arkadaşlar nereden anlatsam bilmiyorum özet geçmek istiyorum 10 yıllık evliyim sevdiğim adamla evlendim. Bu bir cepte kalsın. Her neyse son zamanlarda da eften püften sebepler ile tartışıyoruz ortada cidden bir şey yok havadan sudan nedenler her neyse sonra kendiliğimizden barışırdık birkaç sefer üst üste geldi ben bu sefer çok üzüldüm yani değer vermediğini düşündüm vs. Sonra bu aralar akrabalar arkadaşlar vs gelince biraz fazla gezdim onları gezdirdim yemek vs yapamadım ama hep alternatif bir şeyler hazırladım geçici bir süreydi.
Neyse sonra dün eşim ben kızım dışarıdaydık orada tartışma yaşadık ben o an susup gittim yanlarından eşimin ailesiyle de buluşacaktık ama beni sinir krizine soktu ve gittim onlar buluşmuş eşim ilk defa beni annesine anlatmış yani aramızda geçen basit basit nedenleri annesi de böyle olmaz onun annesine falan de demiş ben de bunları kızımdan öğrendim ve şok oldum. Eşim asla uzlaşma çözüm yoluna gitmez hayatımda böyle inatçı bir adam görmedim ne zaman karşılıklı sorunlarımızı çözmek istesem bağırır çağırır uzatma der ama ne hikmetse ailesine beni bildiğin şikayet ederek çözüm aramış ben bunu duyunca çok kırıldım çok ağladım bilmiyorum belki bir başkası kaldırabilir belki size de basit gelecek ne dertler var diyeceksiniz ama benim de şu an derdim bu ne yapayım eşimin beni sevdiğinden şüphem yok ben de onu çok seviyorum anlaşamayız evet ama bir görmem yeter ama şu sıralar olmuyor ben emek verdikçe boşa çıkıyor gibi resmen bir aydır falan ayrılsam diye düşünüyorum mutsuzum ama şu an ayrılamam ayrılmak da çözüm değil ve ayrılınca daha da mutsuz olacağımı biliyorum ama her kavgada ben alttan alıp barıştım bu kez beni çok kırdığını anlamasını istiyorum ne yapsam sizce ya her gün menü çıkaracağım ama bensiz yesin ne konuşacağım bu sefer ne yüzüne bakacağım
🤨
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer