Kıskanç biri ama beni çok seviyor zor da olsa bir ihtimal var mı gerçekten üzgünüm ve pişmanım onu asla kaybetmek istemiyorum seviyorsan başkasıyla nasıl yattın diyeceksiniz haklı olarak ama insanın bazen basireti bağlanabiliyor keşke olmasaydı çok pişmanım uzun ve ciddi bir ilişkimi mahvetmek istemiyorum ama hak ettim sanırım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yani böyle bir durumu kimsenin kolay kolay hazmedip affedeceğini sanmıyorum. Unutulacak ve sineye çekilecek bir şey değil bu.
Basiret bağlanması diyemem bunun için. Basiret bağlanması böyle bir şey değil. Yaptığının arkasında dur.
Vicdanın seni rahat bırakmaz. Söylesen de söylemesen de hep huzursuz olacaksın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBasiretim bağlandı ne hanım abla alkol içiyorsan ben kendimi kaybederim diyeceksin oturacaksın uygun ortamda içersin ben olsam geçirilen zamana üzülürdüm seviyorsa eğer o adama çok koyar umarım troll bir soru değildir kimse yanlışlıkla soyunup yatağa girmez sen tercih yapmışsın.
Bir filmde vardı zaten o*ospuyum diyen yok hep suç şeytanın diye haklı 😂10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPişman olman güzel. Bir daha yapmayacağına eminim. Sevgiline kesinlikle söyleme... bu arada bir sorum var, bar gibi yerlerde alkol alınca insanın iradesi kayıp mı oluyor da boş bulunuyor, dur diyemiyor mu kendisine? Bu kadar kolay mı ayak üstü ilişkiye girmesi? Hiç o ortamda bulunmadığım için soruyorum.
021 Yorumla
Soran+1 yılSanırım alkol psikolojik olarak bir rahatlık veriyor absürt bir şeyi sıradanmış gibi yansıtıyor sonra ben ne yaptım diyorsun
Cevap sahibi+1 yılAlkol de kullanmadığım için bilemiyorum.. Peki, çok alkol alınca kendini tutamayacağını bilmiyor muydunuz? En iyisi sanırım eşiniz olmadan o ortamlarda bulunmamak
Cevap sahibi+1 yılYanınızda olayı gören kız arkadaşlarınız var mıydı
Soran+1 yılKız arkadaşım vardı en iyi arkadaşım ona güvenirim
Cevap sahibi+1 yılAnladım... O da alkollüyse, o da belki ortama ayak uydurmustur
Soran+1 yılYani evet
Cevap sahibi+1 yılBar tuvaletinde falan mı oldu, parti gibi biyer miydi yoksa? Pişman olman çok güzel ama, bu tarz yerlerde hep bu risk var
Soran+1 yılArabasında
Cevap sahibi+1 yılTek erkek, 2 kız mıydı? Sonrada evinize bırakmıstır. İlişki başladığında zaten dönmen zor, o an pişman olup duramadığını söylemişsin zaten.. ilk defa nasıl nerede tanıstınız da arabasına geçtiniz
Soran+1 yılArkadaşım yoktu orada tanıştık
Cevap sahibi+1 yılPeki zevk aldın mı, sevgilinle olan ilişki kadar. İnsan pişman olur zaten ama farklı teni bir sefer isteyebilir. İyi geçti mi
Soran+1 yılYani evet iyiydi
Cevap sahibi+1 yılSoruları cevapladığın için tesekkür. Merak ettiğim için sordum, cok naziksin... şu an düşününce pişmansın ama fırsat gelse, alkol etkisi ya da sevgilinle aran kötü olsa kesinlikle birdaha asla yapmam diyebiliyormusun? O hazzı duyguyu yaşayan ara ara sürekli ister deniliyor çünkü
Soran+1 yılAsla yapmam bir daha
Cevap sahibi+1 yılBunu söylemen güzel.. tezleri çürüttün. Umarım dediğin gibi olur😊 o zaman hazzı güzel olsa da yapmaya değmeyecek bişeymiş.
