Aşırı kıskanç, sahiplenici eski erkek arkadaşımı nasıl kalıcı olarak hayatımdan çıkarabilirim?

Kendisi beni görmüş beğenmiş ben de tanıştım ama sürekli ayrılıyorum yine geliyor hemen evlilik istiyor benim eski ilişkilerimin bile konusunu açıp bana kuruluyor ben çok gezmeyi seven biriyim gezdiğim ve arkadaş ortamım çok olduğu için sürekli onu aldattığımı düşünüyor ve hesap soruyor evde misin diyor sürekli ben kısıtlanmayı sevmiyorum dediğimde kısıtlamıyorum ki diyor ama bir sürü vaatler veriyor ama inandırıcı değil ve kendisi ben bir sürü kızı çıkardım sosyal medyamdan diyor ama yine yarısını daha takip ediyor yedekte tutar gibi ben de yine ayrıldım ama kafayı taktı sanırım daha önce de ayrılmıştım bir sürü güzel söz söyledi özür diledi öyle barıştım ama çok zor olmuyor seviyorum ama onunla kendimi mutlu hissetmiyorum sadece evlilik düşünüyor arada beni mutlu edecek şeyler yapıyor güzel sözler söylüyor ama benden beklenti içinde ailesiyle tanışmadım diye de biraz morali bozuldu ayrılsam bile ne yapıp edip bulmaya çalışıyor nerede olduğumu bütün takipçilerimi ezberlemiş resmen bilmiyorum daha çok bu peşimden koşacak gibi ama beni mutlu etmiyor ayrılmak istiyorum ayrıldım zaten ama hep aynı döngü nasıl bunu kendimden uzaklaştırırım iyice en son zaten hakaretler dolusu mesaj atıp öyle bitirdim normalde hakaret etmem ama delirdim artık

Aşırı kıskanç, sahiplenici eski erkek arkadaşımı nasıl kalıcı olarak hayatımdan çıkarabilirim?