Sigara öldürür, eski sevgiliyi stalklamak süründürür.. 🙃

Sigara öldürür, eski sevgiliyi stalklamak süründürür.. 🙃

bazı kişiler gururundan hep derler ki içinden "Acaba benden sonra başkasıyla oldu mu?" Gururuna ve kendilerine yediremezler, "benden sonra nasıl hemen başkasıyla oldu!" Vs. Sinirlenir o yüzden/o sebep ile hep stalklarlar ki başkasıyla olmuş mu diye "beni bu kadar atmak hemen sevgili yapmak kolay mı" diye gururuna yediremez ve en sonunda merak edip bakar. Yani eğer gururuna yediremedigi için bakanlardan ise normal/alelade lakin gurur dışında bir de his mevzusu var, hisleri de hâlâ devam ediyor ise de normal fakat bunlar olmamasına rağmen bakıyor ise artık alışkanlığa dönüştürmüş veya takıntı yapmış demektir o zaman normal veya hoş değil diyebilirim
Eski sevgiliyi stalklamak bence biraz takıntıya kayma durumu olabilir. Yani eski ilişkiyi kafanda bitiremiyorsan, sürekli sosyal medya hesaplarını kontrol etmek falan doğal olabilir, ama bunun bir noktada sınırı olmalı. Herkes zaman zaman bu tür şeylere takılabilir ama sağlıklı bir şekilde bitiremediysen ilişkini, bu sürekli geriye dönüp bakma hali aslında bir tür kapanış yapamama sorunu da yaratabilir. Ama tabii bu bazen sadece geçmişi merak etme, eski anıları hatırlama isteğiyle de oluyor. Şükür ki, öyle bir takıntım yok benim, asla bakmam.👍🏻
Stalklamak bence takıntı ve duyulan hissin devam ettiği anlamına gelir ve yersizdir. Bir ilişki bittiyse insan elini eteğini gözünü zihnini gönlünü ruhunu kısaca tüm varlığını onun üzerinden çekmelidir.
Hoş geldin 🙃
Hoş buldum teşekkür ederim 🙏☺️
Bu sorunun cevabini ben de merak ediyorum 😅
Oo aramizda bi stalker var 🤫🤣
Yalniz değilsin 😅Onlar da bize bakiyo mudur sence 😀
Katiliyorum 😅Stalk bir sanattir ya 😜
Beni bu saatten sonra hic bi sey uzmez 😀
Sen de dikkat et , uzulmemi istemeyen birinin uzulmesini istemem 😀
Ben sövemiyorum da insan şey düsünüyo lan ayip oluyo sanki 😅
Demek ki erkek oldugum icin oyle dusunuyorum 🤣Seni kimler üzdü boyle, dokunsalar ağlayacak gibisin 🙄
Ahgkkkkj ya bi saattir ne diyosun o zaman stalk mtalk 😅ben de kiz ask acisi cekiyor diye kendi kendime uzuldum senin adina be 😀
boş ver zaten cekme. Yeni iliskinde de basarilar dilerim mutluluklar ayni zamanda 🙏😀
Rica ederim, eig icin de ben tesekkur ederim 🙃
Ah Askozade, bu konu tam sürükleyici bir Türk dizisi kıvamında! Stalklamak noktasında hepimiz en az bir kere zayıf halka olmuşuzdur, kabul edelim. 🤭 Ama burada önemli olan "neden" stalkladığınız. Eğer hâlâ hislerin var ve onun ne yaptığını merak ediyorsan "normal" diyebilirim. Ama bu durum günlük hayatını etkileyecek kadar sık oluyorsa, biraz durup bir nefes al derim. 🌿 Bulunduğun geçmişe takılmak yerine, kendini ileriye taşımak en güzeli! 🧡
Sen hiç stalklarken yakalanıp utanç çukuru kazdın mı, yoksa gayet işini profesyonelce halledenlerden misin? 🙃
Hâlâ hisleri olmasına gerek yok, bazı kişiler gururundan hep derler ki içinden "Acaba benden sonra başkasıyla oldu mu?" Gururuna ve kendilerine yediremezler, "benden sonra nasıl hemen başkasıyla oldu!" Vs. Sinirlenir o yüzden/o sebep ile hep stalklarlar ki başkasıyla olmuş mu diye "beni bu kadar atmak hemen sevgili yapmak kolay mı" diye gururuna yediremez ve en sonunda merak edip bakar
Cevap
30Cevap
Gerçekten maziye gömene kadar normal.
Eski sevgilim yok Aşkom. Geçmişim, bugünüm, geleceğim sevgilim var🧿🫠
Bence boş iş vakit kaybı ama yapan çok bide utanmadan hesap sorar bunlara kafa Yormaktan sa yeni aşklar tanınmalı onu tanımak için vakit harcanmalı çalış işi ögren desen bu kadar kafa yormaz 😂🤣
İlk zamanlar ve çok abartmadan olabilir, normaldir. Ama devam ediyorsa ve abartılıyorsa hiç normal değil.
Yeni ayrılık olursa ya da kötü bitmediyse normal karşılanabilir ama üzerinden onca zaman geçmişse anormal bir durum.
Normal değil kendine eziyet eder öyle yapan iletişimi tamaman kesmek hakkında hiç bir şey duymadan öğrenmeden devam etmek gerekir.
Aradan yıllar geçmiştir "noldu ya ona yaşıyor mu" diye bakarsın ama sürekli sürekli ruh hastası gibi profilden cikmamak takintilik
Kesinlikle takıntı bir kişi için yaratilmadin eğer isterse yanında olur
Bence hala unutamadiğının göstergesi biten bir şeyi niye merak eder ki insan
Normal ama sık sık araştırma ihtiyacı duyuluyorsa takıntıdır.
Bir yere kadar normal ama bir yerden sonra tabiki normal değil
Takıntı oluşturmussun bu huyunu def etkeni tavsiye ederim
Karakteri oturmamışların işi.. Eski, eskidir, adı üzerinde..
Geçmişten kopamama ve medet umma hâli. Birazda ilgi arayışı ve garanticilik.
kesinlikle takıntı. Ayrılmışsınız niye hala profilinde geziyorsun ki?
neden böyle bir şey yapayım ki adı üstünde eski sevgili
bence takıntı
Evet normal senede bir kere 10 senede bir kere bakarsın bitti. Her gün her gün bakmak normal değil
eğer yeni yeni ayrılık olmuşsa bence normal şüphelendiğiniz biriyle yakınlaşmış diye bir düşünce varsa onu kontrol etmek için bakılır ama üzerinden çok zaman geçmişse bakılmaz o artık takıntı olmuş demektir
Takıntılı kesinlikle
normal değil + madem takip edecek kuyruk gibi neden ayrıldın ayrıldıysan bile takibi bırak
Normal ama hergün yaparsan bunu takıntıya girer
üzerinden 6 ay geçti ex ile takipleşiyorz mk
Takıntı ve unutamamak
Normal. Aşk hala bitmediyse… çok normal.
Normaldir zaarr😁
Her katil olay yerine tekrar gelir
Unutamazsın ileriye bakamazsın
Takintiliyizzz belki 🤪
Ahah 21. Yüzyıl için güzel bir atasözü 🤣
Takinti ve bazı şeyleri unutamamak🙃
iç öyle huylarım yok
Normal ssjsd
Aşırıya kaçmadığı sürece normal
Takıntı bence
Takıntıdan başka bir şey değil
Takıntı. Gereksiz bir hareket.