Takıntılı eski sevgilimden nasıl kurtulurum uzaklaştırma almama rağmen?

benim uzak mesafe ilişkim vardı 1 bucuk yıl sürdü sonradan çok saygısızlaştı alkol sorunu vardı yalan söylüyordu aldatma başka kız hiç olmadı öyle bir şeye ihtimal vermem ama aşırı saygısızlaştı aileme bana namusumuza her şeye küfürler etti yetmedi ayrıldım bitirdim her yerden engelledim numaralar satın aldı arkadaşlarından aradı yurt dışı hatlar satın aldı yetmedi bütün hesaplarımı kapattım arkadaşlarıma ulaştı ve küfürler etti babanneme anneme kardeşime herkese ulaştı sonra numaramı değiştirdim kendisi devlet memuru oldugu için mahkemeye versem memurluğu yanar ve bana sarar içer rahatsız eder ailemi beni niye ve o iş en büyük emeği olduğu için vermedim uzaklaştırma aldım uzak mesafe olmasına rağmen cok rahatsız eden birisiydi ve hâlâ benden vazgeçmiyor ayrılalı aylar oldu bitirmiyor uzaklaştırma sayesinde 2 ay gelemeyecek ama korkuyorum onun yüzünden ölmek istiyorum artık veya onu öldürmek istiyorum bu işin sonu bu mu olmalı iyiyken çok farklı ama kötüyken cok farklı birisi ilk sevgilisiyim ve 25 yaşında bana namusuma karakterime aileme her şeye çok ağır küfürler ediyordu nasıl biter bu durum ne kadar sürer bende sinir hastası oldum o 1 dese ben 10 diyordum ailesine de ulaştım ailesiyle kavga ettik ama kimseyi takmıyor ne kendi ailesini ne benim ailemi ne polisi kimseyi takmıyor nasıl biter sizce bu durum kendimi toplayamıyorum

Takıntılı eski sevgilimden nasıl kurtulurum uzaklaştırma almama rağmen?