Sevgilim beni aldattı ama affettim napabilirim bundan sonra aldatmaması için?

Herkese merhaba benim bir senedir git gel de bir ilişkim vardı 4 gün önce bir tane kız bana mesaj attı.. sevgilim benimle beraber artı iki kızı daha üçümüzü bir arada yürütmüş bir tane kız günübirlik ama diğer kızla 5 ay boyunca çıkmışlar ve biz de o sırada sevgiliydik kız her şeyi tek tek kanıtladı bana kızla iki gün konuştum ama artık konuşmuyorum çünkü sevgilim bana o kızın kendisine takıntılı olduğunu aramızı bozmaya çalıştığı için bu şekilde geldiğini söyledi ama bizim her şeyimiz kızla uyuyor tarihler bile aldatıldım ama cinsel bir birlikteliğim olduğu için vazgeçemiyorum seviyorum da hala o kendisi de beni sevdiğini söyledi diğerleriyle takıldım kullandım dedi ama gerçekten sana aşığım dedi ve biz tekrardan barıştık yaza nişanlanmayı düşünüyoruz sizce tekrardan aldatır mı içimde çok büyük şüpheler var ama kızın yalan söylediğini ona takıntılı olduğunu falan söyledi sonra düşünüyorum kızın sevgilisi var şu an kız öğrenir öğrenmez bana yazmış beni bulmuş bir şekilde olanları söyledi kenara çekildi intikam almak istedi bilmiyorum ama bizi ayıramadı
Sevgilim beni aldattı ama affettim napabilirim bundan sonra aldatmaması için?