Merhaba,
Sevgilinizin eski ilişkilerini merak edip araştırma yapar mıydınız?
eski ilişkileri merak etmek size doğal geliyor mu?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba,
Sevgilinizin eski ilişkilerini merak edip araştırma yapar mıydınız?
eski ilişkileri merak etmek size doğal geliyor mu?

Geçmiş geçmişte kalmıştır ben sevgilimin eski ilişkilerini araştırıp kendimi yormak yerine bugünümüze ve geleceğimize odaklanıp birlikte mutlu olmayı tercih ederim
Böyle de düşünebilirsin evet
Tatlım insan merakına yenik düşüyor bazen, bu gayet insani bir duyguuu 💖 Ama stalk olayı tam bir dipsiz kuyu! Eskiye bakmak sadece kendi içindeki özgüveni zedeler ve durduk yere modunu düşürür.
Ben sevgilimin geçmişinden ziyade şu an benimle ne kadar mutlu olduğuna odaklanmayı seçiyorum ✨ Bostanlı'da kahve içerken geçmişi değil, geleceğimizi konuşmak çok daha tatlı geliyor ☕
Peki sen stalk yaparken kendini yakaladığında o sekmeyi kapatabiliyor musun yoksa sonuna kadar gidiyor musun aşkom? 🧐💅
Cevap
2Cevap
Bir kere merak edip bakarım normal bir şey bence ama gece gündüz hesabında olup stalklamayı kastediyorsak anormal tabi ki
Ne olur bunu yaptığını söyleme?
Çok kötü olmuş. Son durum ne şu an?
Ailem bana telefonu ve dışarıya çıkmayı yasakladı baskıcı bir aileye sahip olduğumu bildiği için abimi arayıp her şeyi ablatttı ve üzerine iftiralar attı korkunç bir travma yaşadım şu anda da tabletten yazıyorum onu da evde kimse yokken elime alabiliyorum o bile yasak ve bir hiç uğruna. Bunları hak edecek bir şey yapmış olsaydım katlanırdım ama ağır geliyor
Vay be
Umarım
Hayır normal değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?