yaklaşık 6 aylık bi ilişkim var ilişkimiz çok iyi hani kafalarımızda uyuşuyor buluşuyoruz birlikte ders çalışıyoruz falan filan ama nedense sürekli bi soğukluk hissediyorum çokta iyi bir insan sürekli bana ilgi gösteriyor bir dedigimi iki etmiyor ama sanırım birazda dış görünüşünden fiziksel özelliklerinden , bazi tavırlarından ve çevremdeki insanların görüşlerinden dolayi ona tam baglanamiyorum mesela dış görünüş olarak kilolu, sesi ince... sonra bazen tavirlarina dikkat ediyorum çok kız gibi hareketler ediyor mesela futbol oynuyor ama erkek gibi değil korka korka oynuyor bu durum hiç hoşuma gitmiyor , çevremdekiler sürekli bu hareketlerine gülüp duruyo , mesela bi kiz olarak bile benim korkmadığım şeylerden abartılı korkuyo, bazen ilişkimiz de sanki rolleri degismisiz gibi hissediyorum her boka ağlıyor mesela iki dakika bile bir şeye kızsam (sakasina) direkt gozleri dolmaya, aglamaya basliyo niye böylesin diye sorunca ben çok duygusalim tutamiyom kendimi diyor. Arkadaslarimin ilişkilerine bakiyorum arkadaslarim bi şeyden korkunca sevgilileri onu kovuyo , arkadaslarim kavga edince sevgilileri hediyelerle falan ozur diliyolar bide kendi iliskime bakiyorum sevgilim korkuyo kaçıyor hediye alirken bile sen söyle ben alim diyiyor sevgililer gününde bile ben soylemesini istemediğim halde bunu alıyorum seversin di mi diye 10 gun önceden bana sormaya başladı sanki arkadasiyla bana hediye seçmeye calisiyomus gibi sunu beğenir misin bunu alayım mı diye napmaliyim bilmiyorum aslında bu duyguları baslarda daha coktu ilişkimiz ilerledikce azalmaya başladı ama hala devam ediyor hala bulustugumuzda bile kivirta kivirta konusuyo neden diyince benden utaniyomus hala oyle dedi napmaliyim bilmiyorum gerçekten diğer arkadaşlarımın ilişkilerine bakınca imreniyorum benim ilişkim niye böyle değil diye ha bide aksine beni seviyo sürekli ilgi gösteriyor telefona girse ilk bana yazıyor vs. Yani oyle umursamamazlik yok umursuyor ama bu tavırları kafamı çok karıştırıyor napmaliyim
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar sizce zaman geçtikçe bu durum daha da duzelebilir mi az daha zaman vermeli miyim sonucta gene bu durumlar baslardakine göre daha da azaldi belki zaman verirsem duzelebilir mi ya da konuşarak mi düzeltmeye çalışmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer