• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (35) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • GündemGündem
  • Özel Gün & SürprizlerÖzel Gün & Sürprizler
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Çamaşır Yıkama SırlarıÇamaşır Yıkama Sırları
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(35)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Gündem Gündem
  • Özel Gün & Sürprizler Özel Gün & Sürprizler
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Çamaşır Yıkama Sırları Çamaşır Yıkama Sırları
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +29
Aşk İlişkileri
6 gü

Herkes evlenirken sen napiyosun?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor

🥹

Herkes evlenirken sen napiyosun?
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Kapat

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
6 gü
  • Ben de buradayım, Kordon’da tatlı tatlı kahvemi yudumluyorum kızlar! ☕✨ Bütün arkadaşlarım sırayla gelinlik prova videoları atıyor, ben de izleyip gözyaşı döküyorum tabii ki! 🥺

Ama dürüst olayım, herkesin kendi zamanı var aşkom. Şu an kendi hayatımın, özgürlüğümün ve güzel giden ilişkimin tadını çıkarıyorum 💖

Peki ya sen bu gelin kervanını izlerken ne hissediyorsun, arkadan el mi sallıyorsun yoksa panik mi başladın? 💅✨

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Zeynep'in Çözümleri
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

21

Cevap

38

Cevap

• 0Benkimim0
    0Benkimim0 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.

Kimsenin eğlendiği yok adliyeler tıklım tıklım evliliği bu kadar da mutlu eden çok güzel bir şey gibi düşünmeyin değil zira

1
    0 Yorumla
  • ft06yl
    ft06yl Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

etrafımızdakiler birer birer yuva kurarken biz de kendi halimizde işimize gücümüze bakıyoruz, doğru zamanın gelmesini bekliyoruz.

0
    0 Yorumla
  • iyileşmekiçinn
    iyileşmekiçinn Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı.

Arkadaşlarımla geziyorum eğleniyorum birlikte etkinliklere katılıyoruz bir yandan okuyorum yeni insanlar tanıyorum 🌸🌸

0
    0 Yorumla
  • clover0
    clover0 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    5 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Herkes istediğini yapabilir, ben önceliklerimin peşindeyim.

0
    0 Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Küçük memeli küçücük fındık kalçali Yasemin Özilhan tadında garı ariyom

0
    0 Yorumla
  • SonMohikan71
    SonMohikan71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.

S. ikimi sallayip geziyorum diyecem ama onu bile yapamiyorum 😭😭😭

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 gü

Sağlam kızın kalmadığına emin oluyorum. Patlak almaktansa yalnızlığı seçiyorum

0
    0 Yorumla
  • Dalin1
    Dalin1 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 18
    6 gü

Evlilik bir marifet değil ki, önemli olan güzel insan olmak ve (istiyorsan) güzel insanı bulmak.

1
    0 Yorumla
  • Doğrucu_davut
    Doğrucu_davut Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.

Evlenenlerin zevkle uzaktan takip ediyorum

0
    70 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 gü

Sana birsey sorabilirmiyim

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      5 gü

Tabii ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 gü

Burdan biriyle sohbetin var diyelim konusma tarzi fikirleri vs hosuna gitmiyor kirmadan sohbeti nasil kesersin

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      5 gü

Kısa Kısa cevaplar verecek. Onun sana soru sormasını kısıtlayacak cevaplar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 gü

Laftan anlamiyorsa sen uzaklastikca o sana yapisiyorsa

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      5 gü

İstediği kadar yapışsın, geç cevaplar ver. Sanki bir sorunun varmış gibi ona belli et ve kısa kes cevapları. Hep mutsuz ol, erkekler mutsuz kızları sevmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 gü

Ya söyle birsey oldu soruda tanistik 2 gün sohbetimiz oldu, iyi birisi buna lafim yok hani beni kirmakta istemiyor fakat düsünceleri vs uyusmuyor sirf iyi birisi diye konusmaya devam edemem, yapisti bana ne zaman yazacan ne zaman geleceksin aksamlari yazmami istemiyosan yazmam bana söyle sabah kacta konusalim gibi seyler yaziyo

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      5 gü

2 günde ne gidip gelmesi. Fena kaptırmış kendini. Gerekirse bozacaksın böylesini, geç cevap ver dediğim gibi ve kısa kısa konuş. Kendinden de bahsetme öyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 gü

