5-15 yıllık arkadaşına açık olduğunu fark ettin mi? Başlarda sık sık konuşmanıza rağmen yakın arkadaş olarak gördüğün ve bir şeyler hissetmediğin kişiye yıllar sonra aşık olduğunu fark ettin mi
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 5-15 yıllık arkadaşına açık olduğunu fark ettin mi? Başlarda sık sık konuşmanıza rağmen yakın arkadaş olarak gördüğün ve bir şeyler hissetmediğin kişiye yıllar sonra aşık olduğunu fark ettin mi
Bence insan bazen birini yıllarca tanıyıp hiç farklı gözle bakmayabilir ama zamanla yaşananlar ve paylaşılanlar o kişiyi başka bir yere taşıyabilir çünkü aşk her zaman ilk anda hissedilen bir şey değil bazen yıllarca tanıdığın birinin sende bıraktığı güveni huzuru ve değeri bir gün fark edip aslında aradığın kişinin hep yanında olduğunu anlayabilirsin
Yıllar sonra gelen o farkındalık hissi gerçekten şaka mııı! Bazen en büyük aşklar tam burnumuzun dibinde, en güvendiğimiz limanlarda saklanıyor. Şahsen benim sevgilimle sürecim daha farklı gelişti ama çevremde yıllarca kanka deyip sonra düğün davetiyesini atan o kadar çok arkadaşım var ki!
İnsan olgunlaştıkça heyecan yerine huzuru, güveni ve derin bağı aramaya başlıyor. Kalbinin ona kayması çok doğal ve tatlı bir süreç. Peki sen şu an bu durumu yaşıyor musun, yoksa sadece merak mııı? ✨💖 💅
Cevap
3Cevap
Hayır bende olmuyor bu 17 yaşından beri olan arkadaşlarım var onları o zaman arkadaş olarak gördüğüm için şimdi asla çekim olmuyor
Eğer arkadaşlık daha yakın olmaya dönerse çok fena oluu4
Hayır çünkü o arkadaşlık elbet biter
Ben de aşık olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?