Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.
6 güKimsenin eğlendiği yok adliyeler tıklım tıklım evliliği bu kadar da mutlu eden çok güzel bir şey gibi düşünmeyin değil zira
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. etrafımızdakiler birer birer yuva kurarken biz de kendi halimizde işimize gücümüze bakıyoruz, doğru zamanın gelmesini bekliyoruz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı.
6 güArkadaşlarımla geziyorum eğleniyorum birlikte etkinliklere katılıyoruz bir yandan okuyorum yeni insanlar tanıyorum 🌸🌸
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Herkes istediğini yapabilir, ben önceliklerimin peşindeyim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
6 güKüçük memeli küçücük fındık kalçali Yasemin Özilhan tadında garı ariyom
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
6 güS. ikimi sallayip geziyorum diyecem ama onu bile yapamiyorum 😭😭😭
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 güSağlam kızın kalmadığına emin oluyorum. Patlak almaktansa yalnızlığı seçiyorum
00 YorumlaEvlilik bir marifet değil ki, önemli olan güzel insan olmak ve (istiyorsan) güzel insanı bulmak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
6 güEvlenenlerin zevkle uzaktan takip ediyorum
070 Yorumla
Soran5 güSana birsey sorabilirmiyim
- 5 gü
Tabii ki
Soran5 güBurdan biriyle sohbetin var diyelim konusma tarzi fikirleri vs hosuna gitmiyor kirmadan sohbeti nasil kesersin
- 5 gü
Kısa Kısa cevaplar verecek. Onun sana soru sormasını kısıtlayacak cevaplar
Soran5 güLaftan anlamiyorsa sen uzaklastikca o sana yapisiyorsa
- 5 gü
İstediği kadar yapışsın, geç cevaplar ver. Sanki bir sorunun varmış gibi ona belli et ve kısa kes cevapları. Hep mutsuz ol, erkekler mutsuz kızları sevmez
Soran5 güYa söyle birsey oldu soruda tanistik 2 gün sohbetimiz oldu, iyi birisi buna lafim yok hani beni kirmakta istemiyor fakat düsünceleri vs uyusmuyor sirf iyi birisi diye konusmaya devam edemem, yapisti bana ne zaman yazacan ne zaman geleceksin aksamlari yazmami istemiyosan yazmam bana söyle sabah kacta konusalim gibi seyler yaziyo
- 5 gü
2 günde ne gidip gelmesi. Fena kaptırmış kendini. Gerekirse bozacaksın böylesini, geç cevap ver dediğim gibi ve kısa kısa konuş. Kendinden de bahsetme öyle
Soran5 güSacma degil mi yaptigi sık boğaz ediyor birde ikide bir eve gittin mi dikkat et yazmis
- 5 gü
İyice kaptırmış o kendini. Hayatında ya kızla bir ilişkisi olmadi ya da cok uzun zaman sonra buldum diye yapıştı. 2 günde ne bu sahiplenme. Gerekirse nazikçe uyar, anlamıyorsa laftan zaten onunla devam ettirilmez muhabbet
Soran5 güAnlamiyor gibi ilk günden de sesimi duymak beni görmek istedi hakli mi sence
- 5 gü
Yok canım o düşürdüm bi kız mantığı ile yapışmış sana. 2 gün konuştuğun kız sana niye gelsin, niye sesini duyursun niye bu kadar samimi olsun.
Soran5 güBana gel demedi zatende cok samimi olup sesini duymak seni görmek istiyorum dedi belki kandiriyom diye düsündü bilmiyom. zirtpirt yazmasi sacma randevu almis gibi aksamlariyazmayim istiyorsan diyo
- 5 gü
Görmek istemek ya kendi gelmek isteyecek ya da sen gideceksin iste onlar olmasa cam isteyecek. İstediği şeyler cok hızlı şeyler. Daha uzun vakit geçirmemişsin, samimi olmamışsın adamla bunlari ha diyince kabul etmeyi nasıl bekler senden.
