Sevgilime yalan söyledim, fotoğrafla yakalandım; böyle bir güven sarsılması affedilir mi, ilişki toparlanır mı?

İlişkimizin daha başındaydık arkadaşım sevgilisiyle tartıştı hepimiz beraberdik ben de o sırada arkadaşımla konuştum ve sonrasında onun sevgilisiyle arabaya bindim konuşmak için başka bir mekâna geçtik az ilerleyip inat etti onlar gelsin diye arkadaşlarım da yakındaydı. Önce geleceklerini söylediler sonra gelmediler vs sevgilim geçerken bizi gördü ve fotoğrafımızı çekti. O sırada telefonda konuştuğumuzda yanında olduğum kişiyi söylemeyip kızlarla olduğumu söyledim. Sonrasında eve geçtiğimde fotoğrafı bana attı yalan söylediğimi öğrendi. O gün baya tartıştık wpden engelledi gerçeği kabul edip özür diledim bir gün sonra durumu açıkladım en detayına kadar ve o ortamda bulunduğum rezilliği söylemeye çekindim dedim çok pişmanım. Sizce böyle bir yalan affedilebilir mi, güven yeniden kurulabilir mi? Engellemedi instadan açıkladım her şeyi ama cevap da vermedi. O günü en başından yazdım ona ve isterse ispat da ederim dedim

Sevgilime yalan söyledim, fotoğrafla yakalandım; böyle bir güven sarsılması affedilir mi, ilişki toparlanır mı?