazla hastam var
- 9 ay
Hâlâ da boş yapıyorsun. Yalandan bir de psikoloğum diyor ya. Telefon bağımlısı ya da oyun bağımlısı insanın aklına gelmiyor o videlorı izlemek. Oyun bağımlısı kişinin aklı fikri oyunda oluyor. Sen ve senin gibiler kafayı cinsellikle bozduğu için herkese böyle yapıştırmalar da bulunuyor. Kendi pislik pencerenden bakıp herkesi pislik sanma dayı. Bi ara baya oyun bağımlısıydım sadece oyun oynuyordum aklıma seninki gibi bokklar gelmiyordu sadece oyun vardı zihnimde. Çakma psikolog seni yeter rezil etme kendini dayı
Cevap sahibi9 ayÇoğu erkek biliyor sizlerin ne olduğunu boşuna burada feminizmi savunuyorsunuz ama boşuna yoruyorsunuz kendinizi ağlamaya devam edin hahahahahaha
Cevap sahibi9 ayKadınların lekesini kapatmak icin böyle döndüğünüzü tüm erkekler biliyor neyse ki akillanmaya basladi hepsi kına yakın hahahahaha
- 9 ay
Belli yaran var ki kadından bayka meşgalen yok. Sana da yazık işsizlikten çakma psikologluk yapıyor zavallım. Tamam dayı sensin köşende ağlamaya devam et. Kadınlar da erkekler de senin gibi toplar da bi yerim de değil. Senin gibi başkalarını düşanecek kadar işsiz değilim sen çakma psikologluk yapmaya devam et. En azından bazısı akıllı sende o da yok. Battıkça batıyon rezil etme daha fazla kendini gariban
Valla boş yapmış
Benim eşimde oynuyor hem de 4 yıldır. O zaman erkekten de olmaz. Oyun oynayanların çoğunluğu erkek ve evliler. O zaman onların hiçbirinden olmazz.. benimkide dahil
11 Yorumla
9 ayErkekten oluyomuş kadından mı olmuyomuş🤔 oyun oynayan erkekten olmaz şekilde olduğu gibi mal oluyolar
20 Yorumlaonu diyenler köle ariyor heralde, sadece hizmet eden robot istiyorlar 2 gulumseme ya da eglenme sorun onlar icin, gayette guzel es oluyorlar cok sikleme onlari
00 Yorumla
9 ayHayalimdeki eş adayı gamer kadın :)
Ben de oyun oynamayı çok severim. Evli olsam eşimle oyun odası kurup birlikte oynardık.
Sen ne oynuyorsun?
00 Yorumla
9 ay
Oyunlarda kadin gördügümde direk dislayasim geliyor.
017 Yorumla- 9 ay
@viridian Hayir annemi hatirlatmiyor. Sadece sevmiyorum cs2 de direk kickliyoruz.
- 9 ay
@faylinaa Hayir sevmiyoruz. bir sorun mu var?
- 9 ay
@faylinaa Sorun bende degil kadin oyuncularda.
100 macimdan 99unda utilty kullanmayi bilmeyen camper tarzinda oynayan info ve teammed oynayistan uzaklar. Sorum su öfkelenmemin sebebi acaba sizlerin böyle oynayis tarzinizi istemiyor olusumuz.
https://www.youtube.com/shorts/oaGeQLWfULI
tahammül edilmiyorsunuz. - 9 ay
Sorun senin öfkenden kaynaklanıyor işte, oyun tarzından değil. Kadın ya da erkek fark etmez, takım oyunu oynamayan oyuncuya sinirleniyorsun. Yani suçladığın kadınlar sadece değil, kendi sabırsızlığın ve egondan kaynaklanıyor. Bana bu linklerle gelme. Bir kadın olarak şunu da söyleyeyim 30 maçtan 24k elom var CS2'de buna ne diyeceksin?