Cevap sahibi+1 yılSevgilinden önce ilişkin oldu mu peki, ya da sevgilinin ilişkileri? Tamamiyle sana sadık mı eminmisin
Soran+1 yılOldukça eminim sevgilim ilk sevgilim benim ikimizin de ilk ilişkisi
Cevap sahibi+1 yılSize mutluluklar hanımefendi😊 bir daha aynı durumu yaşamazsınız inş. Ama içinizde sürekli kalacak bu durum
Cevap sahibi+1 yılİnsanoğlu hata yapabilir. Ders alması önemli olan, size de acı tecrübe olmus. Daha sıkı bağlanırsınız sevdiğiniz adama
Soran+1 yılHaklısın daha fazla aşık bağlı hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılHep öyle kal😊
Düşük bir ihtimal. Geri dönüşü olmayan bir yola sokabilir seni bu itiraf. Ben olsam affetmem. Son pişmanlık fayda etmiyor sonuçta. Affı olan bir yanlış değil bu. Ama sevgilin affeder mi, affetmez mi bunu bilemeyiz.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
80
Cevap
104Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkine devam etmek istiyorsan itiraf etme anlatma çünkü hiçbir erkek böyle bir durumu kabullenmez hiçbir insan kabullenmez aslında bunun cinsiyeti yok kabullenende ya kendisi yapıyordur ya mecburiyetleri vardır
Eğer itiraf etmezsen ve iliskime devam edersem vicdanım rahat etmez sürekli bu durum aklımda olur diyorsan ayrılmayı göze alarak bu durumu anlat ama canına kasetedecek tipte biriyse kesinlikle anlatma durduk yere ölümle burun buruna gelme20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBence itiraf edin
00 Yorumla Şaka mısın sen kızım yaa? şakaysa komik değil çünkü.. basireti bağlanıyor ne demek seviyorum ne demek bunları nasıl bu kadar rahat söyleyebiliyorsun komik değil bu gerçekten. bir de yatmışsın. ulan Allah kimsenin başına vermesin benim sevgilim başkası ile yatacak ve ben bunu bilecem hala sevecem? imkanı yok ne kadar sevsemde tekmeyi basarım onu gömerim gömer beton dökerim üzerine... senin sevgilinin yerinde olsam yok olur giderim hayatında durmazdım. gururu varsa bunu yapar. affetmez sanmıyorum affedeceğini. seven insan aldatmaz. Basiretti şeytana uymaktı hikaye hepsi... bahane bunlar. insanın ruhu uruspu olmasın yeterki. umarım trolsündür...
90 Yorumla
+1 yılSeverken aldatmak?
Sevmenin ne olduğunu biliyor musun sen?
Eğer biraz yüreğin ve kaldıysa haysiyetin varsa git konuş adamla ve ayrıl ondan onun sevgisini bari kirletme? Aldatmaya hiç bir sebep olamaz ama deseydin ki sorunlarımız vardı, ayrılmak istediğim halde türkü sebeplerden bunu beceremedim mutsuzlukla basiretim bağlandı böyle bir hataya düştüm, bi nebze olsa senin açından bakabilirdim olaya ama seviyorum/seviyor ve aldattın diyorsan kusura bakma ama sen sevginin ne olduğunu bilmeyen ve kendi zevklerine hizmet eden bir zavallısın... Çünkü herşeyi geç, sevgiye kıyamaz insan...20 Yorumla
+1 yılArkadaşım bu sevmek değil. Seviyorum diyorsun ya hani, sevmek bu değil seninki alışkanlık. Uzun süreli bir ilişki bitirmek istemiyorum demenden belli zaten seninkinin sevgi olmadığı adama yazık etme bari sessizce çık git hayatından. Bunu yaşatmayın bize nasıl bir duygu biliyorum. Ve söylediğin hiç bir cümle hiç bir bahane seni haklı çıkarmayacak. Sizin gibiler yüzünden hiçbir kıza güvenemiyoruz biz olayın farkında mısın sen?
20 YorumlaMerhaba.
Cevapların çoğu insanın kendisinde yatar fikrimce. Ufak bir düşünce deneyi yapalım.
Erkek arkadaşın seni aldattı ve pişman. Söylese pişman olduğunu devam eder miydin? Etsen bile her şey aynı kalır mıydı?
Artık cevabı biliyorsun.
Saygılarımla.
Işıkla kal...
20 YorumlaYalnız o "basiret bağlanmasını" biraz açman lazım. Dışarıdan bir yabancı olan ben bile bu cevabını tatmin edici bulmadıysam (ki şu durumda vereceğin hiçbir cevap tatminkâr olmaz da neyse) sakın sevgiline bu tarz bir itirafla gitme. Ya da pişmanlığını kabullenip vicdanının acısına katlan ve ivedi bir şekilde ayrıl o garibimden. Buna hakkın yok.
20 Yorumla
+1 yılBen anlamıyorum sevgililer nasıl aldatıyor sonra da yüzüne bakabiliyor karşındakinin. O kadar sevgi o kadar uzun süre sohbet paylaşımlar yap sonra aldat..
