Bu durumla küçük yaşlarda Legend Online oynarken karşılaşmıştım ve baya şaşırmıştım. Zamanla oyundan tanışarak evlenen çiftlerin sayısı bir hayli arttı. Sizce online oyunlardan tanışarak evlenmek doğru mu?
🤣🤣 gerçekten böyle birini istiyor musun? Ben de isterim de oyun şart değil. Benim için önemli olan, aynı alan ile ilgilendiğimiz bir konu olması lazım. Tanışmak ve kaynaşmak için mükemmel bir sebep oluyor. Fakat oyunlarda tanışıp sevgili olmak biraz garip geliyor bana ama olabilir neden olmasın ☺️
S1 Kurt İni’nin en ilk oyuncularındandım. Bizim serverin en iyi oyuncularının birkaçı: Olsunbey, Freud, Legolas. En güçlü birliklerse: Türkiye, Ramses ve Sultans idi. Yılı tam hatırlamıyorum ama 2010’dan önce başladığım kesin. Yıllarca usanmadan oynadım, onunla yatıp kalkıyordum resmen ☺️ Çok güzel günlerdi o zamanlar ya.
Ben 2012'de başlamıştım da Ayze ve Çakmamadara'yı hatırlıyorum diğerlerini bilemedim. Evet o oyun kendi döneminin efsanesiydi valla ben de zor bıraktım.
Evet ÇakmaMadara S3’deydi ancak bir zamanların en iyisiydi (Türkiye’nin) ama şu anda da hala en iyisi mi bilmiyorum. Vallahi anılarım depreşti her an bir delilik yapıp yıllar sonra yeniden başlayabilirim 🤣. Fakat bilgisayarım kaldırabilir mi emin değilim çünkü çok eskidi artık, bolcana kasma olabilir ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence evet😌
Öyle bir evliliğim olsun isterim evlilik şart değil sevgili de olur😌😌
🤣🤣 gerçekten böyle birini istiyor musun? Ben de isterim de oyun şart değil. Benim için önemli olan, aynı alan ile ilgilendiğimiz bir konu olması lazım. Tanışmak ve kaynaşmak için mükemmel bir sebep oluyor. Fakat oyunlarda tanışıp sevgili olmak biraz garip geliyor bana ama olabilir neden olmasın ☺️
konuya köpek balığı gibi atlamak bu olsa gerek
Valla benim kuzenim öyle evlendi, gayette mutlu çocukları da oldu.
Nerede, nasıl tanıştığımız önemsiz. Saygılı, sadakatli biri olsun yeter.
Bana çok saçma geliyor yaw ama olabilebilir sankim🙄
Saçma ya, zaten işinde gücünde olan adam oyuna vakit bile ayıramaz. Bide birbirinizi tanımıyorsunuz bile hemen görmeden nasıl anlaşabilirsiniz ki?
oyundan biriyle evlenen kişi yarın bi gün gene oyundan birini bulur konuşur
sanaldan kimseye inanmam konuşmam
Böyle şeylere takılma. Uyum önemli siz anlaşıyorsanız uyum içindeyseniz mutlu mesut yaşarsınız ama yinede ne olacağı belli olmaz.
Gerçek hayatta nasıl biri olduğunu kestiremeyeceğimiz için pek doğru değil. Gerçekte de bir kaç ay takılmak lazım.
Merhaba.
Olabilir tabikide sevgi bu neyin nereden çıkacağı belli olmaz. Ansızın gelir ve bulur her şey bizi.
Olur hatta daha iyi olur
Çünkü sahte ilişki olmaz
Kimse sahte bir ilişki için ilk defa buluşmak istemez
Aşk bu nerede yakalar bilinmez önceden hiç görmeden görücü usulü evlilikleri vardı şimdi de oyun😂
Yani uzun ömürlü olup olmaması buna bakmıyor değişir cevabı
Legend Online yuva yıkan bir oyundu normalde :d Oyunda tanışarak evlenmek bence doğru değil.
Eskiden çok ama çok oynuyordum hatta oyunun ilk serverinin ilk oyuncularındandım 🤣
Ben de S183'te 2 yıl kadar oynadım bıraktım.
S1 Kurt İni’nin en ilk oyuncularındandım. Bizim serverin en iyi oyuncularının birkaçı: Olsunbey, Freud, Legolas. En güçlü birliklerse: Türkiye, Ramses ve Sultans idi. Yılı tam hatırlamıyorum ama 2010’dan önce başladığım kesin. Yıllarca usanmadan oynadım, onunla yatıp kalkıyordum resmen ☺️ Çok güzel günlerdi o zamanlar ya.
Ben 2012'de başlamıştım da Ayze ve Çakmamadara'yı hatırlıyorum diğerlerini bilemedim. Evet o oyun kendi döneminin efsanesiydi valla ben de zor bıraktım.
Evet ÇakmaMadara S3’deydi ancak bir zamanların en iyisiydi (Türkiye’nin) ama şu anda da hala en iyisi mi bilmiyorum. Vallahi anılarım depreşti her an bir delilik yapıp yıllar sonra yeniden başlayabilirim 🤣. Fakat bilgisayarım kaldırabilir mi emin değilim çünkü çok eskidi artık, bolcana kasma olabilir ☺️
Ben de pc daha fazla kaldıramadığı için bırakmak zorunda kalmıştım :d ben de yeni pc alınca ona geri döneceğim valla
Şu anda deniyeceğim 🤣☺️ Bakalım nasıl sonuç çıkacak…
Uzun ömürlü olur tabi nerde tanıştığınız bir önemi yok 🙄🤭
uzun ömürlü olur, çünkü birbirlerini anlarlar bence..
bence olabilir biriyle ortak yonun varsa sıkılmadan vakit gecirebilirsin ama nereye kadar surer bilemem
Olmaz birbirlerine vakit ayırmaya gerçekten bir yerden sonra geçmez
Evet olabilir, hatta ortak ilgi alanları olan çiftlerin evlilikleri daha uzun oluyor
Arkadaşım eşiyle pubg de tanıştı 😅 gayette mutlular.
Ban yiyince ayrılırlar shshhs
Hahaha
Sanmıyorum ama yani hayat.. belli olmaz😅
Olabilir var öyle evlenen çiftler sonuçta.
Bunu bende çok merak ediyorum djdjdj
Ulan hahaha he uzun olur
evet olabilir neden olmasın
Olur akşama kadar oyun oynar bu gereksizler😂
gereksiz neden diyorsunhz, o da bir hobi...
biz esimle oyle evlendik cok mutluyzz
Oyun bitene kadar olur
Kızın hesabına para yatırıyosa. Evett
Olmaz tabiki böylesine olur diynin beynini...
Neden olmaz?
Kizim babanla call of duty online da savasirken tanistik
Olur
Yok be dbdjbd
Belki
ortak noktalari oyun... olabilir belki
umarım öyle olıur
orası belli olmaz
Çifte göre değişir
Sanmam
Neden olmasın
Olur neden olmasın