Erkek sevgilimin takıntılı eski sevgilisi var ondan nasil kurtulabilirim ne yapabilirim?

Sevgilimin eski sevgilisi onu takinti hale getirmiş herkesle kalkıp oturuyor ama bizide rahat bırakmıyor takıldıkları yetmiyor sanki. Ilişkimizi ailem bilmiyor ama o canım kız yüzünden hepsi öğrendi bide biz dini nikahı kıymıştık onu bile anlatmış. Neymis sevgilimin başkasıyla mutlu olmasını istemiyormuş. Polis asker farketmiyor birlkte olmus onun yüzünden numarasını bile değiştirdi ama yine buldu dedim ya polislerle yatıyor diye iste onlar sayesinde bulmuş. Sevgilimin ailesine zamaninda birlikte çektikleri fotolarini atmış gitmiş babasıyla konuşmuş bide sevgilimin ailesi aşiret. Kızın basina getirmedikleri bisey kalmadı ama yine de durmadı. Ikinci es olmayı bile kabul ettiğini söylemiş canım. Bir insan kendini nasil 'nu hale getirir aklım almıyor. Babası tarfindan taciz ediliyor ve kendi evlerinde babası asker komutan getirtip kızıyla iliskiye giriyorlarmış. Babası tabi bedavaya yapmiyor. Pazarlıyor kızını resmen. Olan bize oluyor. O kız yüzunden sevgilimin ailesiyle atası bozuk. Eski kafalilar iste söylenen herseye inandılar. Bu olaylar yüzünden ailesi bizi evlendirmiyor. En son evlatlıktan reddetmişler fotolari gördükleri ıçin. Öyle düşüneceğiniz kötü fotolar degil bende gördüm ama iste eski kafa. Ilişkimizi bitirmek istedim defalarca bu kız yüzünden cunkü cok yoruldum Surekli bir olay çıkarıyordu. Ama yapamadim onsuz. Şu an borcu olmasaydi ayni eve çıkacaktık. Şu an sabretmekten baska çaremiz yok belki ailesi yumuşarda düğünü yaparlar diye. Ama iste umut bizimkisi. Çıkmazdayız anlayacağınız ne yapacaz bilmiyoruz beklemek dışında. Ben öğrenciyim sevgilimle ayri şehirlerde yaşıyoruz oda çalışıyor. Bazen diyorum kendi kendime git resmi nikahı kıy ama iste aileme bunu yapamam gelip isteseler verirler. Sorun benim ailemde degil.

Erkek sevgilimin takıntılı eski sevgilisi var ondan nasil kurtulabilirim ne yapabilirim?