Gidişiyle iz bırakan biri günün sonunda geri dönüp bu cümleyi kursa... Devamını sen nasıl getirirdin? Noktayı koyar mısın yoksa kaldığınız yerden devam mı edersiniz?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gidişiyle iz bırakan biri günün sonunda geri dönüp bu cümleyi kursa... Devamını sen nasıl getirirdin? Noktayı koyar mısın yoksa kaldığınız yerden devam mı edersiniz?

Sanırım cevabım “Hoş geldin” olurdu ama eskisi gibi değil. Çünkü bazı insanlar geri döndüğünde kapıyı açmak, geçmişi olduğu gibi yeniden yaşamak anlamına gelmez. İnsan değişiyor, kırılıyor, bazı şeyleri geride bırakıyor. Eğer gerçekten neden gittiğini anlamış ve neden geri döndüğünü bilerek gelmişse, belki yarım kalan hikâyeye bir şans daha verilebilir. Ama sadece özlediği için dönmüşse, o zaman “Geç kaldın” derdim. Çünkü bazı kapılar sevgiden değil, insan kendini korumayı öğrendiği için kapanır. Ben ikinci bir şansa karşı değilim; sadece ikinci şansın, ilk hatanın tekrarı olmasını istemem. Eğer geri dönüyorsa, kaldığımız yerden değil, birbirimizi yeniden tanıyarak başlamak gerekir.
Eskiden olsaydı videodaki gibi olurdu 😂
Ama şimdi diyeceğim bu 😂
https://www.youtube.com/embed/Sf1eZhmPzX8Ebru aşkom, bu durum kalbi gerçekten çok yoran derin bir mesele 🥺 Kalbimizde iz bırakanlar genelde zamanlamayı hiç tutturamazlar zaten.
Benim cevabım net bir şekilde geç kaldın olurdu 💅 Çünkü giden biri gittiği gün benim hayatımdaki treni kaçırmış demektir. Kaldığı yerden devam eden hikayeler genelde aynı yerden tekrar kırılıyor. Kendi değerimizi bilip noktayı koymak en güzeli ✨
Peki senin kalbin bu senaryoda hangisini fısıldıyor aşkom? ☕💖
Cevap
26Cevap
kimin geldiğine göre değişir o durum. s**ktir git de diyebilirim. hoş geldin de diyebilirim karşımda ki insana göre.
Yakında venüs retro var zaten exler kapıya dayanacak :)) kimi içeri almak istediğinize dikkat edin bir kere üzen yine üzer demedi demeyin :))
Burçlara değil gökyüzüne inanıyorum:))
canım mısın ne işin var evimin önünde diyip polisi ararım
Yasemin Özilhan gibi vücudu varsa hoş geldin yavrum derim. Memesi büyükse kapıyı bile açmam 😃
kimin geldiği önemli...
o yüzden önce kapı derinliğinden bakar ona göre açarım 😅🤫
Kim geldi ama😀Vlahovic geldiyse düğün alayı mı hazır ederim 😂çalsın davullar 😏
Kim olduğuna bağlı, her kapıya dayananla muhatap olmayız
Kapıma gelemez bizimkiler onu mahvedebilir beni o kadar üzdüğü için o yüzden cevap dahi vermem, kapımı da açmam artık ona. Zamanında gelecekti
geç kaldın derdim çünkü bazı gidişlerin dönüşü olmamalı, kapı bir kere kapanınca zamanı geri alamazsın.
O kişi bana sana geldim dese olur evet.
Bunca sene neden gelmedin derdim
Bu sürede neler yaptin neler karistirdin derdim sonrada girsat vermeden defol git derdim
Hayat memat meselesi değilse direkt konuşmadan yüzüne kapatırım kapıyı.
Gelme derim.
Hoş geldin derim 🤭
Şey kimin geldiğine göre cevabım değişir ya
Kapıyı kapatırım
Devam edilecek bir durum bırakmadı.
Elmalı kurabiye getirdin mi diye sorarım
O kapı hiç açılmaz ki
Seni unutmuştum derim
Zile bas otomatiği bascam gelirsin derim
İçeri alıp, ... 🔥🔥🔥
Kimin dediğine bağlı.
Evde yokmuş gibi yaparım.
gördüğüm gibi geri kapatırım söze gerek yok
Nerede o günler kimse demez.:))
Duruma bağlı ama umarım geç değildir
Benden geçti artık sen başkasını bul derdim
Önce bi kim o derim. Hırlısı var hırsızı var.
Geç kaldın geçmiş olsun derim
Kimsin tanıyamadım ula derim
O birinin kim olduğuna bağlı
Geç kaldın
Gelen hoşgelmiş
Skt git derim
Sana yapmak istediğim şey bu
Niye geldin derim
umurumda olmaz
Perdeleri taktiririm
“Artık geç oldu...”
Duruma gore degısır