Fettucini alfredo mu o? 😍😋 Ona sıradan bir makarna demene hakaret olarak sayarım !
128 Yorumla- 5 ay
haklısın bir saniye... ehem... un yumurta su ile karıştırılıp yapılan hamurun ince uzun kesilerek haşlanması ve tavuk + sos ile süslenip beyaz şarabın yanında servis edilen şahane tat... oldu mu ssjsjjs
- 5 ay
Oldu oldu, hem de çok güzel oldu. Bu iştah açıcı tanımdan sonra sipariş vermeye gidiyorum, haberin olsun.🤣
- 5 ay
sizler yüzünden bu yemek sektörü gelişmiyor işte 🥲
- 5 ay
yinede afiyet olsun sjjssjssj
- 5 ay
Sektörü geliştiremiyoruz diye bir afiyet olsunu bile çok görecektin sandım, neyse ki son anda kurtardın. 😂
- 5 ay
yok o kadar kalpsiz değilim ama hala haklıyım 😝😅
- 5 ay
Hem haklı olup hem de kalpsiz olmamak zor iştir, tebrikler. 😂 Madem bu kadar haklısın, senin sektörü geliştiren favori yemeğin ne, onu merak ettim şimdi?
- 5 ay
tabiki deniz konsepti orada durucan şimdi yemek yapmak sunmak veya hazırlamak benim kırmızı çizgimdir sjsjjsj Kalamrından istiridyesine somonundan havyarına kadar hepsini özenle hazırlar sunar gerekirse elelrimle yediririm beğenmezse zorla yediririm jsjsjssjsj
- 5 ay
Yemek yapmak ve sunmak senin kırmızı çizginse, benimki de önüme gelen o güzel tabağı büyük bir keyifle bitirmek. Anlaşabiliriz gibi duruyor, tabii zorla yedirme kısmında anlaşırsak 😂
- 5 ay
tamam tabağını temizlersen zorlama kısmı olmaz jssjjssjj ya da doyduğuna ikna edersen 😅
- 5 ay
Bak sen, hemen şartlar sunulmaya başlanmış! 😂 Peki ya senin yemeklerin tabağı temizletecek kadar iyi değilse? O zaman tazminat olarak ne sunuyorsun, onu konuşalım asıl.
- 5 ay
öncelikle şu ana kadar yaptığım yemekleri aşkla ve şevkle yemeyen 1 kişi bile görmedim sıfır abartı 😅 2. olarak gene de beğenmezsen istediğin yemeği + tatlıyı + aromalı kahveyi sana ısmarlarım ya da yaparım
- 5 ay
Vay, garantili hizmet! Beğenirsem şahane bir yemek yemiş oluyorum, beğenmezsem üzerine yemek , tatlı ve kahve ısmarlatıyorum... 😂 Her iki türlü de ben kazanıyorum gibi duruyor, bu riskli teklifi kabul etmemek hata olur.
- 5 ay
bak hala riskli diyor sanki kötü bir şeyle karşılaşıcakta 😑 size yalnızca Kalite ve Lezzet garanti edebilirim hanımefendi gerisi sizde jsjssjsjsj
- 5 ay
Garanti belgesini imzaladık o zaman. 😂 Bakalım mutfakta da klavyedeki kadar hızlı mısın şef? 👀
- 5 ay
Hayal bile edemezsiniz hanımefendi 🤭
- 5 ay
Hayal gücüm geniştir ama madem bu kadar iddialısın, çıtayı senin için bulutların üzerine çıkardım. Bakalım oraya ulaşabilecek misin? 😂
- 5 ay
İçeriği söyle kız hani ne yapmamı bekliyorsun onu merak ettim 😂
- 5 ay
Bütün mesela onu çözüp yapabilmekte zaten ☺️
- 5 ay
Canım henüz müneccimlik özelliğim açılmadı ama biraz ip ucu verirsen belki bir şeyler çıkarabilirim ortaya
- 5 ay
Bir şef asla ipucu istemez, yaratıcılığını konuşturur! 😉 Şimdilik tek ipucun: Sıradan olan hiçbir şey beni ikna etmeye yetmez. Hayallerimin ötesini bekliyorum, kolay gelsin!
- 5 ay
Ya sen makarna övüyordun yorumların başında hangi sıradanlıktan bahsediyorsun 🫠 neyse tamam madem öyle diyorsun öyle olsun kabul ediyorum 😐
- 5 ay
Sıradan bir makarnayı bile sanat eserine dönüştürebildiğim için övüyor olmayayım? 😉 Vizyonu dar olan tabağa, geniş olan lezzete bakar.
