Aşk İlişkileri İlgilenmeyen erkek arkadaşıma nasıl bir tutum takınayım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Cumartesi bulusucaz ama hiç oralı değil Güncellemeler+1 yıl Kavga ettik şimdi ayrıldık Güncellemeler+1 yıl Yine yazmış ehehe İlgilenmeyen erkek arkadaşıma nasıl bir tutum takınayım? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Lale955 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. Bence erkek arkadaş kavraminin ilgisi de olmazsa geriye kalan bir sey kalmaz nesi var peki yabanci bir erkek ile farki nedir bunlari dusunmekte fayda var. 1 0 Yorumla
pataates Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı. vazgeçtim de nedeni sorarsa başka bir işim çıktı diyebilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Başkasına verebilirsin 0 12 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dinle beni Yorumla Soran +1 yıl Bakarız şu an olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben hazırım Yorumla Soran +1 yıl Sen kimsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görmeden karar verme Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla Soran +1 yıl Zengin misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Durumum iyidir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazan sen misin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden yazmadın o zaman? Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sende ona göre ol hiç takma 0 0 Yorumla
tayfun_slk_35_back Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl İptal et 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ettik Yorumla tayfun_slk_35_back +1 yıl Yaşlar kaç ti Yorumla Soran +1 yıl 26 32 Yorumla tayfun_slk_35_back +1 yıl Halbuki oldun insanlarınız değmez böyle adama boş ver Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence erkek arkadaş kavraminin ilgisi de olmazsa geriye kalan bir sey kalmaz nesi var peki yabanci bir erkek ile farki nedir bunlari dusunmekte fayda var.
vazgeçtim de nedeni sorarsa başka bir işim çıktı diyebilirsin
Peki nereli, oralı değilse?
Sen de ona ilgi verme
Başkasına verebilirsin
Dinle beni
Bakarız şu an olmaz
Ben hazırım
Sen kimsin
Görmeden karar verme
Gizliden çık
Çıktım
Zengin misin