Erkek arkadaşımın ilgisizliği ve değer vermemesi normal mi, ilişkide ne yapmalıyım?

Erkek arkadaşımı çok seviyorum ama velakin ondan ilgi göstermesini istiyorum yani şöyle örneklendireyim her sabah günaydın yazması sonra nasılsın diye sorması falan günlük konuşma ona göre ilgi göstermek oluyor bana göre de günün nasıl geçiyor seni seviyorum özledim şu huyunu seviyorum şu halin çok cezbedici seninle şurada şunu yapsak şöyle hayallerim var bu ilgidir benim için de ama bunu doğru düzgün yaşayamıyoruz belki 3 senelik ilişkide günün nasıl geçiyor sorusu 5 kere falan sorulmuştur neden sormuyorsun dediğimde biliyorum zaten çalışıyorsun ne gerek var sohbetine dönüyor çiçek istiyorum yemek yiyoruz ya ona say diyor ya da param yok diyor gerçekten parası olmasa anlarım ama çiçek alamayacak kadar parasız değil sonra mesela maaşını benden saklamış ben sorunca 35 dedi arkadaşı geçen ağzından kaçırdı 60 almıyor musun sen dedi ve bunu sadece ben bilmiyormuşum tüm herkes biliyormuş sonra ben de trip atıyorum küsüyorum neden attığımı da söylüyorum bak şundan dolayı küsüm ama gönlüm alınmıyor bir özür dilese vazgeçeceğim küslüğümdən ama hep aşkım şöyle haklıyım böyle bahanem var savunmasına giriyor mesela bana sabah dedi ki ben ona buluşalım dedim yorgunum hasta gibiyim olmaz dedi sonra dedim ki canım sıkılıyor gidelim bir yerlere oturalım dedim bakarız dedi akşam oldu bana dedi ki unutmuşum geçen haftadan söz verdim bu sefer haklısın özür dilerim ama yapacak bir şey yok diyor bana en ufak şeyi lütufmuş çok büyük şeyler istiyormuşum gibi sanki hep sorunluymuşum aslında o yapıyormuş ama problem bendeymiş gibi hissettiriyor bir şey olduğunda kendime diyorum ki hep tripsin hep sorun çıkarıyorsun demeye başladım kendi kendime
Erkek arkadaşımın ilgisizliği ve değer vermemesi normal mi, ilişkide ne yapmalıyım?