Soran5 güBende ona sasirdim göndermedim zaten hic birsey konusunuda acmadim. anlamiyorum yani senin gibi böyle akilli fikirli konustuk dmye gecince baska oldu
- 5 gü
Özele geçince hah oldu ilerleteyim bir an önce diye ayağa geçmiş işte. Kizlara zaafi olan biri demek. Gerekirse böyle şeylere gelemeyeceğini söyle. Daha 2 günlük muhabbetiniz var nedir bu samimiyet yaklaşım falan diye uyar. Sert yapamam dersen tatlı dille uyar
Soran5 güDün aksam üst üste yazmis cevap vermedim sabah yine mesaj atmis sonra onu kirmayacak sekilde aciklama yaptim fazla girmiyom falan diye sanirim kirilmis ki uzun bir aciklama yapmis kendimi kötü de hissettim
- 4 gü
Kötü hissetme baştan önlemini alacaksın. Üzülürsen üzülecek duruma düşersin. Daha 3-5 günlük sohbete kendini kaptıran kendisi ve bu dönüşü alması doğal. Böyle birine güvenilmez.
Soran4 güBencede takintili normal degil. onunla sohbetim oldu diye belki samimi olduk diye herhalde direkt onunla flört ediyorum sandi ya da bir beklenti olmus gibi, sey yazmis bana ilk günkü gibi degilim ilk günde dün oluyor bugün de hevesi kalmamis dünki gibi degilmis, ayrica bana dünden sey yazmisti kendine cok dikkat et lütfen bunu iki kere yazmis sorsan sey diyor seni düsündügüm icin iyiligin icin Sürekli bana tepki vermeye basladi bana zaman ayiriyormus ama ben onun gibi yapmiyormusum , anlayisli bile degildi 24 saat burada olamam ki sonucta öyle degil mi insan biraz nefes alamaz mi ya bu nasil kafa mantik
- 4 gü
Deli midir nedir. Rollendigi hallere bak, sanki aylardır birliktesiniz, takılıyorsunuz falan. Bu daha ortada birsey yokken böyleyse demek ciddi birsey olsa yaka silketir. En doğrusunu yaptin. Baştan önlemini alacaksın, ses etmedikçe devam ederse bu muhabbet bitirmesi de anlatması da daha zor olur
Soran4 güBen cok saygisizmism o beni düsündügü icin böyle demek istemis yani onu bekletmem onu yoruyormus zaten 24 saat burada olmadigim icinde ona pekte birsey ifade etmiyormusum bosa kürek cekmekmis, bende dedim ki seni kirmak istemedigim icin bastan söylüyorum ki sürekli mesaj bekleme diye bu insani cok yipratir cünkü bu kadar aciklama yapmama ragmen üzülmesin diyede güzelce söylememe ragmen o kadar kötü seyler yazdi ki inanamadim, sonrasinda yine kötü olmayip sohbeti bitirdim. bozulmus sogukcana kisa birsey yazdi sohbet bitti sonra sayfasina baktim benimle alakali soru sormus tabi nikimi yazmamis ama ne bu simdi
- 4 gü
İşte gerçek yüzünü görmüş oldun. Daha arkadaş değilsiniz, samimiyet yok, günler aylar geçmemiş bu moda girmek nedir? İnsan 3-5 günde bu hale geliyorsa oturup düşüneceksin. Sen kızı nasıl bu kadar tanıdın emin oldun da sevgili gibi bakmaya başladın. Rahatsız birine denk gelmişsin maalesef
Soran4 güEvet ya böyle bunlatti resmen beni kendimi de sucladim üzüldüm kendimi onun yerine koydum empati yaptim yaptigim hem dogru degil hemde üzülmekte hakli olmus oluyor
- 4 gü
Yaptığın dogru. Daha ortada hiçbir sey yokken kizdan karşılık görmemişken böyle sahiplenici rollenemezsin. Daha 3-5? Günlük muhabbette nedir bu tavirlar. İlerde gerçekten birbirinizi tanıyıp daha da özele gitseniz ve ayrılmak zorunda kalsan başın daha büyük ağrırdı, yakandan atamazdin belki.
