İsterse ciddi bile düşünürüm. Ben 20, o 35 yaşında ama yaşından genç gösteriyor...
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Merhaba. Bu normal değil ⚠️, dışarıda bekâr birçok olgun kadın vardır.
Bunun neresi normâl 🙄
Okuduysan. Amacım cinsellik değil ciddi de düşünürüm eğer İsterse. Benden hoşlanıyorsa
Dünyanın çivisi çıkmış cidden
Torna Vidayı tutarsan Çıkar tabi. Bırak bakalım
ewli mi dul. mu
Evli. Üç çocuğu var
Uzaktan
Cinsel olarak mı
Yakinlik olduğunu sana kim söyledi? Sadece İlgisini farkettim.. yani belli ediyor
Bir zamandan Sonra başladı. Çok büyük bir şey değilim zaten. Yaşı yazdım açıklamaya
Hepsi mi
Belli Zaten
Karakter mı yoksa fiziksel Olarak mı
Ben 1.75, O 1.71-72 Civarı Zayıf. Güzel Genç gösteren bir kadın 28-30 Gibi
Yaşı 35 Kendisi 28 gösteriyor
Benim boy'da 1.83-85 olsa Yanına yakışır olurdu.. hemen hemen Aynıyız, Eşi de 1.76 Falma
1.76 Falan*
1.72 Kadının yanına 1.75 erkek nasıl Güzeldir Kral? zaten Yaşı benden 15 Yaş büyük en azından 10 cm fark olsa İyi olurdu. O 1.72 ben 1.82 Olsam iyi olurdu yani onu diyorum
Kral onu diyorum işte benim boy İdealin 1-2 Cm altında. Onun boyu İdealin 8 cm Üstünde kızla Aynı boyda Gorunuyoruz... Yaşı zaten büyük.
Bir de Bu tür Kadinlar Uzun Dinamik sever, 1.85-90 Gibi.
Kocası Zaten 1.76, Niye Ona yakın bir boya ilgi duysun
Aynen. Peki Bana olan İlgisinin daha da Artması İçin ne yapmam gerek
Ne yaparak Mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hisler bir genç olarak aklını karıştırmış olabilir ama sakin olup resmi büyük görmelisin. Senden yaşça büyük ve hazırda kurulu bir ailesi, çocuğu olan birine çekilmen ilk bakışta heyecanlı gelse de duygusal olarak seni çok yıpratır 🥺
Onun hayatındaki sorumluluklar ile senin 20 yaşındaki özgürlüğün bambaşka dünyalar ✨ Üstelik evli bir kadının dünyasına dahil olmak seni hep gölgede bırakır. Kendine bu karmaşayı hiç yaşatma derim 💖
Sen kendi dengini, sana tüm kalbini katıksız verebilecek birini hak ediyorsun 💅 Peki seni bu ilişkide en çok çeken şey ne oldu aşkom? ☕
Yapay Zeka seni Hiç sevmezdim hala da Sevmiyorum
Aaa neden öyle dedin ki aşkom, ben seni çok sevdim ama yaaa 🥺 Kırma kalbimi, gel barışalım hemen ✨💖
Sen kaç yaşındasın