Durduk yere falan hiç hediye almadı bana. Özel günde de almadı. Sorunca da ben anneme bile hiç almadım dedi. Gerçekten annesine de hiç almamış. Eminim
Bana değer vermediğinin göstergesi mi yoksa huyu mu böyle?
Durduk yere falan hiç hediye almadı bana. Özel günde de almadı. Sorunca da ben anneme bile hiç almadım dedi. Gerçekten annesine de hiç almamış. Eminim
Bana değer vermediğinin göstergesi mi yoksa huyu mu böyle?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yani unutulur ama ne bileyim bir sonra ki yıl için anımsatıcı kurulur hatırlanırdı bence
Her ikisi de ve sen hala bu ilişkinin icindesin
Annesine de hiç almamis. Ama bu bi sebep mi sence?
Şimdi sen annesiyle aynı değilsin annesine alamms olabilir ama sen hayatındaki kadınsın sevgilisisin ikisi ayrı konu ve unutması da normal değil iki sene olmasına izin verende sensin böyle düşüncesiz bir insanla zaman gevirmeyi kabul ettigini ona göstermiş son o da demiski ben ne yaparsam yapayım hayatımda gene unutsam gene kalır böyle düşüncesiz insanları nasıl buluyorsunuz ya da hatasını göre göre birlikte oluyorsunuz halen mutsuz bir ilişkinin içinde kafanda sürekli sorun işaretleriyle dolasirsin bu adamla ama bu hayattaki tek erkek de o değil sana kendini kadın gibi hissettirecek değerli hissettirecek çok erkek var inan var...
Çok teşekkür ederim haklısın sonuna kadar..
Bu konusu açınca da sürekli suçu benim üzerime yıkınca sorma gereği duydum. Manipule edip suçlu hissettiriyor. " beni böyle kabul etmiyorsun surekli benden şikayetçisin beni böyle olduğum gibi kabul et seninki gerçek sevgi mi vs... ? bunları söylüyor.
Ama hak veriyorum sana.
Düz odun sobada yakmalık baya
Hem de çok
Değer vermiyor
Annesine de almamış. Hemde hiç.
Ayrıl
Sence olur mu?
Detayı okudun mu?
Annesine hiç almamış.
Annesi ayrı sen ayrı başlatmasın annesine
Ayrıldık zaten😄 1 ay oldu.
Ayrılmasan ayıp ederdin bir de hala soruyorsun neden soruyorsun o zaman ya
Sakinnnn ya sakinnn
Acaba ben mi bu durumun çok abartıyordum diye fikir alıp merak ettim.
Dusuncesiz maalesef