Seni enn iyi tanıyan, herşeyini bilen dostun sana aşık olduğunu söylüyor. Bu ilişkiye bir şans verir misin?

Seni enn iyi tanıyan, herşeyini bilen dostun sana aşık olduğunu söylüyor. Bu ilişkiye bir şans verir misin?

Benim de en yakın arkadaşım söyledi beni sevdiğini bizden olmadı Çünkü ben ona öyle şeyler hissetmiyordum ama yakın bir arkadaşım da en yakın arkadaşı ile evlendi Bazen o da biliyor olmaya da biliyor bu aranızdaki iletişimime bağlı Buna en iyi sen karar verirsin
Hayır dost olduğum biriyle sevgili olmadım aslında zaten hiç sevgilim olmadı ama olabilirdi. çünkü dost olduğum biriyle zaten birbirimizi çok iyi tanıyoruz demektir yani yıllardır arkadaşız demektir bu yüzden de neleri seveceğimi ya da sevmeyeceğimi iyi biliyoruz demektir. ama maalesef ki her dostluk romantik bir ilişkiye dönüşmez. Bazı dostluklar sadece dostluk olarak kalır ve romantik hisler ortaya çıkmaz. Bu normal bir durumdur ve her dostluk romantik bir ilişkiye dönüşmek zorunda değildir. Öte yandan, insan dostlarıyla sevgili olmak, daha yüzeysel veya yeni başlamış bir ilişkiyi ifade edebilir. İki insan arasında romantik bir bağın oluşmasıyla, bu kişiler birbirlerine sevgi ve romantik ilgi duyarlar. Bu tür ilişkiler genellikle flört veya çıkma aşamasındaki ilişkilerdir. insan dostlarıyla aşık olmak veya sevgili olmak mümkündür. Bununla birlikte, her durumda romantik hislerin karşılıklı olduğunu ve ilişkinin sağlıklı ve karşılıklı rızaya dayandığını belirtmek önemlidir. Her iki tarafın da duygusal bağları keşfetmek ve romantik bir ilişkiye geçmek istemeleri gerekmektedir.
Dost olduğun biriyle sevgili olmadım arkadaş olduğun biriyle de sevgili olmadım zaten genelde dost olduğunuz veya arkadaş olduğunuz kişiyle sevgili olursanız dostluk ya da arkadaşlık kalmıyor en küçük duygularınızda bile arkadaşlık tamamıyla bitiyor
Evet, oldum. Bana göre çok güzel bir temele dayanıyor bu şekilde aşklar. En azından kişiler birbirlerini daha iyi tanıyorlar. Böylelikle gelecek olan sorunları daha kolay bertaraf edebiliyorlar.
Cevap
38Cevap
Dost olduğum kişinin beni sevdiğini öğrendim ama sevgili olmadım
Hayır olmadım yani büyük konuşmayım ama asla da olmam
Her zaman öyledir zaten arkadaş olursun sonra samimiyet artar dost olursun sonra sevgili sonra evlilik. Bu işte
Şimdiye kadar böyle bir şey olmadı ama arkadaş temelli ilişkiler daha sağlam oluyor diye düşünüyorum şans verirdim
Olma yolundaydık duygular geçicidir ne gerek var dostluğu bozmaya dedik ve çok güzel bozuldu
Dostluğa ihanet eden, yeri gelir aşk'da da ihanet eder...
Büyük lokma ye ama büyük konuşma! Şunu unutma parker büyük güç büyük sorumluluk ister
En başta zihnim onu dost olarak kabullendiginden bana açıldığında ikileme düşerim ve kabul etmem
Dost boşluk dolduran değil!!!
Boşluğu doldurulamayandır!!
Sevgili asla olmazdım
Olmadım.
Böyle bir durum olsa şans veririm tabi.
Olduk. O istemedikçe ben zorladım ve onu tamamen kaybetmiş oldum...
Hayır, dostluktan başka bir his beslemem mümkün değil. Hiç yaşamadım, yaşamam.
Dosttan sevgili olur ama sevgiliden dost olmaz
Hiç olmadım dost gördüğüm insanlar hep o doğrultuda kalıyor
dost değil ama arkadaş olduğum ile sevgili oldum evet
kesinlikle veririm verilmeli kalıcı bir ilişkiye dönüşebilir
dostun dediğin kişi domaltım *
hiç inandırıcı bişey değil bu
Sevgili olmadık da, bir sabah aynı yatakta uyandık.
Cinsellikten öteye gitmedi
Yaşamadım, yaşamak da istemem çünkü sevgilinin ne olacağı belli olmuyor olur da ayrılırsak böyle bir arkadaşlığı çöpe atmak istemem.
💯VERİRDİM💯 EN AZINDAN DOST VURACAK YERİ BİLİYOR. NE GEREK VAR TANIMADIĞIM İNSANLARLA -(vurmayı beceremez falan 😁)/
Ben oldum her şey çok güzeldi ama işte hayat insana bazı hataları en başta verir
Hayatta her şey olabilir ilkesine dayandığım için olmadım ama olabilir
Hayır istedi çok yakınım di çok severdim arkadaş olarak ama hislerini soleyince görüşmeyi kestm
Dostumla dost kaldık
Hayır olmadım
Bu bana göre acizliktir
Dostuma o gozle bakmam
Birine arkadaş gözü ile baktıysam hep öyle kalır
Her şey bir arkadaşlık ile başlar zaten.
Evet oldum sonu iyi bitti
Genelde tersi oldu hep bende 🤭🤭😬
Sevgili olmadım ama başka şeyler oldu
Hayır böyle bir şey yaşamadım.
Yok hiç böyle bir şey başıma gelmedi
Bu durum hep böyle oluyor zaten
Dost ile olursun da.. sevgiliden sonra dost olmaz
Neden olmasın sonuçta tanıyorsun
Büyük konuşmam bu konuda, her şey olabilir
Oldum. Daha beterini de yaptık. Pişman değilim. :D
Olmadım ama evet olabilirim
Hayatımda hiç dostum da sevgilim de olmadı
hayır bana göre yanlış
Evet bir kere oldum ve hayatımın hatası oldu
Hayır yaa ne alaka
Zor sorular…
Düşün bakalım
Sence nasıl… ilham alıyım Bıraz.. Perisin sonuçta
Ben bilemem hiç yaşamadım. Kendi düşünceni söyle
Ben de yaşamadım…
İlham vermeyen Peri mi olur hdhdbdb
Bildiğim şu var değer verdiğim birdiyse … o şekilde hareket ederim… gerçekten büyük bir aşk varsa …
Umursamıyorum deyip red etmekten ziyade beraber bu durumu çözeriz …
Çünkü aşk olmaybilir … çok değer verip öyle sanmış olabilir…
Yani umursarım…. Ya o beni ikna eser ya ben onu… herhalde …
Eğer değer verdiğim biriyse … değilse zaten dostum olmamıştır hiç
Oldu mu? Düşündüm biraz😂 bu çıktı
Olabilir 😇
Olmadım
Yok olmadım ama fantezilerim arasında mevcut 😅
Olmadım
Veririm
Hayır sanmıyorum
Olmadım hiç
Olmadım
Hayatımda ne dostum ne de sevgilim oldu
Evet