Erkek arkadaşımın ilgisizliğiyle nasıl baş ederim?

Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımla 3 senedir birlikteyiz. O 29, ben 24 yaşındayım. Kendisi çok iyi biri, bu zamana kadar hiçbir saygısızlığını yanlışını görmedim ama üç senedir yakındığım bir konu var. Benim bir derdim olduğunda canım sıkıldığında ona rahatça anlatamıyorum mesela bugün bir şey oldu canımın sıkkın olduğunu söyledim o da ne olduğunu sordu ama beni anlamayacağını düşündüğüm için bunu belirterek boş ver dedim o da tamam dedi. Hiç ısrar etmiyor oysa ben ondan bir kadın olarak güzel şeyler duymak istiyorum yanımda olduğunu söyleyerek beni mutlu edebilecekken tamam diyip geçiyor o böyle yaptığı için de ben bir şey anlatmaya çekiniyorum derdimi küçümser veya anlamaz diye düşünüyorum. Birkaç kez anlattığım şeyler oldu ama beni sadece dinliyor ve onaylıyor yani bir yorum yapayım edeyim tarzı pek yok haliyle ben de içime kapanıyorum. Ufak tartışmalar yaşadık o zaman da hep alttan alır açıklama yapamaz susardı, neden böyle yaptığını sorduğumda da bir şey diyipte üstüne gelmek istemiyorum derdi. Acaba yapısı mı böyle yoksa cidden bir şey diyipte üstüme gelmek istemiyor mu bilmiyorum. Akıl alabileceğim kimsem yok, arkadaşım yok bunu buraya yazma amacım biraz rahatlamaktı hem belki sizin hayatınızda çevrenizde de böyle birisi vardır ve bir fikir verirsiniz bana. Şimdiden teşekkür ederim.

Erkek arkadaşımın ilgisizliğiyle nasıl baş ederim?