- 9 ay
@faylinaa Faceite gel istersen 10 level bana cs2 rank sistemindeki hilecilerin bulundugu ezik sistemi anlatma. Ayrica benim öfkem veya egom gereksiz degil. Oyunu senelerdir oynuyorum ve bazi bildigim durumlari paylasiyor ona göre bilgi alisverisi yapiyorum bilmediklerimi de ögreniyorum. Ayrica sen öfke diyorsun. Kadin erkek farketmez. Bilerek trolleyen her insana sinirlenirim. Ve kadin oyuncu gördügümüz de tüm erkeklerin ortak kabul gördügü durumu uygulariz. KICK
hast du verstanden?
- 9 ay
@faylinaa Ekran görüntüsü paylas görelim.
Faceit diger cs2 rank sistemine göre berrak bir su gibi pak.
Rank sisteminin yani premier https://www.youtube.com/watch?v=gu375hWcmjo
Bu videoyu izlersin bos zamaninda. Adamlar yere bakarak kafa atiyor ve bu insanlarin cogu listede ilk 100 deki oluyor - 9 ay
Ekran görüntüsü paylaşmayacağım ister inan ister inanma. Bir yazılımcı olarak bakarsak her sistemin açığı var ve exploitler olur, memory tabanlı hileler de var, inanmıyorsan YouTube'da "DMA faceit CS2 cheat" ya da "kernel faceit cs2 cheat" diye de aratabilirsin. Yazarsan bir sürü örneklerini bulabilirsin. DMA ve kernel yazılımlar konusunda bana niye yanıt vermekten kaçınıyorsun? Hiçbir sistem güvenli değil, ki evrenseldir bu. Sen yazılımcı birisine ne öğretiyorsun :D
- 9 ay
@faylinaa Neden kacinayim bahsettigin yazilimlar elbet de var özellikle cs2 profesyonel arenalarda cok. Ama faceit gibi ortamda bunlarin tespiti banlanmasi ve engellenmesi daha hizli cs2 de pro hile kullan belki binlerce reportlan gene de is yapmaz fakat diger faceit platformunda bir kac raporlanma sonunda banlanirsin.
faceit de bahsettigin DMA cok zor ama kernel olayi mümkün olsada yasatmiyorlar.
- 9 ay
DMA zormuş :D
www.youtube.com/results
Konu oyun tecrübesinden çıkıp hile tartışmasına girdi. Bir şey diyemeyince önce 24k elomdan bahsedince konuyu hileye kadar getirdin. Bari kadınların da iyi oynadığını kabul et. Ve sana yazılımcı olarak söyleyeyim DMA'ler donanımla çalışıyor ve OS ise bunu normal bir işlem gibi görüyor. Kernel bazlı ve RAM'e doğrudan eriştiği için kolaylıkla hile yapılabiliyor faceit gibi hile karşıtı yazılımlar bile saptamakta zorlanıyor. Faceit ne kadar önlendiğini söylese bile yine de bypass bile ediliyor. Delili yukarıda çünkü yayınlanma tarihine bakarsan, Faceit'in iddia ettiği DMA'i önlemesi bile şimdilik zor görünüyor. Konu nereden nereye geldi neyse benden bu kadar ve sana çift lafım var; İyi oynayamayan bir kadın varsa bu onun cinsiyetiyle alakalı değil çünkü iyi oynayamayan bir sürü erkek de gördüm ama kicklemiyoruz? Bu bir, ikincisi konuyu teknik detaylarla boğup da konunun dışına çıkarıp, konunun özünü manipüle etme, kadın gamerlara da tepki vermen senin öfke sorunun ve oyunla hiçbir alakası yok. Konu kapanmıştır. - 9 ay
@faylinaa Konu kapanmadi. Bahsettigin hile yazilimi dün de olacak bugün de bunun daha cok önlenebildigi erken farkedilip oyunu temiz sunan bir sistem faceit diger konuya gelirsek.
Kusura bakmayin ne kadar iyi oynadiginizi iddia ederseniz edin.(Cünkü görsel bir delil göremiyorum) Kickleneceksiniz.
