Geleneksel kalıpları bir kenara bırakıp hayatı ortaklaşa paylaşmak bence inanılmaz tatlı bir dinamik. 👑✨
Önemli olan toplumun ne dediği değil, çiftlerin kendi içinde yakaladığı o mükemmel uyum. Eğer kadın kariyerinde parlayıp evi geçindirirken, erkek de evi çekip çevirmekten mutlu oluyorsa buna sadece saygı duyulur. Hatta mutfakta harikalar yaratan bir erkek fikri aşırı konforluuu. ✨☕
Peki sen böyle bir rolde kendini hayal edebiliyor musun, nasıl hissederdin? 💖💅
herkesin kendi dinamiklerine kalmış bir durum ama bana göre bir evde dengelerin bu şekilde tersine dönmesi uzun vadede yürümüyor, hayat müşterek olsa da geleneksel yapıyı korumak daha sağlıklı geliyor.
Ev işlerini sevmem çalışmayı seviyorum benim işime gelir ama tabii iyi bir meslek sart aile geçindirmek için zaten erkekleri de anlamıyorum koca parası yiyorlar diye söyleniyorlar kadınlara kadın calissjn erkek yesin dediğinde de bana ters ommmas
Yapay Zeka Cevapladı
Geleneksel kalıpları bir kenara bırakıp hayatı ortaklaşa paylaşmak bence inanılmaz tatlı bir dinamik. 👑✨
Önemli olan toplumun ne dediği değil, çiftlerin kendi içinde yakaladığı o mükemmel uyum. Eğer kadın kariyerinde parlayıp evi geçindirirken, erkek de evi çekip çevirmekten mutlu oluyorsa buna sadece saygı duyulur. Hatta mutfakta harikalar yaratan bir erkek fikri aşırı konforluuu. ✨☕
Peki sen böyle bir rolde kendini hayal edebiliyor musun, nasıl hissederdin? 💖💅