Soran4 güBende bunu düsündüm aklima geldi simdiden böyle yapiyorsa ilerde neler olurdu kim bilir alinganlik hatsafa anlayis yok, dedm bana sey diyor asil ben sana anlaiys gösterdim sen üzülme diye aciklama yaptim diyor
- 4 gü
Kendi kendine triplere girip seni suçlu buluyor. Daha sohbetin başında bu böyleyse bide sevgili olsanız halini düşünemiyorum. Sanki kız olan o erkek olan sensin. Gidişattan hoşlanmadıysan neşteri baştan vuracaksın. Iyi yaptın rahat ol.
Soran4 güBirde soru sormus burada sohbeti bitirdikten sonra sayfasinda gördüm bana laf vurmus
- 4 gü
Ezik, kendine yediremeyen biri demek. Kime anlatsan seni haklı görür şu pozisyon da. Ne yapacaktın 2 günlük adamın koluna girip takılacak mıydın.
Soran4 güBir cok meslek dalinda calismis rahatsiz olunca isi birakip homeoffice calismaya baslamis, oyun oynamaktan cok keyif aldigini söyledi, dünden bana sabaha kadar hic uyumadim islerim yogun oldugu icin bir 1-2 saat uyumam gerek dedi sonra gelmis basladi nerdesin niye girmiyon vs demeye, bir insan home office yapip sabaha kadar neden uyumaz ki
- 4 gü
Asosyal biri demek. işten kalan vakitlerini oyuna veriyorsa uyumaya vakti kalmaz tabii. Sana da boyle paso yazar durur
Soran4 güGüya isin yüzünden uyumamis yalan ya sabah kadar oyun oynamistir ondan. ben böyle seyler de karsimdaki kisi aceleci davranip bana hüküm veriyormus gibi yaklasinca, beni anlamayip alinganlik yapip ben ona saygisiz davranmayip üstüne birde sen saygisizlik yaptin konumuna getirince böyle seyleri hic hos bulmuyorum. hevesini kirmisim daha konusali bir gün oldu ne bu acele nereye yetiseceksin ya da amacin ne. ileriyi de düsünürüm hemen simdiden böyle yapiyoesa ilerde neler neler olur
- 4 gü
İkili ilişkilerde zayıf biri anlaşılan. 2 günde hangi kız sana cok samimi yaklaşır, sevgili gibi davranir. Biraz düşünmesi lazım. Sanki umutlandırıp ortada bıraktın neyin hevesi. Onunla ciddi bir yola girilmez, normal sohbete de girilmez
Soran4 güIlk gün söyle oldu soruda konustuk hemfikir oldugumuz konular oldu. sonra samimi sekilde sohbet etmeye devam ettik adin yasin meslek va tanima amacli sohbet oldu sonra yine ordan burdan konustuk sonra ben dedim ki cikmam gerek islerim yogun öyle ciktim eve gittim evde de islerim oluyor sonucta hep burd degilim ki bir girdim baktim buraya neler neler
- 4 gü
Fena kaptırmış kendini. Hemen sevgili moduna girmiş artık nasıl sevgili geçmişi varsa. 2 gülen, sohbet edene bu kadar yapışıyorsa durum ciddi onda. Allah kurtarmış seni
Soran4 güHatta söyle birsey daha konustuk kizlar nerde pic serseri tip var onlara yöneliyor ben anlayisli naif birisiyim neden degerimiz bilinmiyor dedi
- 4 gü
Dediği dogru da yanlış adımlar atıyor. Sen ilk günden kizlara yapışırsan hicbir kiz ona gelmez
Soran4 güGelmez tabi o ne öyle kiz delisi gibi
- 4 gü
Muhtemelen öyle biri zaten. Baştan önlem almak önemliydi işte
Soran4 güBen bu kisi hakkinda birseyler ögrendim kendisiyle alakali otoriter disiplinli ve detayci biri oldugunu söylemis. sevgilleri de olmus her sevgilisinin üstüne cok düsmüs sevgi anlaminda ama hep terk edilmis
- 4 gü
Bu kadar baskıcı, gereğinden fazla kızların üstüne düşersek terk edilir tabii ki. Herseyin bir sırası ve sınırı var. Kim memnun olur şöyle bir yaklaşımdan? Hiç ders almamış demek öncekilerden.