Sacma degil mi yaptigi sık boğaz ediyor birde ikide bir eve gittin mi dikkat et yazmis

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      5 gü

İyice kaptırmış o kendini. Hayatında ya kızla bir ilişkisi olmadi ya da cok uzun zaman sonra buldum diye yapıştı. 2 günde ne bu sahiplenme. Gerekirse nazikçe uyar, anlamıyorsa laftan zaten onunla devam ettirilmez muhabbet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 gü

Anlamiyor gibi ilk günden de sesimi duymak beni görmek istedi hakli mi sence

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      5 gü

Yok canım o düşürdüm bi kız mantığı ile yapışmış sana. 2 gün konuştuğun kız sana niye gelsin, niye sesini duyursun niye bu kadar samimi olsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 gü

Bana gel demedi zatende cok samimi olup sesini duymak seni görmek istiyorum dedi belki kandiriyom diye düsündü bilmiyom. zirtpirt yazmasi sacma randevu almis gibi aksamlariyazmayim istiyorsan diyo

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      5 gü

Görmek istemek ya kendi gelmek isteyecek ya da sen gideceksin iste onlar olmasa cam isteyecek. İstediği şeyler cok hızlı şeyler. Daha uzun vakit geçirmemişsin, samimi olmamışsın adamla bunlari ha diyince kabul etmeyi nasıl bekler senden.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 gü

Bende ona sasirdim göndermedim zaten hic birsey konusunuda acmadim. anlamiyorum yani senin gibi böyle akilli fikirli konustuk dmye gecince baska oldu

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      5 gü

Özele geçince hah oldu ilerleteyim bir an önce diye ayağa geçmiş işte. Kizlara zaafi olan biri demek. Gerekirse böyle şeylere gelemeyeceğini söyle. Daha 2 günlük muhabbetiniz var nedir bu samimiyet yaklaşım falan diye uyar. Sert yapamam dersen tatlı dille uyar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 gü

Dün aksam üst üste yazmis cevap vermedim sabah yine mesaj atmis sonra onu kirmayacak sekilde aciklama yaptim fazla girmiyom falan diye sanirim kirilmis ki uzun bir aciklama yapmis kendimi kötü de hissettim

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      4 gü

Kötü hissetme baştan önlemini alacaksın. Üzülürsen üzülecek duruma düşersin. Daha 3-5 günlük sohbete kendini kaptıran kendisi ve bu dönüşü alması doğal. Böyle birine güvenilmez.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 gü

Bencede takintili normal degil. onunla sohbetim oldu diye belki samimi olduk diye herhalde direkt onunla flört ediyorum sandi ya da bir beklenti olmus gibi, sey yazmis bana ilk günkü gibi degilim ilk günde dün oluyor bugün de hevesi kalmamis dünki gibi degilmis, ayrica bana dünden sey yazmisti kendine cok dikkat et lütfen bunu iki kere yazmis sorsan sey diyor seni düsündügüm icin iyiligin icin Sürekli bana tepki vermeye basladi bana zaman ayiriyormus ama ben onun gibi yapmiyormusum , anlayisli bile degildi 24 saat burada olamam ki sonucta öyle degil mi insan biraz nefes alamaz mi ya bu nasil kafa mantik

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      4 gü

Deli midir nedir. Rollendigi hallere bak, sanki aylardır birliktesiniz, takılıyorsunuz falan. Bu daha ortada birsey yokken böyleyse demek ciddi birsey olsa yaka silketir. En doğrusunu yaptin. Baştan önlemini alacaksın, ses etmedikçe devam ederse bu muhabbet bitirmesi de anlatması da daha zor olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 gü

Ben cok saygisizmism o beni düsündügü icin böyle demek istemis yani onu bekletmem onu yoruyormus zaten 24 saat burada olmadigim icinde ona pekte birsey ifade etmiyormusum bosa kürek cekmekmis, bende dedim ki seni kirmak istemedigim icin bastan söylüyorum ki sürekli mesaj bekleme diye bu insani cok yipratir cünkü bu kadar aciklama yapmama ragmen üzülmesin diyede güzelce söylememe ragmen o kadar kötü seyler yazdi ki inanamadim, sonrasinda yine kötü olmayip sohbeti bitirdim. bozulmus sogukcana kisa birsey yazdi sohbet bitti sonra sayfasina baktim benimle alakali soru sormus tabi nikimi yazmamis ama ne bu simdi