- 9 ay
O kadar link atıp naralar atıyordun şimdi ise senin somut verilerin değil tamamen önyargılara kayıyor. Uğraşamayacağım seninle. Ekran görüntüsü atmak istemiyorum çünkü öyle bir yükümlülüğüm yok var mı itirazın? Faceit'de karşılaşırsak mutlaka bana, "kadın oyuncu var mı?" de sonra da, "kadın düşmanı kickleyicisi" de de o zaman görürsün beni her gün oynuyorum zaten karşılaşma olasılığımız %60. Ve ekran görüntüsü atmamam da seni haklı çıkarmıyor. Odaklandığın mesele tamamen yanlış. Bana bilimsel olarak kadınların yetersizliğini söyle bakalım? Söyleyemiyorsun değil mi? Bence sen bir kliniğe falan görün de terapi al. Konu burada kapanmıştır. Bye <3
9 ayBende cok oyun oynayan biriyim. Ama eş konusu farklı. Evlendikten sonra dozaj kaçmamalı. Fazla oynayamazsin ama eşinle oynarsın. Gamer erkek bulursan kaçırmamak gerek. Gamer olmayan seni anlamaz.
00 Yorumla
9 ayOlur neden olmasın 🙂 Herkes görev ve sorumluluklarını bilirse kendi zevklerini de eş zamanlı olarak devam ettirebilir bu erkek için de geçerli 🙂
10 YorumlaTartışma konusu neydi bilmem de üstünlük sağlamak çabasıyla öyle bir cümle kurmuş çok üstüne düşünülecek bir cümle değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBende oynuyorum. Oyundakilerin hepside evli ve çocuklu. Benden de yaşça büyükler. Yoğun iş temposundan arada zamanları kalırsa oynuyorlar. Ne var bunda. Ne çok ciddiye alıyorsunuz şu hayatı
22 Yorumla- 9 ay
Hangi oyunu oynuyorsunuz?
Cevap sahibi9 ayHayday
9 ayolur neden olmasın World of warcraft oynarken guildimizde 20 yaşından tut 65 yaşına kadar evli eşi ile oynayan kadın oyuncular vardı :)
00 YorumlaBoş konuşmuş, ta oyunda yürüyen çok olur diye gözü korkmuştur,
Cc priestlere talibim 😂😂
00 Yorumlayanı olabilir mi yani olabilir bence ama hani hayallerimi süsleyen kız tipi değil pc basındana yrılmayan kız
00 Yorumla
9 ayOyun oynayan oyun delisi insansan eş olmaz ne kadın ne erkek fark etmez
10 Yorumla
9 ayEv işleri aksar düşüncesi var hâlbuki ev işi sadece kadına ait değil.
10 Yorumla
9 ayBende ibadetimle ve esimle oynayan kişilere karşı gamerim
10 Yorumla
9 ayBende tam bir bağımlıyım gün içinde en çok yaptığım şey hatta haha ama napalım canım hayattan keyif veren bir şey var da biz mi yapmıyoruz bi şekil vakit geçirtiyor ve kafa dağıtıyor resmen terapi bana
21 Yorumla
9 ayBöyle bir eşim olsa tuhaf hissederdim çünkü ben de hiç online oyun oynamadım. Saçma geliyor açıkçası
00 YorumlaYoo olur biz gayet güzelde oynayıp vakıt gecırıyoruz..
01 Yorumla
9 ayNiye olmasın gayet de olur beraber oynarız ne güzel olur hem
00 Yorumla
9 ayOlmaz evet bakınız ben, bizzat, şahsen, kendim sdfsdfsdf 🤣🤣🤣
00 Yorumla
9 ayBence olur hemde on numara olur. Valorant mıydı oynadığın oyun
00 Yorumlakadın erkek fark etmez abartılmadığı sürece sorun yok
00 Yorumla
9 ayBuna boyle cevap veremem ama ben sevmiyorum oynamam oynamasini da istenem
00 Yorumla
9 ayben şaapamadım, içtihad getiremedim. ya diğer alimlere sor, veya bekle biraz ilham gelsin
00 Yorumla
9 ay23 sene kadar evveldi annem günde minimum 2 saat atari oynardı ah Mario 😅
00 Yorumla
9 ayLa olum gelmişsiniz kaç yaşına hala oyun mu oynuyonuz.