Soran4 güAy evet ya kurtulmusum bu manyaktan
- 4 gü
Tabii canım, en başından görüp çizgiyi çektin ve kurtuldun. İnsanlar böyle böyle tanınır
Soran4 güYa zaten ilk basta insanlar kendini belli ediyor
- 4 gü
Aynen. Hiç taviz vermeyeceksin o yüzden. Önceki kizlarda sırf senin gibi birakti bunu ama kafası çalışmıyor ders almıyor adam
Soran3 güPeki sence sohbeti bitirmek isteyince kibar bir sekilde olsa da karsi taraf neden üzülüp bitirmek istemez
- 3 gü
Adamın zaafi var o yüzden. Baksana önceki kizlsrdan da aynı nedenlerle ayrılmış. Hatasını kabul etmiyor, ben kızn üzerine titredim ama o beni bıraktı haksız kafasında.
Soran3 güYok genel olarak yani kiminle konussam burada soruda falan hep sohbeti bitirmek istemiyorlar
- 3 gü
Çünkü buraya kız düşürmek icin geliyorlar. Bir tane de yakalayınca sohbet eden bırakmıyorlar. Ha sen kurtuldum artık diyorsun sonra ama o kişi baska kıza salça oluyor aynı şekilde.
Soran3 güBirisiyile tanistim diyelim konusuyoruz birbirimizi taniyoruz. karsi taraf söyle bir soru sorsa ben evlendigim zaman esimin beni tatmin etmesini isterim, lib. yüksektir onunda yüksek olmasini isterim demesi anlatmasi sormasi normal mi
- 3 gü
Degil tabii ki. Sohbette o seviyelere gelmişseniz baska konuşulur ama hemen başında durup dururken diyorsa niyeti seninle o konuları acmaktır.
Soran3 güCok igrenc ya
- 3 gü
Bu konuştuğumuz adam mi söyledi bunlari?
Soran3 güEvet
- 3 gü
Ohooo o uçmuş artık. Onunla kimse ilerletmez muhabbetini. Sen o konulara girildiğinde sus artık yeter diyip ya konuyu kesecektin ya da onunla iliskiyi. Buna kibar davranilmaz.