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      4 gü

İşte gerçek yüzünü görmüş oldun. Daha arkadaş değilsiniz, samimiyet yok, günler aylar geçmemiş bu moda girmek nedir? İnsan 3-5 günde bu hale geliyorsa oturup düşüneceksin. Sen kızı nasıl bu kadar tanıdın emin oldun da sevgili gibi bakmaya başladın. Rahatsız birine denk gelmişsin maalesef

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 gü

Evet ya böyle bunlatti resmen beni kendimi de sucladim üzüldüm kendimi onun yerine koydum empati yaptim yaptigim hem dogru degil hemde üzülmekte hakli olmus oluyor

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      4 gü

Yaptığın dogru. Daha ortada hiçbir sey yokken kizdan karşılık görmemişken böyle sahiplenici rollenemezsin. Daha 3-5? Günlük muhabbette nedir bu tavirlar. İlerde gerçekten birbirinizi tanıyıp daha da özele gitseniz ve ayrılmak zorunda kalsan başın daha büyük ağrırdı, yakandan atamazdin belki.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 gü

Bende bunu düsündüm aklima geldi simdiden böyle yapiyorsa ilerde neler olurdu kim bilir alinganlik hatsafa anlayis yok, dedm bana sey diyor asil ben sana anlaiys gösterdim sen üzülme diye aciklama yaptim diyor

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      4 gü

Kendi kendine triplere girip seni suçlu buluyor. Daha sohbetin başında bu böyleyse bide sevgili olsanız halini düşünemiyorum. Sanki kız olan o erkek olan sensin. Gidişattan hoşlanmadıysan neşteri baştan vuracaksın. Iyi yaptın rahat ol.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 gü

Birde soru sormus burada sohbeti bitirdikten sonra sayfasinda gördüm bana laf vurmus

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      4 gü

Ezik, kendine yediremeyen biri demek. Kime anlatsan seni haklı görür şu pozisyon da. Ne yapacaktın 2 günlük adamın koluna girip takılacak mıydın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 gü

Bir cok meslek dalinda calismis rahatsiz olunca isi birakip homeoffice calismaya baslamis, oyun oynamaktan cok keyif aldigini söyledi, dünden bana sabaha kadar hic uyumadim islerim yogun oldugu icin bir 1-2 saat uyumam gerek dedi sonra gelmis basladi nerdesin niye girmiyon vs demeye, bir insan home office yapip sabaha kadar neden uyumaz ki

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      4 gü

Asosyal biri demek. işten kalan vakitlerini oyuna veriyorsa uyumaya vakti kalmaz tabii. Sana da boyle paso yazar durur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 gü

Güya isin yüzünden uyumamis yalan ya sabah kadar oyun oynamistir ondan. ben böyle seyler de karsimdaki kisi aceleci davranip bana hüküm veriyormus gibi yaklasinca, beni anlamayip alinganlik yapip ben ona saygisiz davranmayip üstüne birde sen saygisizlik yaptin konumuna getirince böyle seyleri hic hos bulmuyorum. hevesini kirmisim daha konusali bir gün oldu ne bu acele nereye yetiseceksin ya da amacin ne. ileriyi de düsünürüm hemen simdiden böyle yapiyoesa ilerde neler neler olur

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      4 gü

İkili ilişkilerde zayıf biri anlaşılan. 2 günde hangi kız sana cok samimi yaklaşır, sevgili gibi davranir. Biraz düşünmesi lazım. Sanki umutlandırıp ortada bıraktın neyin hevesi. Onunla ciddi bir yola girilmez, normal sohbete de girilmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 gü

Ilk gün söyle oldu soruda konustuk hemfikir oldugumuz konular oldu. sonra samimi sekilde sohbet etmeye devam ettik adin yasin meslek va tanima amacli sohbet oldu sonra yine ordan burdan konustuk sonra ben dedim ki cikmam gerek islerim yogun öyle ciktim eve gittim evde de islerim oluyor sonucta hep burd degilim ki bir girdim baktim buraya neler neler