Gerçekten dünyada tek sadık ben kaldım sanırım sevdiğim kişi varsa aklımın ucundan bile geçmiyor çok yakışıklı bile olsa Allah sevdiğine kavuştursun diyip geçiyorum. Yanlış dünyadayım00 YorumlaUmarım affetmez. Ya da hiç söyleme kapat gitsin dicem çok acımazsızca olur bu da. Aman söyle ya ne olacaksa olsun boş ver.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİtiraf et. Kesinlikleee. Abi saçmalayın. O bilmiyor ama Allah görüyor. Bu dünya da yaşattığını yaşamadan ölmiceksin unutma. Sen söylemesen de Allah bir şekilde sana aynı acıyı yaşatacak. Söyle ki sevgilin karar versin buna. Yemin ediyorum saklasan nereye kadar hiç mi yüzüne bakarken pişmanlığını ağırlığını çekmiceksin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Detay lazım
Neden?
İki ucu pis değnek seninkisi
Söylemesen ömrünü geçirsen bir dert (hep içinde kalacak)
Söylesen affetse senin gözünde değerini yitirecek
Suçlu haklı aramıyorum ama
En büyük kötülüğü kendine etmişssin00 YorumlaDefol git kes burada acıtasyon yapmayı affedeceğini bilince vicdanın kabul edecek mi. Bu fırsatçılıktan başka bir şey değil kalitesizsin seven insan ne olursa olsun aldatmaz. Yok oram buram bağlandı diyip de işin içinden sıyrılamazsın
00 YorumlaAklı olan hiçbir insan aldatmayı affetmez. Ama eğer pişmansan bidaha yapma tövbe et. Ama şöyle de bişey var hiçbir yalan sonsuza kadar gizli kalmaz. Eğer ki bi gelecek düşünüyorsan söylemeli ve sonuçlarına katlanmalısın..
00 Yorumla
+1 yılSeverken aldatmak olmaz çünkü gözün ondan başkasını görmez. Dünyan o olur. Dışardaki insanların cenaze namazını kılman gerekir severken. Sen seviyor oluşunu bir kez daha düşün istersen
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Ben direk ayrılırım. Padişahın kızı olsa fark etmez. Kafası çalışan eleman ise zaten anlar. Bende aldatıldım ama uygulamaya geçmeden yazışma yakaladım. Öyle anladım hemen. Dedim yoluna...
10 Yorumla
+1 yılbence söyle eger bunu söylemessen sonradan duyarsa daha cok üzülür belki cok yalvarirsan affeder ama sonradan asla affetmez yani onunlayken hep vicdan azabi cekeceksin ve kendini cok kötü hissedeceksin yine de affetmezse haketmissindir baska birini bulmak zorunda kalirsin ama bence söyle yinede senin kararin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler saman altından su yürütüyor ve bir şekilde unutturuyor durumu. Sen de devam et o zaman.
02 Yorumla
Soran+1 yılUnutmak en iyisi sanırım
- +1 yıl
Salla hiçbiri sadakati haketmiyor zaten 😒
+1 yılNeden söylüyorsun nereden bilecek ayrıca ara sıra takılmaya devam et sevgilin anlamasın yeter sanki onlar kaçamak yapmıyormu sanıyorsun
011 Yorumla
Soran+1 yılBir daha asla yapmam
- +1 yıl
Yapmasanda söyleme yapmak istersende yap o kaç kişiyle yatıp kalkıyor senin haberin olmadan allah bilir
Soran+1 yılPeki ya o hiç yapmıyorsa ki bende ki izlenimi yapmıyor çok içe kapanık birisi
- +1 yıl
O izlenimi verecek zaten, saman altından su yürütmek bunu erkeklerin çoğu yapıyor
Soran+1 yılHaklısın da hiç öyle biri değil bunu hissediyorum
- +1 yıl
O tür insanların çoğu katil çıkıyor ona bakarsan
Soran+1 yılYokya daha argo söz çıkmadı ağzından
- +1 yıl
Birde erkeklerin sakin kalma sebepleri onlar kızlar gibi vicdan yapmıyor sen bunu şu an dert ediyorsun açık verme ihtimalin doğuyor, onlar ise gram vicdan yapmıyor o yüzden soğukkanlı kalıyorlar
Soran+1 yılEvet ben kendi kendimi yedim durdum nasıl yaptım diye
- +1 yıl
Yakalanmamak üzere kızların aldatmalarını destekliyorum ben, sakın açık etme gerisini napıyorsan yap
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılZaten mahvettin insanin basireti baglandi diye kimseyle yatmaz burada basirete seytana baska seylere bahane bulma istemisinki yatmissin istemesen olmazdi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. Herşeyin açıklaması olur ama ihanetin asla kimse yanlışlıkla başkasının koynuna girmez eğer sevgilin birazcık adamsa bi daha yüzüne bile bakmaz 👌
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sen aldatmamışın beğendiğin ile yatmışın. Basiretin nasıl bağlandı sarhoş muydun? ya da seni ona çeken ne idi?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAffedilecek bir konu değil. empati kur bakalım. seni aldatıyor sonra gelip sana bunu itiraf ediyor ne yapardın?