Soran3 güGünaydin yanlis yazmisim uyku sersemligi vardi hayir bunu diyen baskasiydi bende sohbeti zaten kestim hemen. beni didikleyip durdu niye gecmisimde sevgilim olmamis cok aileme düskünmüsüm kac yasindaymisim bir erkegin elini bile tutmamisim garipmis. sevgili yapmadim diye suclandim kisaca
- 3 gü
Sevgili yapsan da suç yapmasan da. Böyleleriyle en iyi yöntem muhatap olmamak. Sorduğu sorular hep sorgulayıcı. Sanki görücü usulü oturdunuz taşınıyorsunuz
Soran3 güSen güzel yorumlar yapiyorsun o yüzden sormak istedim. bu kisi baskasi bununla instada tanistik konustuk birbirimizi tanidik 5 gün falan hayatinda kac kisi oldu, niye olmadi, bir erkegin elini tutmak istemedin mi, evlendigin zaman esinin herseyini yapar misin diye sordu. herseyden kastin ne diye sordum salaga yattim burada amacini biliyorum cünkü, ben dedi iste evlendigim zaman esimin beni sürekli tatmin etmesini isterim benim lib. yüksek onunkide yüksek olsun isterim diyince ben direkt sohbeti kestim. sevgilim degil birseyim degil birde bana sey dedi bu konulardan önce istersen arkadas oluruz bulusuruz seninle ama sen ailene bagli ev kizisin dedi (calisiyorum)
- 3 gü
Tipik seks arkadaşı niyetinde biriymiş. Ciddi düşünen adam bunları sormaz sana. Neyseki baştan ortaya koymuşta beklentisini uzatmadan bitirmişsin
Soran2 güBen artik olumsuz birsey görünce hemen kestirip atiyorum
- 2 gü
Normal sohbette gittiği yere kadar git işte ama karşılıksız başlayan seks muhabbeti oldu mu sil, engelle geç. Laf anlatmaya çalışma. Anlamazlar çünkü
Soran2 güBirde takintili kisiler oluyor onlarla da sohbeti kesiyorum bakyiorum
ileriye dönük düsüncesi yok kesiyorum- 2 gü
İnternetten pek ileriye dönük erkek bulamazsın. Tekin değildir, olanı da işte anlattığın gibi rahatsız gibiler. Netten en fazla sohbet edebileceğin kişiler cikar. Diğer kalanlarda seks avına çıkan tipler.
Soran2 güHaklisin güven pek olmuyor ama disardaki insaninda icini bilemiyosun o nasil olacak
- 2 gü
Dışardakini de ha diyince tanımıyorsun ki. Kafe de biri gelip yanına yaklaşmıyor tanışabilir miyiz diye. Arkadaş ortamı, iş ortamı ile tanıştıkların da sana sarkıntılık yapan çıkmaz çünkü arada tanıdıklar var. Yani yolda yürürken birbirinize çarpıp kitaplarınızın yerlere serilmesi gibi bir tanışma ortamı olmayacağına göre sosyal medyakilerden daha iyidir bulmak. Sosyal medya da insanlar daha rahat çünkü.
Soran2 güKime güvenecez herkesin altindan birswy cikiyo
- 2 gü
Buradan sık dokunup ince elemen lszim ve cok sabırlı olmalısın. Sosyal hayatta dediğim gibi çevre. O zamn sapıklık falan yapan çıkmaz
Soran2 güCevrede yok tavsiye etmekte. benim anlamadigim su var x kisiyle sohbet ediyorsun, bu x kisi neden hemen bir beklenti icerisine girip ileriye dönük hayaller kuruyor. mesela sen beni görmedim ama az biraz nasil oldugumu anlamissindir hemen benimle flört sevgili ya da evlilik hayaline mi gireceksin
- 2 gü
Uzaktan muhabbetler de özellikle hayır. Normal sohbetini yapacaksın ilerki zamanda adamda da sende de bir şeyler kıvılcım oluşur o zamn hemen birbirini anlar. Ama işte sosyal medyadan konuşulanca bunun tam zıttı.
Soran18 saBurdan biriyle sohbetim daha olmustu ama aylar oluyor üzerinden baya gecti, fotolarimizi gönderelim bir bakalim falan demistik yalandan bir foto atmistim, cocuk bana evlenelim dedi yarim yamalak bir foto yani bu nasil bir kafa dedim yalnizliktan cok bunalmis artik evlnemk isteiyormus bende tam evlenecek bir adaymisim, evet dedigi dogru evlenecek bir adayim yani benim gibisi de zor bulunur kendimi övmek icin demiyorum ama gercekten öyle bu zamanda ama ben redettim onu korktum belki iyi birisiydi fakat güvenemedim bazi seyler olmadi ben bir cikis yolu bulur senin yanina gelirim ya da sen benim yanima gelirsin dedi ki ben ailemle yasiyorum ucaga trene binip onun sehrine de gidemezdim yani
- 17 sa
Böyle damdan düşer gibi ilk görüşte, iki yazmaya evlenelim diyenleri ciddiye almayacaksın. Bunlar senin duygularınla oynar, biseyler yaşar sonra bir bahane ile kaçar. Onlarda biliyor Böyle bir evlilik olmayacağını ama kız ya düşerse kafasindalar. Evlenecek adam Böyle yaklaşmaz sana. istekli Bunlar
Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı. Kupon yapıp tek maçtan yatıyoz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 güKariyer peşinde koşuyoz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
m 6 güTren kaçtı. Bende istasyonu terk ettim
00 Yorumla Sorularda gotsallıyom napcam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
6 güHayatım odaklanıyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. diyemem ki şimdi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı.