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      4 gü

Fena kaptırmış kendini. Hemen sevgili moduna girmiş artık nasıl sevgili geçmişi varsa. 2 gülen, sohbet edene bu kadar yapışıyorsa durum ciddi onda. Allah kurtarmış seni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 gü

Hatta söyle birsey daha konustuk kizlar nerde pic serseri tip var onlara yöneliyor ben anlayisli naif birisiyim neden degerimiz bilinmiyor dedi

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      4 gü

Dediği dogru da yanlış adımlar atıyor. Sen ilk günden kizlara yapışırsan hicbir kiz ona gelmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 gü

Gelmez tabi o ne öyle kiz delisi gibi

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      4 gü

Muhtemelen öyle biri zaten. Baştan önlem almak önemliydi işte

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 gü

Ben bu kisi hakkinda birseyler ögrendim kendisiyle alakali otoriter disiplinli ve detayci biri oldugunu söylemis. sevgilleri de olmus her sevgilisinin üstüne cok düsmüs sevgi anlaminda ama hep terk edilmis

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      4 gü

Bu kadar baskıcı, gereğinden fazla kızların üstüne düşersek terk edilir tabii ki. Herseyin bir sırası ve sınırı var. Kim memnun olur şöyle bir yaklaşımdan? Hiç ders almamış demek öncekilerden.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 gü

Ay evet ya kurtulmusum bu manyaktan

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      4 gü

Tabii canım, en başından görüp çizgiyi çektin ve kurtuldun. İnsanlar böyle böyle tanınır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 gü

Ya zaten ilk basta insanlar kendini belli ediyor

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      4 gü

Aynen. Hiç taviz vermeyeceksin o yüzden. Önceki kizlarda sırf senin gibi birakti bunu ama kafası çalışmıyor ders almıyor adam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 gü

Peki sence sohbeti bitirmek isteyince kibar bir sekilde olsa da karsi taraf neden üzülüp bitirmek istemez

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      3 gü

Adamın zaafi var o yüzden. Baksana önceki kizlsrdan da aynı nedenlerle ayrılmış. Hatasını kabul etmiyor, ben kızn üzerine titredim ama o beni bıraktı haksız kafasında.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 gü

Yok genel olarak yani kiminle konussam burada soruda falan hep sohbeti bitirmek istemiyorlar

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      3 gü

Çünkü buraya kız düşürmek icin geliyorlar. Bir tane de yakalayınca sohbet eden bırakmıyorlar. Ha sen kurtuldum artık diyorsun sonra ama o kişi baska kıza salça oluyor aynı şekilde.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 gü

Birisiyile tanistim diyelim konusuyoruz birbirimizi taniyoruz. karsi taraf söyle bir soru sorsa ben evlendigim zaman esimin beni tatmin etmesini isterim, lib. yüksektir onunda yüksek olmasini isterim demesi anlatmasi sormasi normal mi

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      3 gü

Degil tabii ki. Sohbette o seviyelere gelmişseniz baska konuşulur ama hemen başında durup dururken diyorsa niyeti seninle o konuları acmaktır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 gü

Cok igrenc ya

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      3 gü

Bu konuştuğumuz adam mi söyledi bunlari?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 gü

Evet

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      3 gü

Ohooo o uçmuş artık. Onunla kimse ilerletmez muhabbetini. Sen o konulara girildiğinde sus artık yeter diyip ya konuyu kesecektin ya da onunla iliskiyi. Buna kibar davranilmaz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 gü

Günaydin yanlis yazmisim uyku sersemligi vardi hayir bunu diyen baskasiydi bende sohbeti zaten kestim hemen. beni didikleyip durdu niye gecmisimde sevgilim olmamis cok aileme düskünmüsüm kac yasindaymisim bir erkegin elini bile tutmamisim garipmis. sevgili yapmadim diye suclandim kisaca

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      3 gü

Sevgili yapsan da suç yapmasan da. Böyleleriyle en iyi yöntem muhatap olmamak. Sorduğu sorular hep sorgulayıcı. Sanki görücü usulü oturdunuz taşınıyorsunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 gü

Sen güzel yorumlar yapiyorsun o yüzden sormak istedim. bu kisi baskasi bununla instada tanistik konustuk birbirimizi tanidik 5 gün falan hayatinda kac kisi oldu, niye olmadi, bir erkegin elini tutmak istemedin mi, evlendigin zaman esinin herseyini yapar misin diye sordu. herseyden kastin ne diye sordum salaga yattim burada amacini biliyorum cünkü, ben dedi iste evlendigim zaman esimin beni sürekli tatmin etmesini isterim benim lib. yüksek onunkide yüksek olsun isterim diyince ben direkt sohbeti kestim. sevgilim degil birseyim degil birde bana sey dedi bu konulardan önce istersen arkadas oluruz bulusuruz seninle ama sen ailene bagli ev kizisin dedi (calisiyorum)

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      3 gü

Tipik seks arkadaşı niyetinde biriymiş. Ciddi düşünen adam bunları sormaz sana. Neyseki baştan ortaya koymuşta beklentisini uzatmadan bitirmişsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 gü

Ben artik olumsuz birsey görünce hemen kestirip atiyorum

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      2 gü

Normal sohbette gittiği yere kadar git işte ama karşılıksız başlayan seks muhabbeti oldu mu sil, engelle geç. Laf anlatmaya çalışma. Anlamazlar çünkü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 gü

Birde takintili kisiler oluyor onlarla da sohbeti kesiyorum bakyiorum
      ileriye dönük düsüncesi yok kesiyorum

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      2 gü

İnternetten pek ileriye dönük erkek bulamazsın. Tekin değildir, olanı da işte anlattığın gibi rahatsız gibiler. Netten en fazla sohbet edebileceğin kişiler cikar. Diğer kalanlarda seks avına çıkan tipler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 gü

Haklisin güven pek olmuyor ama disardaki insaninda icini bilemiyosun o nasil olacak

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      2 gü

Dışardakini de ha diyince tanımıyorsun ki. Kafe de biri gelip yanına yaklaşmıyor tanışabilir miyiz diye. Arkadaş ortamı, iş ortamı ile tanıştıkların da sana sarkıntılık yapan çıkmaz çünkü arada tanıdıklar var. Yani yolda yürürken birbirinize çarpıp kitaplarınızın yerlere serilmesi gibi bir tanışma ortamı olmayacağına göre sosyal medyakilerden daha iyidir bulmak. Sosyal medya da insanlar daha rahat çünkü.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 gü

Kime güvenecez herkesin altindan birswy cikiyo

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      2 gü

Buradan sık dokunup ince elemen lszim ve cok sabırlı olmalısın. Sosyal hayatta dediğim gibi çevre. O zamn sapıklık falan yapan çıkmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 gü

Cevrede yok tavsiye etmekte. benim anlamadigim su var x kisiyle sohbet ediyorsun, bu x kisi neden hemen bir beklenti icerisine girip ileriye dönük hayaller kuruyor. mesela sen beni görmedim ama az biraz nasil oldugumu anlamissindir hemen benimle flört sevgili ya da evlilik hayaline mi gireceksin

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      2 gü

Uzaktan muhabbetler de özellikle hayır. Normal sohbetini yapacaksın ilerki zamanda adamda da sende de bir şeyler kıvılcım oluşur o zamn hemen birbirini anlar. Ama işte sosyal medyadan konuşulanca bunun tam zıttı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      18 sa

Burdan biriyle sohbetim daha olmustu ama aylar oluyor üzerinden baya gecti, fotolarimizi gönderelim bir bakalim falan demistik yalandan bir foto atmistim, cocuk bana evlenelim dedi yarim yamalak bir foto yani bu nasil bir kafa dedim yalnizliktan cok bunalmis artik evlnemk isteiyormus bende tam evlenecek bir adaymisim, evet dedigi dogru evlenecek bir adayim yani benim gibisi de zor bulunur kendimi övmek icin demiyorum ama gercekten öyle bu zamanda ama ben redettim onu korktum belki iyi birisiydi fakat güvenemedim bazi seyler olmadi ben bir cikis yolu bulur senin yanina gelirim ya da sen benim yanima gelirsin dedi ki ben ailemle yasiyorum ucaga trene binip onun sehrine de gidemezdim yani

Yorumla
    • Doğrucu_davut
      Doğrucu_davut
      17 sa

Böyle damdan düşer gibi ilk görüşte, iki yazmaya evlenelim diyenleri ciddiye almayacaksın. Bunlar senin duygularınla oynar, biseyler yaşar sonra bir bahane ile kaçar. Onlarda biliyor Böyle bir evlilik olmayacağını ama kız ya düşerse kafasindalar. Evlenecek adam Böyle yaklaşmaz sana. istekli Bunlar

Yorumla
  • TꪊƝișș
    TꪊƝișș Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    5 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.

Kupon yapıp tek maçtan yatıyoz

0
    0 Yorumla
  • Zeynepsuella_
    Zeynepsuella_ Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Kariyer peşinde koşuyoz

0
    0 Yorumla
  • Kůmsåliledenìz07 m
    Kůmsåliledenìz07 Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Tren kaçtı. Bende istasyonu terk ettim

0
    0 Yorumla
  • VΘЯТΞX
    VΘЯТΞX Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    6 gü

Sorularda gotsallıyom napcam

0
    0 Yorumla
  • YektaYamacBoran
    YektaYamacBoran Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Hayatım odaklanıyorum

0
    0 Yorumla
  • Flankes1
    Flankes1 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

diyemem ki şimdi

0
    0 Yorumla
  • ilgiManyetiği
    ilgiManyetiği Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı.

Boşananları izliyorum :D

0
    0 Yorumla
  • Canflow
    Canflow Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Sizin zırlamanızı çekiyom

0
    0 Yorumla
  • Hsjagahhaga
    Hsjagahhaga Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    6 gü

E (ğ) leniyorum

0
    0 Yorumla
  • haşinama
    haşinama Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.

Evde tek başına keyif

0
    0 Yorumla
  • hayal-perestt
    hayal-perestt Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.

Daha evliliğe yaşım küçük ayol

0
    0 Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

O işi hallettik şimdi iş güç ya

0
    0 Yorumla
  • Sıkıştır
    Sıkıştır Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Boşanmalarını izleyerek gôtümüzle gülüyoruz

0
    0 Yorumla
  • Tiryaki__
    Tiryaki__ Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı.

Düğünlerde halay çekiyorum..

0
    0 Yorumla
  • aşırıkararsızım
    aşırıkararsızım Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.

Kedi mi köpek mi alsam diye düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • Eskilerden_biri34
    Eskilerden_biri34 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Evliyim partner ediniyorum

0
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 49,7b cevap paylaştı.

Ne zaman boşanma haberi gelecek diye tetikteyiz.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 gü

Tabiki mastürbasyon yine yeni yeniden

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 gü

Teklif bekliyorum 😂😂

1
    5 Yorumla
    • Bilir_Kisii
      Bilir_Kisii
      6 gü

Geldim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 gü

Teklife mi djxjdjx

Yorumla
    • Bilir_Kisii
      Bilir_Kisii
      6 gü

Hee :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 gü

Aa üzgünüm beklediğim birisi var

Yorumla
    • Bilir_Kisii
      Bilir_Kisii
      6 gü

Tamam

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    6 gü

Kaç yaşındasın, hangi şehirdesin?

0
    0 Yorumla
  • scorpion026
    scorpion026 Takip Et
    Master Yaş: 40
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 29,9b cevap paylaştı.

gelirsen evlenirim diye bekliyorum :D :D

0
    0 Yorumla
  • İsimsizzkimsesizz
    İsimsizzkimsesizz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.

Çalışıyorum

0
    0 Yorumla
  • Tipsiz-Züğürt
    Tipsiz-Züğürt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    6 gü

Heskesten önce evlendim

0
    0 Yorumla
  • 10000LİON
    10000LİON Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20
    6 gü

Dizi izliyorum kardesy

0
    0 Yorumla
  • SimbaS
    SimbaS Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    6 gü

Kariyer

0
    0 Yorumla
  • ᖇaskolnikov
    ᖇaskolnikov Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.

Evde yatıyorum

0
    0 Yorumla
  • sedomania2
    sedomania2 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı.

oyun oynuyorum :)

0
    0 Yorumla
  • Eru_Illuvatar
    Eru_Illuvatar Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Tatil.

0
    0 Yorumla
  • orucbey34
    orucbey34 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Geziyorum

0
    0 Yorumla
  • Tengria s
    Tengria Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Yatağımda uzanıyorum

0
    0 Yorumla
  • emrexxx38
    emrexxx38 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 63%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Sen .

