Geçenlerde denk geldi bir hanımefendi, gece vakti evli olduğu halde online oyunlarda tanımadığı kişilerle rahatça sohbet muhabbet edişi tuhafıma gitmişti. Açıkçası hiç hazetmediğim şeyler.
Sizce evli bir insanın online oyunlar oynaması doğru mu?
Evli insanların öyle sohbet muhabbet edebilecekleri oyunları oynamalarına karşıyım. Kendi arkadaş grubu vardır zaten hani normalde görüştüğü insanlar, onlarla takılacaksa problem değil. Kendisini evlendikten sonra bir odaya kapatıp sabahtan akşama kadar oyun oynayanlar var, bağımlıda diyebiliriz. Evliliğin bitmesine sebep olacak bir davranış. Ayrıca sinirli olmalarıda cabası. Bu Pubg mesela, sevgilim/eşim oynamak istese izin vermeyeceğim oyunlardan biri.
Bende evlenmeden önce cok oynardım online oyunlar ve karşıma evli olan bay bayan farketmeksizin cok geldi hatta bi tane kadın vardı hiç unutmam bizimle oyun oynardı 3-4 yaşlarında iki çocugu vardı annesinden bir şey istedimi onlara bağırırdı gidin burdan felan diye cok tuhaf olmuştum erkek birsuru kankası vardı bide halada cıkmaz o kadın aklımdan
normal oyunla ilgili konuşamalarsa ne var bunda evli diye ölsün mü hayattan el etek mi çeksin kimseyle konuşmasın arkadaş olmasın. sadece konuşmalardaki seviye çok önemli yok gece yanlışmış şuymuş buymuş. gündüz doğru mu o zmn. ben burada çok oyun oynamasına takılırım
Online oyun oynamasında sıkıntı yok ama başkalarıyla sohbet muhabbete girmesi yanlış tabiki. Geçen gün CS-GO oynarken takımımızda Türk bir kızda vardı ve ne kimse ona salça oldu ne de o milletle yüz göz olup muhatap oldu yani doğru düzgün oyununu oynayıp oyundan çıktı.
Ama sohbete, muhabbete giriyorsa sürekli o yanlış zaten.
Oyun bağımlısı olmadığı sürece, arada oyun oynamak bence zihni dinç tutan, perspektif katan kişiye ve motor becerileri de işler vaziyette tutan bir aktivite. Kalkıp kimseyi, abartmıyorsa oyun oynamasından ötürü asla yadırgamam, yermem. Ben de arada oynuyorum... Detay kısmı ise vahim bir durum, bu sadece oyunda geçerli değil ki, fıtratı kırık olanın her tavrından nahos tavırlar sızar. Geniş mezheplilik, sınırını bilememe, edep ve adaptan nasibini alamamak diyoruz biz buna. Son derece irite edicidir, muhatabım da olamaz öylesi mesela... Hemfikirim sizinle.
Doğru değil, ERKEK için de. Sonra karıları gelip burada kocam çok ilgisiz giyiniyorum süsleniyorum yine de benimle olmuyor diye soru açıyor. Tabi abazanlara gün doğuyor. Her şeyin bir sınırı var oyunun da işin de limiti var 💩unu çıkartmamak lazım. 🌸
Doğru bulmuyorum ne oyun ne de sosyal medya InstagramWhatsApp hariç diğer bütün uygulamalar oyun benzeri şeyler kullanması yasak aldatma sayarım. Ki eşim benden izinsiz oyunlar da kızlarla veya bu tür sitelere girip böyle şeyler yaparsa boşanma sebebi
Evli kadın erkek online oyun oynamasinda bir sakınca görmüyorum.. yapacak kisiyi online oyun oynamayı kisitliyarak ya da uygun görmeyerek engelleyemezsin..
yabancı evli kadının benden hoşlandığını bile söyledi tabi bu hoşlantısı libido hoşlantısı iki gün sonrada başkasına. kendini bilene eşiyle beraber oynayana falan normal
Kocam benimle beraber oynayıp eğlenirse tamam. Ama beni bi kenara koyupta dünyadan kopup oyuna odaklanip ordakilarla sohbet ederse alirim bilgisayari kafasına geciririm ve game over!
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
oynayabilir bende oynarım gücenmiceksem neden sevgilim olsun zaten bi farkı var ki sevgilim
Hersey bi nedenle baslar. O oyunda konustugu biriyden hoslanmaya baslar. Istemedikce bi bag olumaya baslar. Herseye boyle hafif bakmayın. Kimsenin aldatma bi niyeti olmaz ztn. Biseyler sebeb olmaya baslar. Kısıtlayın demiyo kimse ama cokta rahatda birakmayin. Cocugu da rahat biraksan neler neler yapmaz. Insanogluyuz hata yapmaya mayilliyiz. Gerektigi yerde ipimiz ceklimeli
@Nazar_1996 yok öyle bi dünya ben hayvan değilim ipim filan yok karşımdaki insanın ipi olmamalı, zincirlerinden ve tabularından tamamen kurtulmuş olmalı ki zaten evlenene kadar o cinsel doyuma ulaşmış olmalı ki aldatmak mantıklı gelmemeli, ayrıca evlenmeden önce bunlar açık açık konuşulmalı
@Nazar_1996 ya öyle değil sırf sözde konuşmuş olmak için konuşmayacaksın, içinde aldatmak varsa insanın engelleyemezsin bunu asla sadece haberin olmaz o kadar
Detay kısmını yeni okudum oyun oynamıyorum en son counter falan oynardım yani sohbet kısmını bilmiyorum. Ben sadece oyun oynuyor zannetmiştim yorumum onun üzerineydi