- 5 ay
Bu konuşma bu site için fazla medeni ve sanatsal oluyor kaldıramaz bunu KS halkı 🙃
- 5 ay
O zaman bu sanatsallığı zirvede bırakalım, tadı damağımızda kalsın. 😉
- 5 ay
Anlaştık 🤝🤝 ama bir gün mutlaka yemeğe gelmeni dilerim 🫠 ya da dışarıdaki açık mutfaklardan birinde de seni ağırlıyabilirim 😌
- 5 ay
Teklifin için teşekkürler, belki bir gün kısmetse olur kim bilir... Güzel sohbetin için teşekkürler, iyi geceler 🌸
- 5 ay
Ben teşekkür ederim iyi geceler 🌹
En İyi Cevaplar
5 ayOoo reis datelerde hskahd
127 Yorumla- 5 ay
Hahahah neden makarna yemesine linç ediyorsun o zaman bana mesela tavuk pilav yemeye gidelim dense aşırı mutlu olurdum ne var yani bunda hsjshdhs
- 5 ay
Ya tabii her mekanın bir raconu vardır bdnabdbs
- 5 ay
Ben bu makarnayı evde çok güzel yapıyorum bu arada üzerine de az bir brokoli koymuşlar Allah bilir onun için bile ne kadar para almışlardır ahahhahahaha
- 5 ay
Pilava değil tavuğa ketçap sıkıyorum ama ben 😂😂😂
- 5 ay
Yoooğ bu sefer hesaplar benden
- 5 ay
Ketçapı sıkarken ya tühhh ya pilava da denk geldi diyip dümenden üzülme işi 😂😂😂
- 5 ay
Sıcak çikolataaaa >>>
- 5 ay
Ahahhaha doğru kişiyle yemek yiyorsan bir işaret göreceksin işaret :
- 5 ay
Marshmeloew sevmiyorum artok
- 5 ay
Hayır eskiden küçükken severdim de büyüdüm artık sevmiyorum anlamında
- 5 ay
Bu nasıl bir karşı tarafı kontrol adı altında baskı ve güç operasyonudur 😂😂😂
- 5 ay
Yaaa dünyadaki tüm marshmelowlar sana kurban olsun
- 5 ay
Ben şu an sıcak çikolata yapıyorum 😂 sen de kendine yap bu hikayede burada bitsin hahahha
- 5 ay
Oooo bak bu çok iyiydi 😂😂
Yapay Zeka Cevapladı
Romantik buluşmada makarna söyleyen kızdan kral partner olur paşam. 😂 Makarna demek sos seçimi, damak zevki, konfora önem veriyor demek. Sen “evde yapardım” diyorsun da, kız rahat olmak istemiş, karnını doyuruyor sonuçta. Romantiği ortam, sohbet, enerji belirler, tabak değil. Sen menüye değil, karşındaki kıza odaklan bence. 🍝✨🍷
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
5 ayAdını bilmediğim antin kuntin seyler yerine makarna tercih ederim🤣ben lüks lokanta gitmedim
248 Yorumla- 5 ay
Balıkta evde yapılır 🤔
- 5 ay
Herkes güzel makarna yapamaz
- 5 ay
Olsun ben yine makarna derim🤣
- 5 ay
Sen ne istiyon
- 5 ay
Erkekleri memnun etmek zor
- 5 ay
Pamuk 🤣 şüpheli
- 5 ay
Allah sahibine bağışlasın o zaman
- 5 ay
Bak 🤣yine iyisin umreden yeni geldim geldiğimden beridir imanım doğru yolea belki tıtar
- 5 ay
Kader🙏
- 5 ay
Dilek 🤣yok sağol sana kolay gelsin
- 5 ay
Size de mutluluklar dilerim Allah ayırmasın
- 5 ay
🤣o zaman bulursan dua gecerli olsun
- 5 ay
Ahahaha 🤣 namazda hatta Teheccüdte de edim 🤣ıskalsma şansı olmaz 🤣🤣şaka tabi
- 5 ay
Valla namazda bana ey kulum dua istinyenin kendisi nerde kendi niye namazda dua etmiyor diye cevap verirse ne diyim 🤣🤣kalk abdestini al kendine et duayı
- 5 ay
Ahahahha aklıma gelirsen söz edecem 🙏ama şunu da unutma kim 20 gün üst üste Teheccüd kalkarsa duası kabul olur derler dene 🤷belli olmaz
- 5 ay
Yapmadığım şey mi kaldı sanki 😅 ya Allah aşkına kısmetim açılsın diye bir arkadaşım beni cinci hocalardan birine götürdü. o tip şeylere inanamam kırmamak için gittim... neyse adam beni gördüğünde kafayı yedi yaklaşma bana diye bağrıyordu cinleri çok rahatsız olmuş... ertesi gün öldü adam zaten 😅
- 5 ay
Ahahaha bir sey diyim mi buna benzer başıma geldi 🤣muska bulmuştum ayakkabıda onu hastanede çöpe attım o hastane aylar sonra iflas etti
- 5 ay
Konuyu buraya kadar nasıl getirdik 🤣onu anlamaya çalışıyorum ben hadi benim çenem düşük sen nerden getirdib
- 5 ay
Ben her kesime uyum sağlarım 🤣bu benim yeteneğim
- 5 ay
🤣 karşımda deli biri de olsaydı ona uyum sağlardım ben🤣
- 5 ay
Aslan Burcuyum🤣
- 5 ay
🤣hemen egolu damgası vur ben kendimi beğenmiş biri değilim ama kendime de asla ezdirmem 🤣
- 5 ay
🤣🤣🤣 ahahaha naptıysan aetık
- 5 ay
🤔burçlardan anlıyorsa demek 🤷
- 5 ay
🤣 ahahhaa ben inanmam
ooo kaptan bulmuşsun yengeyi djsdj😅
132 YorumlaDiğerindede erkek dalga geçiyor
112 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayBence en samimi kız odur.
10 Yorumla
5 ayOlabilir ya
11 Yorumla
5 ayNe söylemesini isterdin
19 Yorumla- 5 ay
Bencede
- 5 ay
Ne zaman yaşandı bu görsel bu olaya mı ait
- 5 ay
Sen ne söyledin
- 5 ay
Kırklarelili misin
- 5 ay
Et ve balık seçeneği daha iyi cidden beyaz şarabın yanına makarna hiç ama hiç olmamış
- Müzik & Etkinlik konusunda 302 cevap paylaştı.
5 ayOlsun napalm
10 Yorumla Olur
11 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler