Düğün masrafından kaçan birinden olur mu?

Yok o pahalı bu pahalı diyerek kafamı şişirdi. Her şeye razı olmamı bekliyor. Annesiyle başka şehre taşındı, ablasıyla koltuk almış kafasına göre, sözde şaka onu kullanmamı istedi, bu arada aldığı yatakları kabul ettim. Annesiyle yaşamamı şart koştu. Bir de çok uzakta, bu arada kendi ablası falan orada, annesinin akrabaları vs. onlar misafirliğe gelirmiş, tepki verince müsait olunca dedi. Benim maaşımla ev alacakmışız, onun maaşıyla ev geçindirilecek, borç ödenecekmiş, ev onun üzerine olacakmış. Çok öncesinde de bana kredi çıkmazsa düğün için kredi çekersin, ben öderim demişti.
Güncellemeler
4 sa
Biraz birikmişi vardı 3 aydır tamamen bitti 1 milyonluk araba almış. Kasımda taşındı Nisan gibi konuşuyorduk 80 bin borcu vardı bitirmedin mi dedim seninle yedşğimiz yemeklerin borcu ödüyorum dedi ver iban atayım dedim. Kendi kendine triplere giriyordu artık kendine değer verecekmiş araba alacakmış böyleleri insanı katil eder ve evlilik konusunu hep kendi açıyordu ailesi baskılıyordu biraz
Güncellemeler
37 dk
Ayrıldım çünkü sorumluluk almak değil sorumluluğu bana yıkan 26 yaşında bir ergendi o
Düğün masrafından kaçan birinden olur mu?