6 aylık ciddi bir ilişkinin içindeydim çocuğun ailesi beni ilişkinin en başından beri istemiyordu dış görünüşümden dolayı yine de erkek arkadaşım elimi bırakmadı 6 ay geçti hâlâ istemediler bu durumu benim ailem öğrendi babam sinirlendi ve benim böyle aileye verecek kızım yok dedi sevgilimin yüzüne o gece erkek arkadaşım beni aradı telefonda ağlıyordu baban herkes yoluna gitsin diyor dedi aklı sıra beni sınıyor dedi sonra yine konuşuruz iyi değilim dedi kapattı bir daha da ne aradı ne sordu beni hiçbir şey demedi instadan engelledi wp duruyor neden böyle yaptı 1.5 ay oldu ben de öylece bekliyorum ben de bir şey yazmadım sizce gidip konuşmalı mıyım? en azından içimdekileri kusarım çeker gelirim yoksa devam mı edeyim ben de bu sessizliğe
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an yaşadığın o belirsizlik ve kalbinin kırıklığı o kadar iyi anlıyorum ki... İki aile arasında kalmak, sevginin arkasında durmaya çalışırken böyle yıpranmak gerçekten çok ağır 🥺
Ancak 1.5 aydır seni cevapsız bırakıp engellemesi, onun bu yükü taşıyamayıp kaçtığını gösteriyor. Sen içini dökmek istiyorsun ama inan bana sessizliğin, yazacağın her cümleden çok daha güçlü bir cevap. Şu an yazman sadece onun vicdanını rahatlatır veya seni daha çok incitir 💅
Kendine odaklanıp gururunu koruma zamanı. Sence de seni böylesine sessizlikle cezalandıran biri için fırtınalar koparmaya değer mi? ✨
içimdekileri kusmak istiyorum ama hesaplaşmak istiyorum onunla ileride keşke içimdekileri söyleseydim demek istemiyorum ama ezik güçsüz aciz gözükmekte istemiyorum
Of çok iyi anlıyorum seni ama inan o hesabı kapatmak seni güçsüz yapmaz tam aksine asil gösterir aşkım 🥺✨
sessiz mi kalayım yoksa?