6 güBoşananları izliyorum :D
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sizin zırlamanızı çekiyom
00 Yorumla
6 güE (ğ) leniyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evde tek başına keyif
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
6 güDaha evliliğe yaşım küçük ayol
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
s 6 güO işi hallettik şimdi iş güç ya
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Boşanmalarını izleyerek gôtümüzle gülüyoruz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. Düğünlerde halay çekiyorum..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
6 güKedi mi köpek mi alsam diye düşünüyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 güEvliyim partner ediniyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 49,7b cevap paylaştı.
6 güNe zaman boşanma haberi gelecek diye tetikteyiz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 güTabiki mastürbasyon yine yeni yeniden
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 güTeklif bekliyorum 😂😂
15 Yorumla- 6 gü
Geldim
Cevap sahibi6 güTeklife mi djxjdjx
- 6 gü
Hee :)
Cevap sahibi6 güAa üzgünüm beklediğim birisi var
- 6 gü
Tamam
Gizli Üye(36-45)6 güKaç yaşındasın, hangi şehirdesin?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,9b cevap paylaştı.
6 gügelirsen evlenirim diye bekliyorum :D :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
6 güÇalışıyorum
00 Yorumla
6 güHeskesten önce evlendim
00 YorumlaDizi izliyorum kardesy
00 YorumlaKariyer
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
6 güEvde yatıyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı.
6 güoyun oynuyorum :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
6 güTatil.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Geziyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yatağımda uzanıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sen .
00 Yorumla
6 güSokaklardaydım ama evim vardı uzun hikaye şimdi
01 Yorumla- 6 gü
@düslerimxd sokaklarda?
6 güdaha zamanı varr benimki ninn
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
6 güKeyfime bakıyprum
00 Yorumla
6 güTurşu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı.
6 güEvde uzanıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 güGel biz evlenek
Ne dersin00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 güNapıvam aw oturuom
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 güGörücüleri red
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 güEvlilik düşünmüyorum annem yetiyor bama
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. seni bekliyorum hadi
00 YorumlaÇalışıyorum
20 Yorumla
6 güİçiyorum
00 Yorumlayatıyorum
00 Yorumla
6 güHiç bir şey
00 YorumlaHicbisey
00 YorumlaEvliyim
00 Yorumla
6 güOkumaya çalışıyorum
03 Yorumla- 6 gü
Okuyabiliyor musun bari
- 6 gü
@erkeksii001 sanırım bir onu tam yapabiliyorum
- 6 gü
Başarılı bir ogrencisin güzel başarılarının devamını diliyorum
6 güEvde kaldim
00 Yorumla
6 güEvlenmıyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Ben de buradayım, Kordon’da tatlı tatlı kahvemi yudumluyorum kızlar! ☕✨ Bütün arkadaşlarım sırayla gelinlik prova videoları atıyor, ben de izleyip gözyaşı döküyorum tabii ki! 🥺
Ama dürüst olayım, herkesin kendi zamanı var aşkom. Şu an kendi hayatımın, özgürlüğümün ve güzel giden ilişkimin tadını çıkarıyorum 💖
Peki ya sen bu gelin kervanını izlerken ne hissediyorsun, arkadan el mi sallıyorsun yoksa panik mi başladın? 💅✨