10 Yorumla Öncelikle bu soruları bilerek süper soru seçip gözümüze sokan yönetimi kınıyorum.
Bişe olmaz sevgilin var diye geniş olmıyacak değilsin.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gerçekten pişmansan ve tekrarının olmayacağı konusunda kendine güveniyorsan dürüstçe söyle bilmeye hakkı var
00 YorumlaSeviyorsun ve aldatıyorsun?
Ona yapabileceğin en büyük iyilik onun hayatından çıkmak. Söylenecek bir söz bulamıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEger yeni aldattiysan ( nasil aldattin bilmiyorum ama ) pismansin bu cok guzel birsey bazen boyle durumlar olabiliyor cok sevsekte. Sana tavsiyem sakin simdi itiraf etme olayin ustunden baya bi zaman gecsin laf arasinda soylersin baya oldu aldatali felan dersen eger affetme ihtimalini arttirirsin.
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet yeni oldu belki de öyle yapmalıyım haklısın
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle simdi soyleme zaman gecsin uzerinden biraz ondan sorna soylersin bi anlik birseydi felan diye baya oldu vs diyede eklersin
Soran+1 yılHayal kırıklığına uğrayacaktır kıskanç biri
Cevap sahibi+1 yılEvet ama uzerinden zaman gecmis olucak ve sana daha cok asik olmus olucak
Soran+1 yılBaşkasıyla yatmış olmamı sindirebilirmi yani
Cevap sahibi+1 yılBence sindirebilir. Biz sindiriyoruz sonucta o neden sindirmesin. Ama baya zaman sorna söyle simdi söyleme sakın
Soran+1 yılTamam öyle yapıcam teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılYarin bir gün evlendin diyelim sonra çocuk bunu ogrendi nolur dusunebiliryormusun? Hem ettiğini çekmeden ölmez insan aynisi başına gelir , bence söylemesin sonra haberlere çıkarsın ilerde kocasını cinnet geçirip öldürdü diye haberin olsun :)
00 Yorumla
+1 yılNeden itiraf etme gereği duyuyorsun ki. vicdan azabı çekiyorsan söyleyince hafiflemiyecek onu bil
06 Yorumla
Soran+1 yılNapayım peki
- +1 yıl
Onun acısı geçmez ama yaptığının yanlış olduğunu biliyorsan ve pişmansan önce erkek arkadaşına acımayı bırakacaksın , sonra da kendine sert olmayacaksın tamam bi hata yapmışsın ve farkındasın bir daha bu hataya düşmemeye çalışacaksın. Aldatan aldanır diye bir laf var herkes yaşattığını yaşar buna hazırlıklı olacaksın . Ama iyi giden birşeyi bozmaya hele de böyle bir durumda işleri onun içinde kendin içinde daha fazla zorlasturmaya hiç gerek yok. Normal davran zamana bırak
Soran+1 yılZor olucak ama sanırım başka alternatifim de yok umarım yüzüne bakarken herşeyi berbat etmem
- +1 yıl
Yani güçlü olmaya çalış duygularının sana yanlış yaptırmasına engel ol bu kadar
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 774 cevap paylaştı.
+1 yılAldatıp ciddiyettten ve aşktan mi bahsediyorsunuz inşallah ayrılır ve biter daha edepli ahlaklı biri ile olur
00 Yorumla Aldatirken aklın mantigin yerindeyken bahanesi olarak basiretim bağlandı , gözüm kör oldu gibi sebepleri sunmak saçmalık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle hak ettin kesinlikle ayrilip gitsenyuzune bile bakmasa otur agla ve sakin saklama. Acida olsa git srn siyle baskasindan duymasin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Bu ilişkinin devamı yok bence. Sevgiline haksızlık olur ayrılmanız en doğrusu
05 Yorumla
Soran+1 yılAma onu seviyorum
Soran+1 yılMaalesef 😭
Soran+1 yılÇok üzgünüm
Gizli Üye(30-35)+1 yılçoğu kız senin gibi olduğu için şaşırmıyoruz zaten burada ahlaklı kesilen kızlar da aynıdır, sözde temiz görünmek için sana tepki veriyorlar yoksa çoğu senin gibi dönektir, bunu tecrübeme dayanarak söylüyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılTalihsiz olmuş. Ne gerçekten pişmansanız ve seviyorsanız söyleyebilirsiniz ama sonuçları ne olur karşı tarafı tanımıyorum nasıl tepki verir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAffetmemeli kendisine saygısı olan insan affetmez. seviyorsan arkasından iş çevirmemelisin söyle ve ayrılın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendisine biraz bile saygısı varsa affetmez.
