“En iyi Evliliği Yaratmak” isimli bir video programı geliştiren uzman Gary Neuman, sadakatsizlik anlaşıldıktan sonra ilişkiyi kurtarmak için takip edilmesi gereken birkaç adım olduğunu söylüyor: 1. Aldatan çok daha pişman olmalı ve hayatını değiştirmek istemeli. 2. Aldatılan aldatan partnerinin buna tamamen son vereceğinden emin olmalı 3. Aldatılan eş aldatan kişi ve birlikte olduğu gibi arasında olup bitenler hakkında hassas sorular sormamalı.
Evet, mümkün.
Hayır, mümkün değil.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aldatıldıktan sonra ilişkiyi tamir etmek mümkün mü?
çok fena bir aldatılma yaşadım. detay vermeyeceğim öyle böyle yıkılmadım. Bir hafta sonun da canım kardeşim sevgilimi ikna ettim geri döndü bana diğer lavuktan ayrıldı. bakireydi bu arada evlenecektik neyse bana çağırdım ilişkiye girdik 1, 2, 3, 5 derken akşam yürüyemiyordu. ertesi günde aynı sonunda isyan etti yeter artık nefes alamıyorum yorgunluktan diye. O gece evine gitti. ertesi gün aradı herşey normal gibi sevgilim aşkım çekiyor. Hayırdır dedim ne sevgilisi uza bakayım bunu da hayatın boyunca seni seven sana inanan bir insana yamuk yaparken aklında bulunudurursun diye yaptım defol dedim heralde unutmamıştır :)
bu sorunun cevabı kişiden kişiye göre farklılıl gösterebilir çünkü bu durumun geri dönüşü veya bitişi aldatılan kişisin hem ruh hem de karakteristik özelliği ile ölçülebilir. örneğin aldatılan kişi günlük hayatın da kuruntulara komplekslere yer verip onların rotasına göre yaşıyor ise aldatılma gibi büyük bir hayal kırıklığı o kişiyi büyük kuruntu sahibi eder bir nevi takıntılı insanlar için affetmek mümkün değilken, kendine güvenen ve sadece önüne bakan kimseler için affetmek biraz daha mümkün olabilir.
Aldatıldıktan sonra asla tamir edilmez.. Çünkü Beni sevmediğini beni beğenmediğini ya da geçici olarak aşk aradığını belirtmiş oldu kendisini.. Bende aradığını bulamadı Başkasıyla sevgili oluyor demekki geçici aşk buna denir elden ele geziyor ikinci eller sizi...😂Tabi hiç sevgilim olmadı olmadığı içinde aldatılmadım.. Rahatım😂
Ya bu resim olmamış bunlar aşık birbirine ya kıyamam. Kimse aldatılmayı hak etmiyor etmez etmeyecek. Telafisi olmayacak şey yoktur edilir. Ama yine eskisi gibi özler miyim acaba eskisi gibi ister miyim, yollarını gözler miyim, zaman durur mu yanında? Soğur uzaklaşırım gibi hissediyorum ne kadar aşık oldum desem bile bünyenin elimde olmadan soğumasını sağlayan sadece bir faktördür bu ben istemem bunu ama böyle olur böyle işler benim içimde olan şey malesef.
Ben aldatıldım çocuğuda çok seviyordum tekrar denemeye çalıştım ama içimde hep bir yine yaparsa acaba şu an kiminle diye düşüne düşüne kendimi yedim bitirdim ama şu an iyiyim çok şükür ☺️
Asla. Bir kere yapan bir daha yapar. Bir şans daha veren yine aynı şey ile karşılaşır nasıl olsa affetti bir kere daha affeder diye. Bir kere güven gitti mi yeniden asla gelmez.
asla onarılmaz her kişi ne kadar aldatmaktan pişman olsada aynı haltı yemeye devam eder aldatılan kişi buna bidaha güvenmez ve hep içinde bir ukte kalır bidaha beni aldatırmı diye ve bu yüzden bu ilişki onarılmaz
Yazılan üç maddeyi başarılı şekilde yapsınlar zaten o ilişki kurtulur, ama ben bugüne kadar aldatma sonrasında bu yazdıklarınızın gerçekleştiğini görmedim.
Fakat tabir caizse: Aldatmak faul, ortaya çıkartılması kırmızı kart, eğer ilişki devam ediyorsa uzatmalar demektir. Skor neyse ona göre sonuçlanır. Eğer maç tatil edildiyse, yani ayrıldı ise? Karşılaşan takımlar için dinlenme zamanı.
Benim böyle rakip takıma takım demem o ayrı mesele.
Sadce aldatmak diye siniflandiramayiz, zedelenirken ici oyulan bir iliski tekrardan duzgun ilerlemz ben bunu bilirim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır edilse bile aldatılan kişi o kişiye hiçbir zaman güvenemeyecektir. Şüpheyle de evlilik yürümez. Evli değilse bile ilişkinin başında aldatan insan sonrada yapar. Şu hayatta 2 şey affedilmez. Ihanet ve şiddet. Bunun geri dönüşü olmaz.
Bence bitmeli. Ihanet varsa sevgi zaten yoktur. Hee evlisindir ortada bir cocuk vardir. Onun biraz buyumesi icin bir kac sene beklersin felan o ayri. Ama ihanet ettiyse gitsin tamamen o adamin olsun.
Araba mi lan bu sevdiğinden yağlı ihanet kazığı yicen sonra tamir etmek.. geçin bu işlerin gvat olan tamir eder de ettirir de ayni sekil gurursuz olan da.
En İyi Cevaplar