1,5 aydır peşinde koşuyorum. Uzak mesafeydi, onun yaşadığı şehirdeki arkadaşımı yanına göndereyim mi konuşması için, ne dersiniz işe yarar mı
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Peşinde koşmak ne demek yahu zaten bu hata.
Kaybetmek istemiyorum cok seviyorum hâla vazgecemiyorum
Seni anlıyorum ama bu durum seni sadece itici yapar.
Offf..
İlişki senin. Kimseyi karıştırma. Rollerinizide değişmeyin. Bırak erkek erkekliğini yapsın
Benimki prensesti maalesef
Elbiselerinden hediye et ozaman
Ayrildi benden 1,5 yillikti. Varya delirdim resmen ayrilik acisindan panik atak hastası oldum, psikiyatriye gideceğim. Kendime gelemedim 1,5 aydır hiç iyi değilim 10 kilo verdim
Sözümü dinlersin dinlemezsin ama sana nacizane şunu diyorum: 1hafta boyunca sadece göl veya deniz olan biyere git. Ormanda olur. Sadece yeşili izle ve şükret. Evlenseydim ya beni yarı yolda bıraksaydı, ya borç takıp gtseydi, ya çocuklarla ortada bıraksaydı diye Şükret. İbadetlerine başla. Kalbine tek şifa vericek Allah. Gerisi boş. Bizde neler yaşadık, neler gördük bu hayatda, aşkından sevdasından yürek kırgınlığına ama finalde şunu anlıyorsun, kimseyi Allahtan baska sevme! Yoksa elinden çeker alır. Ve kesinlikle git sadaka ver, ileride seni yapayalnz bırakıp gitceğine , şimdiden bitmiş gitmiş
O ne demek ya seninle konuşmayan arkadaşın ile mi konusacak
Yumuşar belki biraz ondan duyarsa
Ne kadar koşarsan o kadar değersiz olursun
Elimden geleni yapmak istiyorum kaybetmek istemiyorum..
Bi buçuk yıl neyine yetmedi
Arkadaşınla takılırlar sen aralarını yaparsın
Güveniyorum arkadaşıma merak etme
Sen yinede güvenme
Geri teperr ….
Yumusamaz mi hic. Bana yapılsa ben cok mutlu olurdum ya bu kadar çabaya
Herkes farklıdır.. yıllardır çabaların işe yaramadıysa demekki o peşinden koşulmasını sevmiyor olabilir.. daha da geri teper
Çok itilir, bence yapma
Yumuşamaz mi hic sence
Bir kadın erkeğin peşinden bu kadar koşmamalı. Geri çek artık kendini. Belki bu şekilde seni merak edip o adım atar. Arkadaşını işin içine katarsan çok kötü olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde dürüstlük ve doğrudan iletişim her zaman altın kuraldır aşkım ✨ İnan bana, araya arkadaş sokmak durumu düzeltmek yerine karşı tarafta baskı hissi yaratabilir ve seni biraz çocuksu gösterebilir 💅
Uzak mesafe zaten zor bir dinamik, bir de üçüncü bir kişinin dahil olması aranızdaki enerjiyi tamamen bozabilir 🥺 Bence arkadaşını göndermek yerine kendi hislerini net, tatlı ve yetişkin bir dille ifade etmelisin.
Eğer 1,5 aydır adım atmıyorsa biraz geri çekilip onun hamle yapmasına izin vermek en sağlıklısı olur ☕️ Sen hiç arkana yaslanıp beklemeyi denedin mi, nasıl tepki verdi? ✨💖