Takıntılı eski sevgiliden nasıl kurtulunur?

Dayanamayacağım noktaya geldim akıl sağlığımı yitirmek üzereyim sizden nasihat almaya geldim. 2018 den beri sevgili olduğum biri vardı ayrıl barış ilişkimiz vardı hiçbirinde bırakmadı kurtulamadım en son tokalaştığım bir arkadaşımı 2018 de 8 kere bıçakladı neyseki çocuğa bişey olmadı o günden beri her gün kapımda drift atıyor en kötü 2 günde bir geliyor kapımın önüne arabayı çekip içeride viski içip biten şişeyi de kapımın önüne fırlatıyor. Evimin bahçesinde oturup kahve içiyorum yan komşumun bahcesine arabayla geçerken orada bekliyor şarkıyı açıp bagırarak şarkı söyleyip gidiyor. Yarın oluyor tekrar geliyor mahallemde turlayıp her seferinde yan komsumun bahçesinin önünde durup bizim bahçeyi gözetliyor. Gece 4 5 drift atıyor son ses müzik açık mahalleyi ayağa kaldırıyor. Numaramı defalarca kez değiştirdiğim için etrafımdanda hep kötü tepkiler aldım ama mecbur kaldım. Her seferinde numaramı bulup arıyor. Çocukluk arkadaşım onun mahallesinde çalışıyor ve yakamdan düşmesi için haftaya istemem olduğunu söylemiş yakamdan düşmesi için, beni aradı ve sakat bırakacağını söyledi. Ailesi ile konuştum beni çok severler bende onları çok severim ve onların ilgilenmesi gerrektiğini yoksa savcılıga gideceğimi kimseyi üzecek hal davranıslarda bulunmak istemediğimi söyledim. Ne yaptıysam olmadı hayatıma birini aldım onu buldu tehdit etti benim zaten hep kapımın önünde. Evimin bahçesine Gül atıyor kaçıyor. Psikiyatriye gittim ilaç verdi adı misol. Özelden normalden arayıp rahatsız ediyor beni delşrtmeye çalışıyor. Askere gitti kurtuldum dedim askerden kaçtı gene kapımın önüne geldi. Niye böyle yapıyorsun dediğimde sizin mahalledeki kediyi bile görünce mutlu oluyorum diyor. Kafayı yemek üzereyim senelerdir kurtulamıyorum ailemin haberi var bu durumdan lütfen yardım edin ne yapmalıyım?
Takıntılı eski sevgiliden nasıl kurtulunur?