Aldattığımı düşünen sevgilim beni affettiği söylüyor affetmişmidir gerçekten olur mu böyle ilişki?

Ben tinderda bir çoçukla tanıştım amma hiç konuşmadık öyle sadece oyun idsini atmıştı oyun oynardık ara sıra hiç söhbet etmezdik 8-9 ay sonra benim teklifimle buluştuk hoşlandım oldu. Ben çıkma teklif ettim o da karışık bi cevap verdi ben de boş verdim. İstemiyor beni diye düşündüm sadece takılacal kız arlyor diye. Benim fckbdy arkadaşım vardı o sıralar. Biz onunla öpüştükden sonra ben fcby yattım. Ve ona aşık olduğumu farkedince çıkarttım hayatımdan (fcby). 2-3 ay sonra biz neyiz muhabbetleri sonucu sevgili gibi bir şey olduk çoçukla. Ve ona geçmişi anlattığımda ona ihanet ettiğimi söyledi bu yüzden çok kavga ettik 1 yıl oldu artık bu konuyu tam olarak bitiremedik amma o ben sensiz yaşayamam seni seviyorum evet tramva aldım amma ben ayrılmak istemiyoeum diyo. Amma unutamlyorda. Ben onu gerçekten çok seviyorum. Ve sevgili değildik o zaman... Ben emin değildim güvenmiyordum ona. Defalarca kez söyledim. Hatta biz bu olaydan 3-4 ay sonra bile tam sevgili gibi değildik. Bana seni seviyorumu ilk kez 3 ay sonra söyledi...
Aldattığımı düşünen sevgilim beni affettiği söylüyor affetmişmidir gerçekten olur mu böyle ilişki?