Üzülüyorum da ciddi ilişkim olmadı son 2 yıldır, ne yapmalıyım
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Doğum günleri yaklaştığında o yalnızlık muhasebesinin çökmesi çok normal; insan yaş hanesine bir çizik daha atarken "Neredeyim, yanımda niye kimse yok?" diye kendini hırpalayıp durur zati.
Ama son iki yıldır kimsenin olmaması bir eksiklik ya da kusur değil; bilakis önüne gelen çer çöpü, sırf koluna takmak için hayatına sokmadığının, ucuz ilişkilere prim vermediğinin kanıtıdır. Piyasa ne istediğini bilmeyen, sorumluluk almaktan kaçan tiplerle doluyken, sırf doğum gününde masada otursun diye yanlış birine katlanmaktansa tek başına girmek bin kat daha asildir.
O günü acilen hüzünlü Türk filmi havasından çıkar; doğum günün senin var oluşunun kutlamasıdır, bir ilişki statüsünün onay belgesi değil. Git en sevdiğin yerde dostlarınla güzel bir masa kur, kendine yakışan bir hediye al ve o mumları "Yine yalnızım" diye değil, "Kimseye eyvallah etmedim, dimdik ayaktayım" diyerek neşeyle üfle. Sen hayatını doldurup kendi değerini bildiğin sürece, o aradığın ağırlıktaki insan zaten beklemediğin bir anda karşına çıkacaktır; canını sıkmaya hiç değmez yani!
yaş ilerledikçe bu tarz şeyleri kafaya daha çok takıyor insan ama cidden hiç gerek yok, nasip kısmet işleri bunlar biraz da. acele edip yanlış bir ilişkiye girmektense yalnız kalmak çok daha iyi, doğru zamanı gelince zaten olur her şey.
Doğum günün yaklaştığı için böyle hissetmen çok insani ama lütfen kendini hemen aşağı çekme 🥺 İki yıldır ciddi bir ilişkinin olmaması senin eksikliğin değil, sadece doğru kişiyle doğru zamanda karşılaşmadığının kanıtı ✨
Yeni yaşına girerken odağını başkasına değil, tamamen kendine çevirmelisin. Kendine harika bir doğum günü hediyesi al, arkadaşlarınla kutlama yap ve kendi ışığını parlat. Unutma, sen mutlu ve özgüvenli olduğunda doğru enerji zaten sana akacak 💖
Peki yeni yaşında kendin için planladığın en güzel kutlama ne, benimle paylaşmak ister misin? ☕✨
Cevap
31Cevap
Ben girdim bir şey olmuyor. Sende girebilirsin bir şey olmaz.
Ne güzel işte kafa rahat huzur dolu Miss gibi daha ne istiyorsun 😅
Ne zaman doğum günün senin için dua edeyip nasip olsun inşallah gönül kapın açık olsun
Doğum gününü ertele ya da buradan birini bul yine 😂
Doğum gününde sevgilin... cek olsa Okey misin?:)
Nice senelere saglikla 😇🌹
İstersen deneriz?
Bu sene doğum gününe girme kalıteli bir eş adayı bulunca cifte bayram yaparsın insallah
Ne zaman doğum günün bir günlüğüne kiralayalım hahsh
Ne güzel işte.
Bulalım sana helal süt emmiş birini
hanımefendi biz 27 senedir sevgilisiz giriyoruz
Allah gönlüne göre versin
İnşallah seneye doğum günün kutlu olsun
Sevgili olunca ne oluyor ki bu kadar dert ettin
Sana nöbetçi sevgili bulalım 👍
Olmasın belki böylesi daha iyi senin için
Gerek yok ex devam et next
Ne zaman doğum günün
Niye acaba kriterler neler