0
    0 Yorumla
  • düslerimxd
    düslerimxd Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    6 gü

Sokaklardaydım ama evim vardı uzun hikaye şimdi

0
    1 Yorumla
    • _Armstrong_
      _Armstrong_
      6 gü

@düslerimxd sokaklarda?

Yorumla
  • Kaptangenç00
    Kaptangenç00 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21
    6 gü

daha zamanı varr benimki ninn

0
    0 Yorumla
  • Sarhoşmuolsak080
    Sarhoşmuolsak080 Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.

Keyfime bakıyprum

0
    0 Yorumla
  • Askadami0707
    Askadami0707 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    6 gü

Turşu

0
    0 Yorumla
  • Asknedencanyakar_
    Asknedencanyakar_ Takip Et
    Master Yaş: 34
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı.

Evde uzanıyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 gü

Gel biz evlenek
    Ne dersin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    6 gü

Napıvam aw oturuom

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 gü

Görücüleri red

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    6 gü

Evlilik düşünmüyorum annem yetiyor bama

0
    0 Yorumla
  • zipzipçi
    zipzipçi Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı.

seni bekliyorum hadi

0
    0 Yorumla
  • Zeliş06
    Zeliş06 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    6 gü

Çalışıyorum

2
    0 Yorumla
  • Rosenrotx6
    Rosenrotx6 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24
    6 gü

İçiyorum

0
    0 Yorumla
  • MrJJJJ
    MrJJJJ Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    6 gü

yatıyorum

0
    0 Yorumla
  • Selloş-2005
    Selloş-2005 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    6 gü

Hiç bir şey

0
    0 Yorumla
  • Ness90900
    Ness90900 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    6 gü

Hicbisey

0
    0 Yorumla
  • Meltemmm2
    Meltemmm2 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    6 gü

Evliyim

0
    0 Yorumla
  • PapatyaSuyu123
    PapatyaSuyu123 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20
    6 gü

Okumaya çalışıyorum

0
    3 Yorumla
    • erkeksii001
      erkeksii001
      6 gü

Okuyabiliyor musun bari

Yorumla
    • PapatyaSuyu123
      PapatyaSuyu123
      6 gü

@erkeksii001 sanırım bir onu tam yapabiliyorum

Yorumla
    • erkeksii001
      erkeksii001
      6 gü

Başarılı bir ogrencisin güzel başarılarının devamını diliyorum

Yorumla
  • xpmktrpsvgejxh
    xpmktrpsvgejxh Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    6 gü

Evde kaldim

0
    0 Yorumla
  • Anonim_Yakışıklı
    Anonim_Yakışıklı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    6 gü

Evlenmıyorum

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Herkes evlenirken sen napiyosun?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizin de çevrenizdeki herkes evleniyormuş gibi mi? 71 cevap verildi
Sizin de etrafınızdaki herkes bir anda evlenmeye başlıyor mu? 101 cevap verildi
Evlilige hazir degilsin diyen kiz? 4 cevap verildi
Millet evleniyor boşanıyor iyimisiniz niye evleniyorsun? 5 cevap verildi
Sizin de bu günlerde cevrenizde herkes evleniyor mu? 6 cevap verildi
Nasil birseyleri basaricaz evlenicez? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kolayca ağlayan mı yoksa ağlamamaya çalışan bir karakter mi seyirciyi ağlatır?
  • Bir dizi veya filmi izlerken artık hayatınızda olmayan birini hatırladığınız oldu mu?
  • Hangi film veya dizi karakterine sarılıp “Seni anlıyorum, yalnız değilsin” demek isterdiniz?
  • Çocukken izlediğiniz hangi diziyi bugün yeniden izlediğinizde içinizde tarif edemediğiniz bir özlem oluşuyor?
  • Hangi dizinin finali size yalnızca bir hikâyenin değil, bir dönemin de bittiğini hissettirdi?
  • Makyaj yüz şeklini değiştirebilir mi?
  • Bir karakterin son kez arkasına bakması, son kez sarılması veya söyleyemediği bir söz sizi etkilediği oldu mu?
  • Sokak kedilerini aşılatmak ve kısırlaştırmak için kendi bütçesinden kısıp gizli kahramanlık yapanlar kimler?
  • Saçlarının uzunluğunu bir düğmeyle değiştirebilseydin ne yapardın?
  • Sürekli savaşmak zorunda olan mısın;akışa bırakan mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