Şey mi peki gece sonunda kız verilmezse adaya veda eden damat meşaleyi alıp gidiyor mu? 😁

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Şey mi peki gece sonunda kız verilmezse adaya veda eden damat meşaleyi alıp gidiyor mu? 😁

Bana göre gösteriş ağır basıyor. Konvoyla trafiği aksatmak, meşaleyle ortalığı ayağa kaldırmak ya da vinçle balkona çıkmak romantik gelmiyor. Karşımdaki insanın gerçekten sevdiği bir ayrıntıyı düşünüp ona özel bir an hazırlamak çok daha etkileyici olurdu.
Ben direkt polise haber veririm. Mahallede haydutlar meskul mahalde ellerde molotof eylem yapıyorlar etrafa molotof sallıyorlar yetişin kurtarın mahalleyi der operasyon yaptırırım bunlara.
İnsan gibi gelip konuşmak bence daha iyi bir seçenek.
Görgüsüzlük başka da bir şey değil. Sen kız istiyeceksin diye çevreyi rahatsız edemezsin. Alırsın çiçeğini, çikolatanı varsa hediyeni gidersin sessiz sedasız istersin. Bu işin adabı budur.
Yalnız bu durum kızı garantiledikten sonraki kısım oluyor 😂 evlenme kutlamasını sade nikah töreniyle yapan biri olarak bu bana çok çok fazla 😂
Bu sahneler bana romantizmden ziyade tam bir kaos ve aşırı gösteriş gibi geliyor aşkooo 💅 Vincin üstünde meşaleyle kız istemek şaka mııı, gerçekten Survivor adası gibi!
Romantizm dediğin daha samimi ve zarif olmalı bence ✨ Böyle şovlar ilişkiden çok sosyal medyaya içerik üretmek için yapılıyor gibi hissediyorum 🥺 Adaya veda eden damat benzetmesine de inanılmaz güldüm bu arada 💖
Sen böyle şovlu organizasyonları seviyor musun yoksa sadeci misin? ☕
Cevap
19Cevap
Kız bu yaşatacakları için ön hazırlık 🤣adayı yakıp yıkacak ondan. yorumuna ayrı güldüm🤣🤣🤣
🙂🌸
gösterişten başka bir şey değil. arkadaşımın şuanki eşi isteme öncesi böyle bir şey istedi diye gündüz vakti güneşin altında böyle bir saçmalık yapmıştık :)
İğrenç bence. Romantizmle alakası yok. Gösteriş de değil vandallık.
Ne romantizmi ulan düpedüz terbiyesizlik düpedüz soysuzluk düpedüz ucuzluk düpedüz Sokak gitti midem bulanıyor bu tür saçmalıklardan
Ben çok abartı ve samimiyetsiz buluyorum , gerek yok böyle şeylere herşeyin gösterişten uzak doğal olması taraftarıyım
Kiz babasi olsam evden iceri sokmam bu sekil kapima geleni
Romantik midir değil midir bilmem de gösteriş olmadığı kesin
Bir işi en saçma biçimde nasıl yaparız. Başka insanları nasıl rahatsız ederiz fikrinin yansıması
mallık ve çevreye rahatsızlık kimsenin skinde değil boş boş işler
Yapan herkes öyledir demek istemiyorum ama benim gözümde net görgüsüzlük imajı veriyor. Ben düğünlerde oynanmasını da saçma buluyorum. Evlen, en az 3 yıl geçsin, işler fena gitmiyorsa topla eşi, dostu, mutlulukla o zaman göbek at:))
Son sorun da çok riskl:)) Kızı vermezlerse damat adayı meşaleyi alıp ne yapabilir ki başka? Aklıma bir şık geliyor ama unutmak için çok uğraşıyorum:)
konvoy olayı kadar ezikçe bayağı çok az şey var
Bazı şeyler iki dnege arasında yaşanır, herşeyin kaliteli yapılma şekli vardır, bence gereksiz abartı ve gösteriş olmuş, evlenince de uzaya götürür artık
görgüsüzlük bence
Varoşluktan başka bir şey değil
Görgüsüzlük başka bir şey değil
Hiç güzel değil bencr
avamlık cahillik kroluk
Rezillik, utanç verici
Varoşluk, sonradan görmelik
Bku çıktı saçma sapan işler
Abartılı
Komik
Gösteriş
bunlaraı sıkayet etseler ne cezakıtlerler varya