00 Yorumla
9 ayEş değil adam bile olmaz onlardan ister kadın ister erkek olsun.
00 Yorumlaİnternet üzerinden oyun oynamak bence ne erkek için nede bayan için hoş,
00 Yorumla
9 ayO karı sen miydin burada da çıktı karşıma yanılmamıs KS kullanan kadından eş olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayYaw bir kisinin dedigiyle kendini bir kaliba sokma. Birde o kisinin kim oldugunu tanimiyorsun bile. Alakasi yok yani internet devrindeyiz, oyundan tanisip evlenen var.
01 Yorumla
Cevap sahibi9 ayBirde sormussun burya. Tamam es olmaz oyun oynayan kadindan jsjsjdj
9 ayOynadığı ortama ve sesli konuşmayı ne kadar kullandığına göre değişir
00 YorumlaBen de oyun oynamayı çok severim. Tanışmayı çok isterim seninle 😊
02 Yorumla- 9 ay
Günde kaç saat? Sorumluluktan kaçacak kadar mi
9 ayNe ilgisi var ya bence sktrsn gitsin kendi işine baksın
00 Yorumla- Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayKarımla beraber DBD oynayamayacaksak neden evleneyim
00 Yorumla Ooo on numara da olur 😂 benim oynadıklarımdan oynarsa ama
00 YorumlaGamer konusunda 649 cevap paylaştı. Benimle birlikte oyunlara 3 boyutlu model/araba çizen mod yapan kadından olur 😂
00 Yorumla
9 ayHerhangi bir alaka kuramadım neden olmasın ki.
00 Yorumlaboş ver takmasana milleti online oyun oynayan cocuklu tanidigim var
00 Yorumla
9 ayBal gibide olur heleki bide evde 2 sistem kuruluysa
00 YorumlaBence alakası yok oyun zamanı başka eş anne olmanın zamanı başka :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayolmaz olur mu
ben anime izleyeyim eşim oyun oynasın ne güzel olurdu00 Yorumlabenim tercih sebebim olurdu oyun oynayan kadın
00 Yorumla
9 ayKadın ya da erkek eğlence için oynayabilir. Fakat kontrolü kaybetmeden yapabilen çok nadir.
00 Yorumla
9 aySanaldan birinin sözü zihnini meşgul etmesini izin verme
04 Yorumla- 9 ay
@prozax32x benim de sözümü takmasın !
Senin de sözünü takmasın !
- 9 ay
boş ver
Boş yapmış. Bende oyun oynuyorum. Önemli olan karakter
00 YorumlaKesinlikle olmaz. Oyun oynayacagim diye yemegi yakar.
01 Yorumla- 9 ay
Erkek de yemek yapmlai bu zamanda
Biraz zor oyunları azaltip eşiyle oynamali :)
00 YorumlaOlur evliyim ve oynuyorum arada. Saçmalamış
10 YorumlaMis gibi de olur neden olmasın ki 😅
10 Yorumla
9 ayBen oynuyorum hala ne olmuş
10 YorumlaHer iki cinsiyet içinde sıkıntılı.
10 Yorumlane alaka bomboş soru
00 Yorumla
9 ayNe oynuyorsun?
00 YorumlaNe alakaymış o şekilde evlenen tanıdığım var
00 YorumlaO zaman gamer erkekten de olmaz diyebiliriz
00 Yorumla- Gamer konusunda 927 cevap paylaştı.
9 ayOlur herhalde
00 Yorumla Valla olur gelin ederiz
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri