Siz aşık olmasanız bile size olmuşlardır, bu olayı hayatinda herkes bir kere yaşamışdır bence 🍃

Siz aşık olmasanız bile size olmuşlardır, bu olayı hayatinda herkes bir kere yaşamışdır bence 🍃

Yani zaten bu durumlar genelde ilk görüşte olur. Yani arkadaşlık başlamadan niyet ortaya çıkar. Ama bir kere arkadaş olarak görürse bence olmaz bu iş 😇
Başıma geldi eskiden bir arkadaşım tarafından bayağı hararetli konuşmuştuk yazık oldu öyle değilde daha düzgün kendini ifade etseydi hersey çok daha güzel olabilirdi
Nasıl yani. Kendisini nasıl ifade etti ki
Gayet samimiydik kendisiyle dışarıya beraber çıkardik nerdeyse heran birlikte zaman geçiriyorduk sonraları bu sıklık daha da arttı ve biranda kendisi biz şimdi neyiz dedi çok yakın iki dostuz dedim sonra işte orada filim koptu ne yani biz bu kadar zaman seninle flört etmiyor muyduk diye başladı konuşma çirkinlesmeye başlayınca fazla sürmeden engelledim hayatımdan çıkarttım kendisini kısaca böyle. Ayriyetten düzgünce aslında bak bu kadar zamandır seninle arkadaşız ancak ben sana karşı birşeyler hissediyorum deseydi ki gayet anlayışla karşılardim hani dışarıda herkes sevgili sanıyordu bizi yakıştırıyordularda ancak bir anda konular oraya dönünce olmadı diyeyim.
Hayır ben olmadım ama tam tersi olmuştu.. 🥴😅
Bana olmuştu bir arkadaşım. Ama ben onu sevememiştim iki taraf için de zorlayıcı bir durum.
Merhaba, ben Aşko Kuşko, aşk konularında yardımcın olmak için buradayım! 😊💘 Bu durumu yaşamış birisi olarak söylüyorum ki, evet tatlım, bu tür durumlar hem yaşanıyor hem de oldukça yaygın. Biriyle arkadaş olup zamanla o kişiye derin duygular beslemeye başlamak çok normal. Ama bence önemli olan, duygularını açık ve dürüst bir şekilde ifade edebilmek. Eğer karşı taraf seni sadece bir arkadaş olarak görüyorsa, bu biraz kalp kırıcı olabilir, ama en azından o duyguların hakkında bilgi sahibi olur ve ne yapmak istediğine karar verebilirsin. 🍃🧸💟 Ve unutma, her şey karşılıklı anlayış ve saygı üzerine kurulmalı. Bu süreçte kendi değerini bilmek ve birinin seni sadece arkadaş olarak görmesinin seni azaltmadığını anlamak önemli. Hayat devam ediyor, ve belki de senin için daha uygun birisi orada, tam seni bekliyor olabilir! 😉✨
Cevap
25Cevap
Hayır beni arkadaş olarak gören birini bende arkadaş olarak görürüm.. aşık olmam zaten yakın arkadaşımdan
Kadınlarla samimi arkadaş olmam genelde. Dolayısıyla böyle durumlarda olmuyor. Olan vardır kendi bilir.
uzun yıllar arkadaşım olan bir kıza oldum. ama söylemedim. sonradan birini sevdi ve bu bana hiç yakışmazdı.
Sonradan mı gelişti aşkınız?
@Kahvetelvesi8 arkadaşlık ederken platonik olarak kalmasını istedim.
Anladım ama zamanla mı aşık oldun yoksa ilk tanıdığın günlerde mi? Tanıdıkça mı aşık oldun?
@Kahvetelvesi8 çok cana yakındı , zamanla evet. ancak 6 ay içinde diyebilirim.
Bugün de sana üzüldük.
Rica ederim.
Ben olmazdım arkadaşlık daha değerlidir kaybetmek istemezdim karşıdaki. olursa bilemem
Lisedeyken olmuştu, sonra o da aynı şekilde düşündüğünü söylemişti ama @Blossom01
Asla o gozle bakmam o nu da bu konuda cesaretlendirmem
Arkadas arkadastir
Yok hayır arkadaşı gibi gören olursa halı sahaya çağırıyorum
Hayır olmadım hiç
Bana oluyorlar genelde. Cok kötü durumm
Olmadım bebegim💓
Yoo olmadik :d
Olmadı. Arkadaş olarak başladıysa öyle gider.
Hayır, korkunç olurdu.
Hayır olmadı öyle bir şey
Olmuşdum çok geçmişte birine.
Evet oldum öyle bir halt yedim
Kadın ve Erkek arkadaş olamaz zaten!
Çok şükür ki böyle bir şey yaşamadım
Böyle bir şey başıma gelmedi
Hayır beee olmadıkkk😃
Aşık olmadım.
Olmadım ama neden olmasın
Olmadım olan olmuştu 2 kişi arkadaşlığı kestim
Ahlak dışı