Günde 1 dakika ayırmayan sevgiliyi terk etmeli miyim yoksa sabredip ilişkiyi mi kurtarmalıyım?

Sevgilim başlarda çok mesaj yazardı tatil döneminde. Şimdi neredeyse günlerce konuşamaz hale geldik. Status falan hemen bakar, like, yorum da yapar. Farklı şehirlerde çalışıyoruz. Babası tekrar üniversiteye onun istediği bölüme hazırlansın istemiş. Çok yorgun ve fırsatı olmuyormuş. Bunun kavgasını birkaç kez yaptım. Ama hep beni haksız çıkarıyor. Bitti deyince de terk edip gidiyorsun diye beni suçluyor. 1 yıl önce de aynı durumun içindeydim. Eski sevgilim ama daha sert, gurur yapan birisiydi. Öyle msj-la terk edip gidince tamam dedi. Sonra sınavı geçince geri geldi ama kabullenemedim. Beni çok üzmüş, ihmal etmişti. Yine aynı konu. Ben de meşgul biriyim. Ama hep zaman yaratabilirim. Şu an yine kalbim paramparça. Mantıkla, hislerim arasında kaldım. Sosyal hesaplarımı dondurdum. Numaramı değiştirip aniden yok olmamak için kendimi zor tutuyorum. Çünkü günlük bana 1 dk zamanı olmayan biri için kendimi çok değersiz hissediyorum. Ama diğer taraftan tekrar düzelirse pişman olmaktan da korkuyorum. Eskisi gibi dönüşü olmayacak yola girmekten.

Günde 1 dakika ayırmayan sevgiliyi terk etmeli miyim yoksa sabredip ilişkiyi mi kurtarmalıyım?