Onur ve gurur sahibi biriyse siler atar senin gibi karaktersizi.00 Yorumla
+1 yılnasil nere de neler oldu bir cok sey sormak isteridm. evet bazen insan hata yapabiliyor ama
04 Yorumla
Soran+1 yılSpontane gelişti maalesef mantıklı düşünemedim saçma sapan birşeydi
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılTürkçe konuşmayı öğren önce
- +1 yıl
hayir biliyorum da bis ver bazi syleri acik net yazmak dogru degil sen bana neyse önce bir ayna da kendine bak yüzüne cvp bile yazma
Ben inanmıyorum ya trol soru (ki gizlisin) ya da hic sevmemişsin baska ihtimal yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Karakteristiğine kulp bulma boşa yaşattığını yaşarsın bir gün
10 Yorumlasöylemek mantıklı ama ben olsam sööyleemzdim , kötü olmuş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkek ya da kadın aldatan net pisliktir.
Açıklaması izahıda yok.10 Yorumla
+1 yılNiye etsin sen yaparken iyidide o atfetmeyince kotu mu olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin ilk aşkın olmasına rağmen yeni tanıştığın biriyle nasıl yatabildin çok ilginç. Bide kadınlar için asıl önemli olan duygu derler. Abaza dediğin erkekler gibi davranmışsın resmen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe güzel önce yaptım sonra pişmanım alkol abartığın kadar kafa almıyor ve eminim bunları yaptığında kafan yerindeydi keyiften yaptın alkol bahane olmuş o kadar normal anlatıyorsunki böyle birşeyi bunlar senin için basit olabilir ama başkaları için öyle değil
Umarım erkek arkadaşın öğrenir geç olmadan yol verir sana, bir yapan bir daha yapar00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kesinlikle affeder, hatta boynuzlarının birini sana verir birlikte takarak devam edersiniz.
00 Yorumla Söylersen ayrılırsınız bu kesin ama çok pişmansan bunu bir daha yapma vicdanın rahat etmiyorsa söyle ama ayrılırsınız bari nasıl aldatan fiziksel ilişki varmıydı onu söyle daha detaylı bir fikir verebiliriz
01 Yorumla
Soran+1 yılFiziksel maalesef
+1 yılAffeder mi sanıyorsun yok artık direk ayrılır senden
00 Yorumla
+1 yılNolursa olsun ayrılıcakta olsanız söylemen en iyisi ve etik olanı...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAklı varsa ne olursa olsun affetmez aldatma aldatmadır bahanesi olmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. O affetse Allah affetmez , diğer dünyanı düşün sevgilini değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. Basiretinin bağlanmak gibi bir huyu varsa ikinizi de strese sokmaya ve üzmeye gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılNeden aldattın madem ilişkini mahvetmek istemiyorsan?
02 Yorumla- +1 yıl
@Bvvdsd ne alaka yahu
- +1 yıl
@Bvvdsd sor
+1 yılNiye aldattın emin ol onun sana bütün güveni kırılır benimde kırılırdi.
00 YorumlaHakettin ama yinede dürüst olmak istiyorsun buda bir şey
00 Yorumla
+1 yılAldatan kız erkek cidden miğdem bulanıyor kusura bakma ama
01 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl sevgi bu nasıl aşk
+1 yılÖzrü kabahatinden büyük bu olsa gerek ayrılın gitsin sizden olmaz artık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılİhaneti anlatmadan ayrıl gözündeki değerin düşmesin
00 Yorumla
+1 yılİtiraf et ayrılsın senden aşkınıza bok bulastirmissjn
00 Yorumla
+1 yılİhanet bir kere affedilirse diğerlerine zemin hazırlanmış olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaffetmeyebilir naptın görüştün mü? ve çocuğun burcu ne ki?
03 Yorumla
Soran+1 yılBoğa burcu ilişkiye girdik
Cevap sahibi+1 yılsevgilin boğa değil mi? nasıl başkasıyla ilişkiye mi girdin
Soran+1 yılEvetya
- Devamını Gör (124)
Devamını Gör(169)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimi aldattım, ona bunu itiraf etsem affetme ihtimali var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler